20 Nisan 2024 Cumartesi
Ana Sayfa Forum Sohbet Hesabınız Haberler Not Defteri İstatistikler İletişim

MENÜ
Kasabamız

 Son Haberler(19/04)

Dislikasabasi.com
Üyelere Özel

 Site Not Defteri

Faydalı Bölümler
Yardımcı Linkler


Gazete Sayfa Linkleri
 FRANKFURT'TA ÇALIŞAN HEMŞEHRİLERİMİZİN KÖLN ZİYARETİ
FRANKFURT'TA ÇALIŞAN HEMŞEHRİLERİMİZİN KÖLN ZİYARETİ





Frankfurt'ta çalışan Dişli'li kardeşlerimiz 21 mart 2009 cumartesi günü akşam saatlerinde Köln'de oturan hemşehrilerimize bir nezaket ziyaretinde bulunmuştur.
12 Nisan 2009 pazar günü Köln'de yapılacak Avrupa Dişli'liler gecesinin hazırlıklarını yerinde görmek ve görüş alışverişinde bulunmak amacıyla böyle bir ziyarette bulunduklarını belirten gurbetçi kardeşlerimiz genel konularda dahil olmak üzere gecenin ilerleyen saatlerine kadar samimi bir sohbet ortamı oluşturdular.
Nurullah Okumuş, Veysel Aydoğmuş, Mahir Okumuş, Mustafa Daldal, Aytekin Ağılönü ve Hollanda'dan Köln'e ziyarette bulunan Kadir Erdemir gece masraflarını hafifletmek amacıyla maddi yardımlarını dernek başkanı İsa Gedik'e teslim ettiler.
Frankfurttan Ümit Susan, Halil Çelik, ve İrfan Tekeş'in selam ve maddi yardımlarını getirdiklerini ayrıca belirten Frankfurtta çalışan hemşehrilerimiz böyle bir organizasyonun oldukça zor, zahmetli ve zaman alıcı bir gönüllü işi olduğunu, fedakarlık istediğini yerinde gördüklerini söyleyen hemşehrilerimiz gerektiğinde maddi ve manevi desteklerinin devam edeceğini belirtmişlerdir.
Kısa bir süre öncede Avrupa'daki işadamlarımızdan Kaya Özdemir, İsmail Kodeş, Vatan Kodeş, ve Ergün Çelik gece hazırlıkları için maddi yardım sağlamışlardır.
Ev sahipliğini İsa Gedik, Mevlüt Taşpınar, ve Rıdvan Koç'un yaptığı ziyarette Rıdvan Koç ve Kadir Erdemir kardeşimizde maddi yardımda bulunmuştur.
Köln'de güneşli bir gün olması sebebiyle enterasan görüntülerede rastlanıldı. Bu görüntüleride sizlerle paylaşmak istedik.Gece geç saatlerde yenen yemek ve 12 Nisan 2009 Pazar günü Avrupa Dişli'liler gecesinde buluşma temennisiyle Köln'den ayrılan hemşehrilerimizin kasabamızdaki yakınlarına da ayrıca selam gönderdiler.






















Son Güncelleme :  26/03/2009 Saat 11:33:08 Bu Haber  6140 Kez Okundu



Kasabamızdan bildiriyor
 
Mustafa OKUMUŞ

mustafaokumus2@hotmail.com

Sitemizde 2067 adet haberi bulunmaktadır.




Yazdırılabilir Sayfa   

Sitemizde yayınlanan haberlerin ve fotoğrafların kullanım hakkı www.dislikasabasi.com 'a aittir. Herhangi bir şekilde haber içeriği ve fotoğrafları izin alınmaksınız kullanılamaz..

Yorumlar yazarlarına aittir. İçeriklerinden biz sorumlu tutulamayız.

Anonim kullanıcı yorum yazamaz, lütfen kayıt olun


Yorum Bölümünden bundan sonra Yorum yapan üyemize ait bilgiler ve avatar resmi görülebilecektir. Avatar resminizi sitemizde yer alan resimlerden seçebileceğiniz gibi farklı bir resim ile değiştirmek istiyorsanız ; özel mesaj bölümünden admine mesaj göndererek veya üyelikte yer alan email adresinden webmaster@dislikasabasi.com email adresine resmin internet adresini veya resmi gönderebilirsiniz.

     
 Yorumlayan : bekir okumus      Tarih : 31/03/2009 00:00:00
   
Belcika
02/06/2005
Mesaj Bilgisi
610

Fanatik Üye
 
ONCELIKLE HERKESE SELAM EDERIM BUYUKLERIME GELINCE MAHIR ABI MUSTAFA ABI GULTEKIN VE NURRULLAH ABIME GELINCE TEHESSUF EDERIM ADAM 100 KILOMETRE DAHA YOL YAPAR BIZLERIDE BURADA ZIYARET EDER GIDER SIZDE OLMADI YANI ..

     
     
 Yorumlayan : ibrahim aydoğmuş      Tarih : 29/03/2009 00:00:00
   
KÜTAHYA
08/07/2005
Mesaj Bilgisi
118

Çalışkan Üye
 
Köln''de yapılacak Avrupa Dişli''liler gecesindeki emeği geçen tüm gurbetçi kardeşlerimize ve abime çok çok selamlar. ALLAH yar ve yardımcınız olsun Selam ve Dua ile.....

     
     
 Yorumlayan : ISA GEDIK      Tarih : 28/03/2009 00:00:00
   
KÖLN
03/04/2005
Mesaj Bilgisi
412

Fanatik Üye
 
BÜLENT HOCAM SENI GECEMIZDE YINE GÖRMEK ISTERDIK VEDE ÖZELLIKLE RICA ETMISTIM, KESKE GELEBILSEYDIN. AMA HERSEY NASIP. BU VESILEYLE DISLI BOLVADIN VE KÜTAHYADAKI MUSTFA TEKES HEMSEHRIME SELAMLAR...

     
     
 Yorumlayan : Bülent GÜVENİR      Tarih : 27/03/2009 00:00:00
   
Dişli'den
15/07/2005
Mesaj Bilgisi
294

V.I.P. Üye
 
İKİ YIL ÖNCEKİ AVRUPA DİŞLİLİLER GECESİ''NDEN VE YAPTIĞIMIZ ZİYARETLERDEN ANILARIMIZI , ÖZET GÖRÜNTÜLERİ İÇEREN FOTOĞRAF ANİMASYONUNU DİŞLİLİLER GECESİNDEN ÖNCE İZLENİMİNİZE SUNMAYA ÇALIŞACAĞIMIZ , RENKLİ GÖRÜNTÜLERDE BULUŞMAK ÜMİDİYLE....

     
     
 Yorumlayan : Bülent GÜVENİR      Tarih : 27/03/2009 00:00:00
   
Dişli'den
15/07/2005
Mesaj Bilgisi
294

V.I.P. Üye
 
Bu güzel fotoğrafları gördüğümde Frankfurt''ta geldiğimiz akşam Dişlili neş''eli,bir o kadarda birbirlerine bağlı ve hoşgürülü kardeşlerimle gece saat 03''lere kadar yaptığımız tatlı sohbetimiz aklıma geldi.Aynı zamanda Köln''''deki değerli kardeşlerimizle birlikte Hollanda da bulunan Kadir ÇELİK ile Veysel AYDOĞMUŞ kardeşimizi de görmek,ikiyıl önceki Avrupa''daki misafirperver ve cana yakın Dişlili kardeşlerimizi bir defa daha hatırlamamıza vesile oldu.Başkan İsa kardeşimiz telefonla bizzat arayarak bu güzel geceye davetleri için ayrıca teşekkür ederim.İşlerimizin yoğunluğundan dolayı malesef gelemiyoruz. Gönlümüzde Avrupa''da vatan sevgisiyle dolu kardeşlerimizin ayrı bir yeri olduğunu,unutulmadıklarını hatırlatır.Saygı ve Selamlarımı Sunarım

     
     
 Yorumlayan : izzet sönmez      Tarih : 27/03/2009 00:00:00
   
DİŞLİ KASABASI
10/10/2007
Mesaj Bilgisi
389

Fanatik Üye
 
Fotoğraflarda tanıdığım Mustafa arkadaşıma, Mahire, Nurullah Okumuş''a, Ümite ve Halil'' e selamlar.Allah işlerinizde kolaylıklar versin.Her türlü yapmış olduğunuz maddi ve manevi yardımlarınızı kabul etsin....Allah yolunuzu açok etsin....(....İzzet Sönmez Bolvadin Belediyesi....)

     
     
 Yorumlayan : mustafa tekeş      Tarih : 26/03/2009 00:00:00
   
KÜTAHYA
28/04/2006
Mesaj Bilgisi
916

Fanatik Üye
 
İSA BEY VE DDİGER HEMŞERİLRİM HEPİNİZE TÜRKİYEDEN SELAMLAR TEZ ZAMANDA HASRETİNİZ VATANINIZA KAVUŞMAK DİLEGİ İLE GECENİZDE BAŞARILAR DİLERİM MUSTAFA TEKEŞ/ KÜTAHYA

     

Habere Yapılmış Toplam 7 Yorum Bulunmakta