25 Nisan 2024 Perşembe
Ana Sayfa Forum Sohbet Hesabınız Haberler Not Defteri İstatistikler İletişim

MENÜ
Kasabamız

 Son Haberler(20/04)

Dislikasabasi.com
Üyelere Özel

 Site Not Defteri

Faydalı Bölümler
Yardımcı Linkler


Gazete Sayfa Linkleri
 DİŞLİ SPOR'UN YARIN YAPACAĞI MAÇ ÖNCESİ BELEDİYEMİZCE ZİYAFET VERİLDİ (Video Ek)
DİŞLİ SPOR'UN YARIN YAPACAĞI MAÇ ÖNCESİ BELEDİYEMİZCE ZİYAFET VERİLDİ (Video Ek)




Yarın yapılacak turnuva maçı öncesi Dişli Belediye Başkanı Mustafa KARAKOÇ tarafından tüm futbolcularımıza ve ekibine Belediyemizde Yemek verildi.

Yemeğe Dişli Spor Genç Futbolcuları Kardeşlerimiz, Avrupa DDYD Başkanı İsa GEDİK, Belediye Meclisi Üyelerinden Tacettin AĞILÖNÜ, Mehmet PAMUKÇU,Ali Osman SAPMAZ , Bekir TEKEŞ,Öğretmenler adına Bülent GÜVENİR Hocamız,Dişli Çarşı Camii İmam Hatib-i Hüsamettin Hocamız, Camii Müezzini A.Kadir ERYILMAZ Hocamız, Fatih Camii İmam Hatib-i Mustafa PETEK Hocamız,Gölcük Ekibinden Orhan ŞİŞİK Kardeşimiz,Hasan AKYÜZ Kardeşimiz,Belediye Personeliyle birlikte bazı misafirlerin katılımıyla samimi yemekli toplantı ortamı içerisinde gerçekleşti.



Yarın yapılacak Dişli Spor - Ağılönü Spor maçı hakıkında gerekli istişareler yapılarak eksikliklerimizin giderilmesi takımızın motivasyonunu sağlama ve moral kazanma amacıyla gerçekleştirilen yemekli toplantı verimli bir biçimde gerçekleşerek yarınki maç için , Belediye Başkanımız, ADYD Derneği Başkanı,gerek misafirlerimiz tarafından güzel sözlerle süslenen kardeşlik havasının hakim olduğu bu güzel atmosfere, Futbolcularımız tarafından yenme sözü verilmesi ayrı bir güzellik kattığı gözlendi.


RENKLİ VE SAMİMİ YEMEKLİ TOPLANTIDAN İZLENİMLERİMİZİN FOTOĞRAF VE VİDEO GÖRÜNTÜLERİNİN YÜKLENMESİ BİTTİKTEN SONRA SAYFAMIZA EKLENECEKTİR.





































Son Güncelleme :  18/07/2009 Saat 08:23:10 Bu Haber  4240 Kez Okundu



Kasabamızdan bildiriyor
 
Bülent Güvenir

bulentguvenir5@hotmail.com

Sitemizde 729 adet haberi bulunmaktadır.




Yazdırılabilir Sayfa   

Sitemizde yayınlanan haberlerin ve fotoğrafların kullanım hakkı www.dislikasabasi.com 'a aittir. Herhangi bir şekilde haber içeriği ve fotoğrafları izin alınmaksınız kullanılamaz..

Yorumlar yazarlarına aittir. İçeriklerinden biz sorumlu tutulamayız.

Anonim kullanıcı yorum yazamaz, lütfen kayıt olun


Yorum Bölümünden bundan sonra Yorum yapan üyemize ait bilgiler ve avatar resmi görülebilecektir. Avatar resminizi sitemizde yer alan resimlerden seçebileceğiniz gibi farklı bir resim ile değiştirmek istiyorsanız ; özel mesaj bölümünden admine mesaj göndererek veya üyelikte yer alan email adresinden webmaster@dislikasabasi.com email adresine resmin internet adresini veya resmi gönderebilirsiniz.

     
 Yorumlayan : salih çakıl      Tarih : 18/07/2009 00:00:00
   
ist
23/08/2007
Mesaj Bilgisi
55

Aktif Üye
 
belediye başkanımıza gençlere verdiği bu destekten dolayı teşekkürü borç bilirim başkanımızla kasabamız inşallah daha güzel günlere kavuşacak gençlerimiz birşeylerle meşgul olacaktık inşallah iş sahalarında da başkanımızdan ve hemşerilerimizden gayret bekliyoruz biz inandık başkanım size. bizlerde şimdiye kadar yaptıklarınızı takdir edip sizleri tebrik ediyoruz

     
     
 Yorumlayan : İlyas Özkaran      Tarih : 17/07/2009 00:00:00
   
Kaynarca
05/07/2009
Mesaj Bilgisi
71

Aktif Üye
 
Ne güzel olmuş Dişli Kasabasının özlemini çektigi bazı şeyler gerçekleşmeye başlamış Tebrikler sayın Belediye Başkanı ve ekibine

     

Habere Yapılmış Toplam 2 Yorum Bulunmakta