18 Nisan 2024 Perşembe
Ana Sayfa Forum Sohbet Hesabınız Haberler Not Defteri İstatistikler İletişim

MENÜ
Kasabamız

 Son Haberler(17/04)

Dislikasabasi.com
Üyelere Özel

 Site Not Defteri

Faydalı Bölümler
Yardımcı Linkler


Gazete Sayfa Linkleri
 DİŞLİ MOTORLU TAŞIYICILAR KOOPERATİFİ YENİ YÖNETİM KURULUNU SEÇTİ
DİŞLİ MOTORLU TAŞIYICILAR KOOPERATİFİ YENİ YÖNETİM KURULUNU SEÇTİ




S.S. 76 Nolu Dişli Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi yönetim kurulu seçimi 13 Haziran 2010 Pazar günü saat 14.00 de minübüsçü arkadaşların ve muhasebeci Hikmet Akbaba, Uğur Esmer, Ebubekir Arpa ve Hükümet Komiseri Ömer Yıldırım Beylerin katılımıyla Dişli'mizin tarihi ceviz ağacının altındaki rahmetli Yusuf gümüş'ün kahvede yapıldı.Bilindiği gibi kooperatifimiz 2009 yılının aralık ayında kuruldu. Tüzük gereği altı ay içinde seçim yapılması gerekiyordu.


Seçimde iki aday yarıştı. İlyas Böcek ve Mevlüt Şen. Yapılan oylama sonucu Kurucu Başkan İlyas BÖCEK oyların çoğunluğunu alarak tekrar başkanlığa seçildi. Başkan Yardımcılığına Ahmet MERT, Muhasebe İşlerine Adem ÖZ, Denetim Kuruluna Levent KAHRAMAN ve Halil AĞILÖNÜ görevlendirildi. Yeni seçilen yönetim kurulu bu görevi 3 yıl boyunca sürdürecek.


Yönetim Kurulu olarak kısır çekişmelerden ve politikadan uzak, tarafsız ve ilkeli bir şekilde kasaba halkına en iyi şekilde nasıl hizmet edebiliriz anlayışıyla çalışmalar yapmak, halkımızdan gelecek öneri ve şikayetleri değerlendirmek, ön görülen öneriler uygunsa uygulamak. Şikayet durumunda tüzük gereği şikayetleri değerlendirip ceza uygulanması gerekiyorsa ceza, uyarılacaksa uyarı verilerek hizmete devam edilecektir. Ayrıca sırasında gelmeyen, saatinde kalkış yapmayan minübüs sahiplerine para cezası verilerek minübüsçü arkadaşlar disipline edilecek.


























Son Güncelleme :  16/06/2010 Saat 09:14:47 Bu Haber  3996 Kez Okundu



Kasabamızdan bildiriyor
 
Mustafa OKUMUŞ

mustafaokumus2@hotmail.com

Sitemizde 2066 adet haberi bulunmaktadır.




Yazdırılabilir Sayfa   

Sitemizde yayınlanan haberlerin ve fotoğrafların kullanım hakkı www.dislikasabasi.com 'a aittir. Herhangi bir şekilde haber içeriği ve fotoğrafları izin alınmaksınız kullanılamaz..

Yorumlar yazarlarına aittir. İçeriklerinden biz sorumlu tutulamayız.

Anonim kullanıcı yorum yazamaz, lütfen kayıt olun


Yorum Bölümünden bundan sonra Yorum yapan üyemize ait bilgiler ve avatar resmi görülebilecektir. Avatar resminizi sitemizde yer alan resimlerden seçebileceğiniz gibi farklı bir resim ile değiştirmek istiyorsanız ; özel mesaj bölümünden admine mesaj göndererek veya üyelikte yer alan email adresinden webmaster@dislikasabasi.com email adresine resmin internet adresini veya resmi gönderebilirsiniz.

     
 Yorumlayan : MEHMET ERİŞ      Tarih : 18/06/2010 00:00:00
   
AFYON
06/12/2007
Mesaj Bilgisi
177

Başarılı Üye
 
Dişli Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanlığına seçilen İlyas Böcek Beyi ve yönetim kurulu arkadaşlarını tebrik ederim. Dürüstlüğü ve çalışkanlığı ile bilinen İlyas Beyin az zamanda çok işler yapacağını umuyoruz. İnşallah her şey rayına girecek minübüsçüler koltuk sayısından fazla yolcu almayacaklar. Bunun takibini İlyas Beyin yapacağına gerekirse tüzüğü uygulayacağına inanıyorum. Bolvadin''e gidecek vatandaşlarımızda sırası gelen münibüs yolcuyla dolduysa diğer minübüse binmeli ve yönetime yardımcı olmalıdır. Her şeyi kooperatif başkanından beklememelidir.

     

Habere Yapılmış Toplam 1 Yorum Bulunmakta