19 Nisan 2024 Cuma
Ana Sayfa Forum Sohbet Hesabınız Haberler Not Defteri İstatistikler İletişim

MENÜ
Kasabamız

 Son Haberler(19/04)

Dislikasabasi.com
Üyelere Özel

 Site Not Defteri

Faydalı Bölümler
Yardımcı Linkler


Gazete Sayfa Linkleri
 DİŞLİ'DE RAMAZAN COŞKUSU BAŞLADI (FOTOĞRAFLI VE VİDEOLU)
DİŞLİ'DE RAMAZAN COŞKUSU BAŞLADI (FOTOĞRAFLI VE VİDEOLU)



Kasabamızda Ramazan Ayı başlamadan önce hazırlıklarına Kasabamız Merkezinde faaliyet gösteren bütün çoğunluğunu Dişlili Ana ve bacılarımızın oluşturduğu Dişli Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği öncülüğünde günler öncesinden başlandı.

Yaklaşık 40 gün sürecek çalışma temposunda Dişlili ana ve bacılar el ele vererek eşine ender rastlanılacak dayanışma örneğini sergilemeye başladılar. Dernek Başkanı Hacer OKUMUŞ çalışmalarının yaklaşık 10 gün önce başladığını, Dişlili yardımseverlerin ilgilerinin her geçen gün artarak devam ettiğini, bundada en önemli faktör kendilerine olan güvenin kendilerine bu güzel hizmetleri yapmakta güçlerine güç kattığını, kendisinin ve yönetim kurulu üyesi kardeşleriyle birlikte dayanışma içerisinde
Dişlililerle bütünleştiklerini söyledi.

Dişlimizde geçmiş yıllarda yer sorunu yaşadıklarını yer sorununu aşmada Dişlili diğer derneklerin ve Dişlili kardeşlerinin kendilerine yardımcı olmakta adeta yarış ettiklerini gözlemlediklerini, ancak bu güzel çalışmalarda en önemli katkının Dernek Yönetim Kuruluna güvenen Dişlili Yardım severler olduğunu belirtmekten gurur duyduğunu da belirtti.

2010 yılında İftar Çadırını Dişli Kur'an Kursu Yaptırma Yaşatma Derneği'nin destekleriyle Kuran Kursu Altında ve bahçesinde düzenledikleri ortamda gerçekleştirmeye çalışacaklarını, çalışmalarına başlamadan önce bu yerin oldukça düzensiz olması alt katta bir odanın odunluk-kömürlük olarak kullanıldığını gördüklerini bu durumu daha güzel hale getirmek için önce gerek kur'an kursuna gerekse lojmanlara kömürlük yapılması için Kur'an Kursu Yaptırma Yaşatma Derneği ile işbirliğine gidilerek gerekli odunluk ve kömürlüklerin yapımını birlikte gerçekleştirdiklerini belirtti.

Kur'an Kursu bahçesindeki alandaki mutfağın da Dişlili yardımseverlerle işbirliği yapıldığını yapım çalışmalarında pencerelerinin yapımı için kasabamızdaki DOĞAN PEN yetkilisi Doğan YEŞİL'e başvurduklarında Pencere ve Dış Kapının İsminin açıklanmasını istemeyen Avrupa'da çalışan bir kardeşimiz tarafından karşılandığını duyduğumuzda çok duygulandıklarını.
İsminin açıklanmasını istemeyen bu kardeşimiz ve tüm kardeşimizden Allah Razı Olsun dileklerini iletti.

Dernek Başkanı Hacer OKUMUŞ
Ramazan Ayı boyunca çalışmalarının artarak devam edeceğini sözlerine ekledi..




DİŞLİLİ ANA VE BACILARIMIZ RAMAZAN HAZIRLIKLARINA ÖNCEDEN BAŞLADILAR

ALLAH ONLARDAN VE BU GÜZEL İYİLİK HAREKETİNE MADDİ VE MANEVİ KATKILARINI ESİRGEMEYEN ;
YARDIMSEVER DİŞLİLİ VE DİŞLİ SEVDALISI KARDEŞLERİMİZDEN RAZI OLSUN



DİŞLİ'DE DİYAD'IN RAMAZAN ÇADIRI HAZIRLIKLARI TÜM HIZIYLA DEVAM EDİYOR 2010/1



























Son Güncelleme :  14/08/2010 Saat 15:15:29 Bu Haber  5973 Kez Okundu



Kasabamızdan bildiriyor
 
Mustafa OKUMUŞ

mustafaokumus2@hotmail.com

Sitemizde 2067 adet haberi bulunmaktadır.




Yazdırılabilir Sayfa   

Sitemizde yayınlanan haberlerin ve fotoğrafların kullanım hakkı www.dislikasabasi.com 'a aittir. Herhangi bir şekilde haber içeriği ve fotoğrafları izin alınmaksınız kullanılamaz..

Yorumlar yazarlarına aittir. İçeriklerinden biz sorumlu tutulamayız.

Anonim kullanıcı yorum yazamaz, lütfen kayıt olun


Yorum Bölümünden bundan sonra Yorum yapan üyemize ait bilgiler ve avatar resmi görülebilecektir. Avatar resminizi sitemizde yer alan resimlerden seçebileceğiniz gibi farklı bir resim ile değiştirmek istiyorsanız ; özel mesaj bölümünden admine mesaj göndererek veya üyelikte yer alan email adresinden webmaster@dislikasabasi.com email adresine resmin internet adresini veya resmi gönderebilirsiniz.

     
 Yorumlayan : mustafa tekeş      Tarih : 05/09/2010 00:00:00
   
KÜTAHYA
28/04/2006
Mesaj Bilgisi
916

Fanatik Üye
 
DERNEK BAŞKANI VE YÖNETİMİNE AYRICA GÖNÜLLÜ ÇALIŞANLARA VE TÜM KATKIDA BULUNANLARA SEVGİ VE SELAMLARIMI SUNUYORUM ALLAH RAZI OLSUN. MUSTAFA TEKEŞ VE AİLESİ / KÜTAHYA

     
     
 Yorumlayan : Mehmet Alkan      Tarih : 19/08/2010 00:00:00
   
AFYONKARAHİSAR BOLVADİN
25/04/2009
Mesaj Bilgisi
94

Çalışkan Üye
 
Herkesin şu mübarek ramazanını canı gönülden kutlarım. Az kaldı Allahın izniyle kadir gecesi köyümdeyim. Hep dualarla ayakta durduk. Herkesin dualaını bekliyorum.Herkese kucak dolusu selamlar...

     
     
 Yorumlayan : ahmet kARAKOC      Tarih : 18/08/2010 00:00:00
   
fransa
01/08/2008
Mesaj Bilgisi
24

Yeni Üye
 
YAPTIGINIZ YARDIMLARIN VE GAYRETLERIN KARSILIGINI ALLAH KATKAT VERSIN BU GAYRETLERI SADECE RAMAZAN AYINA HAS DEGIL DAIM EYLESIN IBADET VE ORUCLARINIZI EKSIKLERIYLE KABUL EYLESIN RAMAZANINIZ MUBAREK OLSUN HAYIRLARA VESIILE OLSUN INSAALLAH.GUZEL DISLIMIN SAYGIDEGER INSANLARINA SONSUZ SAYGI VE SELAMLAR.AHMET KARAKOC

     
     
 Yorumlayan : Salih Kahraman      Tarih : 15/08/2010 00:00:00
   
Bolvadin
01/02/2007
Mesaj Bilgisi
1973

Fanatik Üye
 
Hizmette emeği geçen bütün kardeş ve bacılarımızdan Allah razı olsun,ecrinizi kat kat versin,huzur içerisinde birlik ve beraberlik içerisinde bir ramazan ayı geçirmeyi cümlemize nasip eylesin.Cümle Ümmet-i Muhammedin ramazan ayları müberek olsun.

     
     
 Yorumlayan : ISA GEDIK      Tarih : 15/08/2010 00:00:00
   
KÖLN
03/04/2005
Mesaj Bilgisi
412

Fanatik Üye
 
Gördügüm kadariyla faaliyetler kesintisiz devam ediyor, demekki hayirseverler güveniyor... Eh haliyle kervanda yürüyor

     
     
 Yorumlayan : resul uyar      Tarih : 15/08/2010 00:00:00
   
kaynarca
28/04/2007
Mesaj Bilgisi
169

Başarılı Üye
 
BÜTÜN DİŞLİ KASABA HALKIMIZIN RAMAZAN AYI MÜBAREK OLSUN EMEĞİ GEÇEN BÜTÜN ANALARIN YARDIMLARINI ALLAH KABÜL ETSİN

     
     
 Yorumlayan : Lokman Kahraman      Tarih : 14/08/2010 00:00:00
   
Bolvadin
19/02/2008
Mesaj Bilgisi
174

Başarılı Üye
 
S.A. RAMAZAN-I SERIF KASABAMIZA VE TÜM ISLAM ALEMINE VE NEREDE MÜSLÜMANLAR YASIYORSA TÜM INANANLARA EVVELI RAHMET:ORTASI MAGFIRET;SONUDA CEHENNEMDEN AZAD OLMASINI CENAB-I ALLAH-TAN NIYAZ EDIYORUM.HAYIRDA YARISAN GÜZEL KASABAMIZIN GÜZIDE HALKINI TEBRIK EDIYORUM.ALLAH YAPILAN YARDIMLARI VE BU ISE ÖNCÜLÜK EDENLERIN FAALIYETLERINI KABUL ETSIN.HAYIRLI RAMAZANLAR.ALMANYA/HANNOVERDEN SELAMLAR.

     
     
 Yorumlayan : turan susan      Tarih : 14/08/2010 00:00:00
   
Tekirdağ/Çorlu
24/12/2005
Mesaj Bilgisi
842

Fanatik Üye
 
FAALİYETTE BULUNAN ABİ,ANNE VE BACILARIMIZI KUTLUYORUM.FAALİYETE MADDİ DESTEKTE BULUNAN TÜM HEMŞERİLERİMİZİ CANI GÖNÜLDEN KUTLARIM.BU İŞ GÖNÜL İŞİ, ÇOĞUNA PARA VERSEN DÜZENLİ FAALİETİ YERİNE GETİREMEZ.GÖNÜLDEN OLUNCA ÇALIŞMA VE YORGUNLUK AKLA GELMEZ.HAYIR VE HASENATINIZI YÜCE YARADAN KABÜL VE DAİM EYLESİN.

     
     
 Yorumlayan : VATAN KODES      Tarih : 14/08/2010 00:00:00
   
ALMANYA
08/04/2005
Mesaj Bilgisi
323

Fanatik Üye
 
GERCEKTEN COK GÜZEL GÖRÜNTÜLER BÜLENT HOCAM ELINIZE SAGLIK NE GÜZEL BIRLIK BERABERLIK ICINDE YAPILAN CALISMALAR ALLAH RIZASI ICIN OLUNCA BAYADA BIR GÜZEL OLMUS YAPILAN MANTILARI VEDE DIGERLERINI TÜM DISLILI KARDESLERIMIZ AFIYETLE YESINLER TEKRAR EMEGI GECEN HERKESDEN ALLAH RAZI OLSUN HERSEYIN EN GÜZELI DISLIM VEDE DISLILI ICIN OLSUN

     

Habere Yapılmış Toplam 9 Yorum Bulunmakta