19 Nisan 2024 Cuma
Ana Sayfa Forum Sohbet Hesabınız Haberler Not Defteri İstatistikler İletişim

MENÜ
Kasabamız

 Son Haberler(17/04)

Dislikasabasi.com
Üyelere Özel

 Site Not Defteri

Faydalı Bölümler
Yardımcı Linkler


Gazete Sayfa Linkleri
 GÜZEL DİŞLİMİZDE KUTLU DOĞUM COŞKUSU (Fotoğraf Eklendi)
GÜZEL DİŞLİMİZDE KUTLU DOĞUM COŞKUSU (Fotoğraf Eklendi)




İki Cihan Güneşi Peygamberimiz Hz. Muhammed (sav)'in miladi kutlu doğum gününün kutlandığı Kutlu Doğum Haftası'nın rahmet esintili rüzgarı Dişli'ye ulaştı. Kasabamız Merkez Dişli Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından bu güzel hafta nedeniyle kasabamızda bulunan tüm öğrencilere gül dağıtıldı. 15 Nisan 2011 Cuma namazından sonra erkeklere Çarşı Camii'nin önünde, kasabamız kadınlarına yoğun katılım nedeniyle dernek binasının bahçesinde etli bulgur pilavı ikram edildi.


Kutlu Doğum Haftası nedeniyle dünyanın her yerinde olduğu gibi kasabamızda da duygulu anlar yaşandığı görüldü. Alemlerin Efendisi Sevgili Peygamberimizle ilgili ilahilere eşlik eden annelerimizin ve bacılarımızın Rahmet Peygamberine sevgiden gözyaşlarını tutamadıkları görüldü.








































































































Son Güncelleme :  17/04/2011 Saat 23:27:34 Bu Haber  5919 Kez Okundu



Kasabamızdan bildiriyor
 
Mustafa OKUMUŞ

mustafaokumus2@hotmail.com

Sitemizde 2066 adet haberi bulunmaktadır.




Yazdırılabilir Sayfa   

Sitemizde yayınlanan haberlerin ve fotoğrafların kullanım hakkı www.dislikasabasi.com 'a aittir. Herhangi bir şekilde haber içeriği ve fotoğrafları izin alınmaksınız kullanılamaz..

Yorumlar yazarlarına aittir. İçeriklerinden biz sorumlu tutulamayız.

Anonim kullanıcı yorum yazamaz, lütfen kayıt olun


Yorum Bölümünden bundan sonra Yorum yapan üyemize ait bilgiler ve avatar resmi görülebilecektir. Avatar resminizi sitemizde yer alan resimlerden seçebileceğiniz gibi farklı bir resim ile değiştirmek istiyorsanız ; özel mesaj bölümünden admine mesaj göndererek veya üyelikte yer alan email adresinden webmaster@dislikasabasi.com email adresine resmin internet adresini veya resmi gönderebilirsiniz.

     
 Yorumlayan : Salih Kahraman      Tarih : 18/04/2011 00:00:00
   
Bolvadin
01/02/2007
Mesaj Bilgisi
1973

Fanatik Üye
 
Kutlu doğum haftası bütün müslüman kardeşlerimize kutlu ve mübarek olsun.Hafta dolayısıyla yapılan bütün etkinliklerde rol alan kardeşlerimizin faaliyetlerinde Cenab-ı Allah yardımcıları olsun.Emeklerinin karşılığı olarak Efendimizin şefaatlerine nail eylesin.Allah cümlesinden razı olsun.

     
     
 Yorumlayan : Adem SAPMAZ      Tarih : 17/04/2011 00:00:00
   
Dişli Kasabası / Bolvadin
01/12/2005
Mesaj Bilgisi
169

Başarılı Üye
 
Kutlu Doğum Haftasında bu etkinliklere imza atarak bu haftayı dahada anlamlı hale getiren Mustafa OKUMUŞ hocam ve ekibine teşekkür ediyorum.Bu etkinlikler kasabamızı manevi yönden biraz daha ileriye götürmektedir.Şunuda belirteyim ki kasabamızdaki bu birlik ve beraberlik kasabamız dışından arkadaşlar ve misafirler tarafından imrenilerek izlenmektedir.Bu gibi etkinliklerin dahada artması temennisiyle KUTLU DOĞUM HAFTASI nın kasabamıza ve tüm islam alemine hayırlara vesile olmasını dilerim.

     
     
 Yorumlayan : a.muttalip okumuş      Tarih : 17/04/2011 00:00:00
   
Ankara
05/01/2008
Mesaj Bilgisi
828

Fanatik Üye
 
Kutlu Doğum Haftasının tüm islam alemine hayırlar getirmesini diliyorum. Televizyonda haberlerde izlemiş olabilirsiniz. Şanlı Urfa''da kutlu doğum etkinlikleri için 30 bin kişilikkapalı spor salonu almamış. dışarılara taşmış. Yaklaşık 100 bin kişi katılmış. Urfa Peygamberler diyarı. Anadolu evliyalar diyarı. Kasabamızda da DİYAD tarafından yapılan kutlu doğum etkinlikleri oldukça güzel olmuş. Katkıda bulunanlara Allah ecrini kat kat versin. İyilikte yarışmak ne kadar güzel. Geleceğin büyükleri çocuklara ellerinde gül ne kadar yakışmış. Gül yüzlü yavrular her zaman gülümseyin olmaz mı?

     
     
 Yorumlayan : Muhammed Gümüş      Tarih : 17/04/2011 00:00:00
   
Dişli Kasabası
14/02/2010
Mesaj Bilgisi
45

Aktif Üye
 
guzel dişlime bir ornek oldugunuz icin tesekkurler mustafa hocam kutlu dogum haftamız mubarek olsun resimlerden dolayı tessekkerler gumus market calısanları

     
Toplam 2 sayfada 12

Habere Yapılmış Toplam 14 Yorum Bulunmakta