24 Nisan 2024 Çarçamba
Ana Sayfa Forum Sohbet Hesabınız Haberler Not Defteri İstatistikler İletişim

MENÜ
Kasabamız

 Son Haberler(20/04)

Dislikasabasi.com
Üyelere Özel

 Site Not Defteri

Faydalı Bölümler
Yardımcı Linkler


Gazete Sayfa Linkleri
 MANİSA'DA HASTA ZİYARETLERİ YAPILDI (FOTO EKLENDİ)
MANİSA'DA HASTA ZİYARETLERİ YAPILDI (FOTO EKLENDİ)


MANİSA'DA HASTA ZİYARETLERİ YAPILDI

Manisa ' da ikamet eden kasaba halkımızdan Şaban AĞILÖNÜ, Mustafa AĞILÖNÜ, Afyon'da ikamet eden Fadime AĞILÖNÜ ve kasabamızda ikamet eden Kezban KARAKOÇ ' un babaları Arapların Ahmet diye bilinen Ahmet AĞILÖNÜ amcamız Manisa Merkez Efendi Devlet Hastanesi anastezi yoğun bakım ünitesinde kısmi felç ve solunum yetmezliğinden dolayı yatmaktadır.

Ahmet amcamız yoğun bakım ünitesinde bulunduğundan dolayı doktorların fotoğraf çekimine izin vermemeleri neticesinde kendisinin fotoğraf çekimi yapılamamıştır. Ziyaretimiz esnasında başında refakatçi olarak bulunan oğlu Mustafa AĞILÖNÜ ve Ahmet amcamızın doktorundan edindiğimiz bilgiye göre kısmi felç olduğundan kendisinin makinaya bağlı olduğunu ve hiçbir şeye tepki vermediği belirtildi.

Ahmet amcamıza sitemiz ve kasaba halkımız adına Allahtan acil şifalar çocuklarına ve tüm yakınlarına geçmiş olsun dileklerimizi sunarız.










Kasabamız halkından Manisa ' da ikamet eden meşhur (zalım avcı) diye bilinen Mehmet Fahrettin SOLMAZ amcamız akciğer enfeksiyonundan dolayı bir müddet hastanede yatmıştır. Hastane ziyaretinde bulunamadığımız Mehmet amcamız'ı evinde ziyaret ettik. Ziyaretimiz neticesinde Mehmet amcamızı gayet iyi ve neşeli bulduk. Bize her zaman olduğu gibi av maceralarını anlatarak güldürüp neşelendirdi. Mehmet amcamızın tüm kasaba halkına selamları var. Kimse beni merak etmesin ben gayet sağlıklıyım diyor. Mehmet amcamıza sitemiz ve kasabamız halkı adına geçmiş olsun der Allah'tan acil şifalar dileriz.












Kasaba halkımızdan Manisa ' da ikamet etmekte olan (Mıtırık) Sait KARA eşi Bahar KARA rahatsızlığından dolayı bir süredir Celal Bayar Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi'nde yatmaktadır. Ziyaretimiz esnasında Bahar hanımı gayet sağlıklı ve neşeli bulduk. Sait kardeşimiz eşini bir an bile hastanede yalnız bırakmıyor ona devamlı moral aşılıyor. Bahar hanıma sitemiz ve kasabamız halkı adına geçmiş olsun der Allah'tan acil şifalar dileriz.









Son Güncelleme :  08/05/2011 Saat 21:06:33 Bu Haber  4320 Kez Okundu



Manisa ' dan bildiriyor
 
Bekir Tekeş

babastar_03@hotmail.com

Sitemizde 67 adet haberi bulunmaktadır.




Yazdırılabilir Sayfa   

Sitemizde yayınlanan haberlerin ve fotoğrafların kullanım hakkı www.dislikasabasi.com 'a aittir. Herhangi bir şekilde haber içeriği ve fotoğrafları izin alınmaksınız kullanılamaz..

Yorumlar yazarlarına aittir. İçeriklerinden biz sorumlu tutulamayız.

Anonim kullanıcı yorum yazamaz, lütfen kayıt olun


Yorum Bölümünden bundan sonra Yorum yapan üyemize ait bilgiler ve avatar resmi görülebilecektir. Avatar resminizi sitemizde yer alan resimlerden seçebileceğiniz gibi farklı bir resim ile değiştirmek istiyorsanız ; özel mesaj bölümünden admine mesaj göndererek veya üyelikte yer alan email adresinden webmaster@dislikasabasi.com email adresine resmin internet adresini veya resmi gönderebilirsiniz.

     
 Yorumlayan : adem tosun      Tarih : 12/05/2011 00:00:00
   
manisa
10/03/2008
Mesaj Bilgisi
62

Aktif Üye
 
TÜM HASTALARA ZALİM AVCI DAYIMA VE MEVLİYA ABLAMIN GELİNİNE VE MUSTAFA İLE ŞABAN KARDEŞİMİN BABALARINA ALLAH C.C SAĞLIK DİLİYORUM.ADEM TOSUN VE AİLESİ.

     
     
 Yorumlayan : mustafa tekeş      Tarih : 11/05/2011 00:00:00
   
KÜTAHYA
28/04/2006
Mesaj Bilgisi
916

Fanatik Üye
 
HASTALARIMIZA ACİL ŞİFALAR DİLERİM ALLAH DERMENLARINI VERSİN TÜM MANİSADAKİLERE SELAM VE SEVGİLER

     
     
 Yorumlayan : mustafa tosun      Tarih : 10/05/2011 00:00:00
   
Manisa
23/08/2009
Mesaj Bilgisi
286

Fanatik Üye
 
AHMET AMCAMIZA FAHRETTİN ABİME SAİTİN EŞİ BAHAR HANIMA ACİL ŞİFALAR DİLİYORUM.

     
     
 Yorumlayan : kadir pamukcu      Tarih : 09/05/2011 00:00:00
   

15/01/2007
Mesaj Bilgisi
222

Fanatik Üye
 
Hasta kardeslerimize ALLAHDAN sifalar dilerim. BERLIN

     
     
 Yorumlayan : Mevlüt AĞILÖNÜ      Tarih : 09/05/2011 00:00:00
   
Dişli Kasabası
09/04/2011
Mesaj Bilgisi
94

Çalışkan Üye
 
Uzun süredir Manisa''da hastanede yatmakta olan biricik kardeşim Ahmet ağabeyime Rabbimden şifalar diliyorum. Derdini veren dermanını da verir inşallah. Fahrettin''e ve Bahar kızımıza da ayrıca Yaradandan şifalar dilerim. Haberi yayınlayan Manisa Editörü Bekir''e ve arkadaşları Fatih''e Ömer''e yeğenlerime ve köylülerimize selamlar. Hastalarımızın iyi olması için dua edelim. Hasta ziyareti dinimizce çok sevap hasta olan kardeşimizi duyduğumuzda en kısa zamanda ziyaret edelim, ona moral verelim. Hasta herkesten çok teselliye, sıcak ve samimi alakaya muhtaç kimselerdir. Herkesten teselli, ilgi, himaye, yardım umar. Böyle bir ruh haletine sahiptir. Ona uzanan eli, yönelen gözü, konuşan dili atılan adımı büyük bir minnet olarak bağrına basar.

     
     
 Yorumlayan : mustafa okumuş      Tarih : 09/05/2011 00:00:00
   
Dişli Kasabası
19/07/2005
Mesaj Bilgisi
497

V.I.P. Üye
 
Manisa Merkezefendi Hastanesinde uzun süredir yatmakta olan Ahmet Ağılönü amcaya, Zalım Avcı Mehmet Fahrettin Solmaz ağabeye ve Manisa Celal Bayar Üniversitesi Hastanesinde rahatsızlığı nedeniyle yatmakta olan Bahar kardeşimize Allah''tan acil şifalar dilerim. Ayrıca genç editör Bekir Tekeş''e ve hasta ziyaretinde bulunan Başkan Ömer Gedik''e yeğenim Fatih okumuş''a selam ve sevgiler. Hasta ziyaret etmekle inşallah çok sevap kazandınız. Hz. ömer''in ''''Bugün Alah için ne yaptın'''' sorusuna hastaları ziyaret ettim. Onların gönlünü aldım dersiniz.

     
     
 Yorumlayan : asım PAMUKÇU      Tarih : 09/05/2011 00:00:00
   
Kütahya
08/02/2007
Mesaj Bilgisi
184

Başarılı Üye
 
GEÇMİŞ OLSUN ACİL ŞİFALAR DİLERİM.

     

Habere Yapılmış Toplam 7 Yorum Bulunmakta