20 Nisan 2024 Cumartesi
Ana Sayfa Forum Sohbet Hesabınız Haberler Not Defteri İstatistikler İletişim

MENÜ
Kasabamız

 Son Haberler(19/04)

Dislikasabasi.com
Üyelere Özel

 Site Not Defteri

Faydalı Bölümler
Yardımcı Linkler


Gazete Sayfa Linkleri
  AFYON MİLLETVEKİLİ AHMET KOCA KASABAMIZDAKİ ESNAFLARI ZİYARET ETTİ (Fotoğraflı)
 AFYON MİLLETVEKİLİ AHMET KOCA KASABAMIZDAKİ ESNAFLARI ZİYARET ETTİ (Fotoğraflı)






Adalet ve Kalkınma Partisi (Ak Parti) Afyonkarahisar Milletvekili Ahmet Koca Kasabamızın işyerlerini ve hastaları ziyaret etti. Ayrıca Hıdır Gökmen ve Ahmet Eryılmaz Amcanın Kahvehanede Ak Parti döneminde Kasabamıza yapılan hizmetleri anlattı. halkın sorunlarını dinledi.

Vatandaşlar hükümetin çalışmalarından memnun olduklarını belirterek Ahmet Koca'ya ve diğer milletvekillerine başarılar diledi.




















































































































Son Güncelleme :  15/05/2011 Saat 10:09:06 Bu Haber  5583 Kez Okundu



Kasabamızdan bildiriyor
 
Mustafa OKUMUŞ

mustafaokumus2@hotmail.com

Sitemizde 2067 adet haberi bulunmaktadır.




Yazdırılabilir Sayfa   

Sitemizde yayınlanan haberlerin ve fotoğrafların kullanım hakkı www.dislikasabasi.com 'a aittir. Herhangi bir şekilde haber içeriği ve fotoğrafları izin alınmaksınız kullanılamaz..

Yorumlar yazarlarına aittir. İçeriklerinden biz sorumlu tutulamayız.

Anonim kullanıcı yorum yazamaz, lütfen kayıt olun


Yorum Bölümünden bundan sonra Yorum yapan üyemize ait bilgiler ve avatar resmi görülebilecektir. Avatar resminizi sitemizde yer alan resimlerden seçebileceğiniz gibi farklı bir resim ile değiştirmek istiyorsanız ; özel mesaj bölümünden admine mesaj göndererek veya üyelikte yer alan email adresinden webmaster@dislikasabasi.com email adresine resmin internet adresini veya resmi gönderebilirsiniz.

     
 Yorumlayan : Mevlüt AĞILÖNÜ      Tarih : 14/05/2011 00:00:00
   
Dişli Kasabası
09/04/2011
Mesaj Bilgisi
94

Çalışkan Üye
 
AfyonKarahisar Milletvekili Sayın Ahmet Koca Kasabamıza geldi. Esnafları ve hastaları ziyaret etti. Ziyarete bende eşlik ettim. Milletvekiline vatandaşlarımızın ilgisi oldukça iyiydi. Kahvede Bu hükümet döneminde Dişli''ye yapılan hizmetleri anlattı. Özburun Barajı 3 000 Dekar tarla suluyor. Tabi ki Barajın suları çoğunlukla Dişli''ye yarıyor. Yaylaya ağaçlandırma çalışmaları yapılıyor. Evleri selden korumak için Taşkın Koruma İnşaatı hızla devam ediyor. Bolvadin Emirdağ arası yol çalışmaları devam ediyor Milletvekilimiz şantiye şefinden bilgi aldı. Yolun en kısa zamanda bitrilmesini istedi. Allah Tayyip Erdoğan''ı başımızdan eksik etmesin. Başbakanımız sayesinde son yıllarda dünya ülkeleri arasında starımız yükseldi. Kendimize güven arttı

     
     
 Yorumlayan : BEKİR TEKEŞ      Tarih : 14/05/2011 00:00:00
   
manisa
22/07/2007
Mesaj Bilgisi
342

V.I.P. Üye
 
Ak Parti Afyonkarahisar Milletvekili Sn. Ahmet KOCA''nın Kasabamızı ziyaret etmesi gerçektende güzel ve hoş bir davranış olmuştur. Miletvekili olan bir kişi halkla iç içe olup dertlerini ve sorunlarını dinlemesi gerekir. Yapmış olduğu esnaf ve hasta ziyaretleri taktire şayan bir harekettir. Buradan bütün hastalarımıza Allah''tan şifalar dileriz.

     
Toplam 3 sayfada 123

Habere Yapılmış Toplam 22 Yorum Bulunmakta