19 Nisan 2024 Cuma
Ana Sayfa Forum Sohbet Hesabınız Haberler Not Defteri İstatistikler İletişim

MENÜ
Kasabamız

 Son Haberler(17/04)

Dislikasabasi.com
Üyelere Özel

 Site Not Defteri

Faydalı Bölümler
Yardımcı Linkler


Gazete Sayfa Linkleri
  AK PARTİ TÜRKİYE'DE ÜÇÜNCÜ KEZ İKTİDARA GELDİ (Fotoğraf Eklendi)
  AK PARTİ  TÜRKİYE'DE ÜÇÜNCÜ KEZ İKTİDARA GELDİ (Fotoğraf Eklendi)












Türkiyenin % 50 sinin sandıkta desteğini kazanarak her Türk seçmen vatandaşının 2 kişiden 1 isinin oyuyla sandıktan ADALET VE KALKINMA PARTİSİNİ seçmeleri ve Başbakanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN'ı Milletvekilleriyle birlikte Türkiye tarihinde eşi görülmemiş başarıya kavuşmasından dolayı tebrik ediyor, Türkiyemizin Partilerinden CUMHURİYET HALK PARTİSİ ,MİLLİYETÇİ HAREKET PARTİSİ ile diğer partilere ve Milletvekillerine de ayrı ayrı tebriklerimizi iletiyor , Gelecek günlerde de milletçe birlik ve beraberlik içerisinde , kardeşçe omuz omuza her güçlüğü aşacağımıza inanıyor , Türkiye deki hangi partiye oyunu verirse versin bizim kardeşimizdir diyor,Türkiye den ve Afyonumuzdan seçilen bütün milletvekillerimiz vatanımıza ve milletimize hayırlı uğurlu olsun dileklerimizi iletiyoruz.



www.dislikasabasi.com

GÜZEL DİŞLİM SİTESİ EKİBİ


Bu gün yapılan Türkiye 2011 Milletvekili Genel Seçimleri'nde kasabamızda da 08.30'da oy verme işlemine başlandı. Seçmenlerin erken saatlerde oylarını kullandıkları görüldü. Sandıklar 17.00'den sonra açılmaya başlanarak kısa sürede sonuçlar açıklandı. Cihan Haber Ajansının sitemizden isteği üzerine kasabamızda yapılan resmi olmayan seçim sonuçları hakkında bilgi verildi. Ayrıca Bakanımızın fırsat buldukça sitemizi ziyaret etmesi bizleri sevindirdi. Ak Partinin seçimi tekrar kazanması nedeniyle kasabamızda gece konvoy düzenlenerek Ak Parti Belde Başkanı Sait Şişik Tarafından teşekkür konuşması yapıldı.

Sonuçlar alındıktan sonra Türkiye nin her tarafında olduğu gibi Buna göre kasabamız sandık sonuçları aşağıdaki şekilde alındı.




ADALET VE KALKINMA PARTİSİ : 1538


CUMHURİYET HALK PARTİSİ : 150


MİLLİYETÇİ HAREKET PARTİSİ : 467




KOMŞUMUZ ÖZBURUN KASABASI SONUÇLARI



ADALET VE KALKINMA PARTİSİ : 689

CUMHURİYET HALK PARTİSİ : 214


MİLLİYETÇİ HAREKET PARTİSİ : 162
















Kasabamızda Ak Partiye gönül verenler kasabamızda sevinç ve kutlama konvoyu düzenlediler.

İlerleyen saatlerde Dişli'de yapılan Konvoy görüntüleri hazırlandıktan sonra sayfamıza eklenecektir.












































































































Son Güncelleme :  16/06/2011 Saat 16:21:15 Bu Haber  7109 Kez Okundu



Kasabamızdan bildiriyor
 
Mustafa OKUMUŞ

mustafaokumus2@hotmail.com

Sitemizde 2066 adet haberi bulunmaktadır.




Yazdırılabilir Sayfa   

Sitemizde yayınlanan haberlerin ve fotoğrafların kullanım hakkı www.dislikasabasi.com 'a aittir. Herhangi bir şekilde haber içeriği ve fotoğrafları izin alınmaksınız kullanılamaz..

Yorumlar yazarlarına aittir. İçeriklerinden biz sorumlu tutulamayız.

Anonim kullanıcı yorum yazamaz, lütfen kayıt olun


Yorum Bölümünden bundan sonra Yorum yapan üyemize ait bilgiler ve avatar resmi görülebilecektir. Avatar resminizi sitemizde yer alan resimlerden seçebileceğiniz gibi farklı bir resim ile değiştirmek istiyorsanız ; özel mesaj bölümünden admine mesaj göndererek veya üyelikte yer alan email adresinden webmaster@dislikasabasi.com email adresine resmin internet adresini veya resmi gönderebilirsiniz.

     
 Yorumlayan : oğuz ölmez      Tarih : 13/06/2011 00:00:00
   
NTVMSNBC
08/10/2005
Mesaj Bilgisi
159

Tecrübeli Üye
 
DURMAK YOK YOLA DEVAM....YALAN YOK GERÇEGE DEVAM...BOŞ LAF YOK İCRAATA DEVAM... ADAM GİBİ ADAMA OYLAR DEVAM... SEÇMENİN 2. SİNDEN BİRİNİN OYUNU ALMAK ANCAK RTE YAKIŞIR...HALK SEÇİMİNİ YAPTI HALKIN VERMİŞ OLDUGU KARARA SAYGI DUYUYORUZ VE TÜRKİYEDE İKİ PARTİ VAR BİRİSİ AKP İKİNCİSİ İSE DİGERLERİ...%50...!

     
     
 Yorumlayan : Celalettin Agilönü      Tarih : 13/06/2011 00:00:00
   
Almanya
13/04/2005
Mesaj Bilgisi
111

Çalışkan Üye
 
Vatana millete hayirli, ugurlu olsun önemli olan milli irade degilmi zaten millette iradesini AKP den yana kullanmistir saygi göstermek lazim ins.Bu sefer meclise giden Afyon millet vekilleri kendilerini Ankaraya gönderen secmenini unutmazlar tekrar tüm insanliga hayir getirmesi temennisiyle Allaha emanet olunuz.

     
Toplam 3 sayfada 123

Habere Yapılmış Toplam 22 Yorum Bulunmakta