16 Nisan 2024 Salı
Ana Sayfa Forum Sohbet Hesabınız Haberler Not Defteri İstatistikler İletişim

MENÜ
Kasabamız

 Son Haberler(16/04)

Dislikasabasi.com
Üyelere Özel

 Site Not Defteri

Faydalı Bölümler
Yardımcı Linkler


Gazete Sayfa Linkleri
 OKULLARDA ZİL ,TATİL İÇİN ÇALDI...OKULLARDA KARNE SEVİNCİ (FOTO EKLENİYOR)
OKULLARDA ZİL ,TATİL İÇİN ÇALDI...OKULLARDA KARNE SEVİNCİ  (FOTO EKLENİYOR)




Tüm Türkiye'de ve Milli Eğitim Bakanlığı'na Bağlı İlk ve Orta Öğretim Okullarında 2011-2012 Eğitim Öğretim Yılı I. Dönemi Verilen Karnelerin Ardından Sona Erdi.

Dönem Sonunda Karnelerini Alan Tüm Öğrencilerimize ve Ailelerine Hayırlı Olsun Dileklerimizi İletiyor, Karnelerinde Kötü Notları Olan Öğrencilerimizin Aileleriyle Birlikte Dayanışma İçerisinde Başarıyı Yakalamalarını Temenni Ediyoruz.

Dişli'den ve Kardeş Okul Bolvadin Merkez Atatürk İlköğretim Okulu'nda Geleceğimiz Öğrencilerimizin Karne Sevincinden İzlenimlerimizi İlerleyen Saatlerde Sizlerle Paylaşacağız.


DİŞLİ ATATÜRK İ.Ö.OKULU'NDA KARNE SEVİNCİ 2012/1




















































BOLVADİN ATATÜRK İ.Ö.OKULU'NDA KARNE SEVİNCİ...


BOLVADİN ATATÜRK İLKÖĞRETİM OKULU'NDA KARNE...







DİŞLİ ATATÜRK İLKÖĞRETİM OKULU'NDA VE


BOLVADİN ATATÜRK İLKÖĞRETİM OKULU'NDA KARNE SEVİNCİ FOTOĞRAF VE VİDEO ANİMASYONU HAZIRLIĞI BİTTİKTEN SONRA SAYFAMIZA EKLENECEKTİR.



Son Güncelleme :  21/01/2012 Saat 12:37:02 Bu Haber  7548 Kez Okundu



Kasabamızdan bildiriyor
 
Mustafa OKUMUŞ

mustafaokumus2@hotmail.com

Sitemizde 2066 adet haberi bulunmaktadır.




Yazdırılabilir Sayfa   

Sitemizde yayınlanan haberlerin ve fotoğrafların kullanım hakkı www.dislikasabasi.com 'a aittir. Herhangi bir şekilde haber içeriği ve fotoğrafları izin alınmaksınız kullanılamaz..

Yorumlar yazarlarına aittir. İçeriklerinden biz sorumlu tutulamayız.

Anonim kullanıcı yorum yazamaz, lütfen kayıt olun


Yorum Bölümünden bundan sonra Yorum yapan üyemize ait bilgiler ve avatar resmi görülebilecektir. Avatar resminizi sitemizde yer alan resimlerden seçebileceğiniz gibi farklı bir resim ile değiştirmek istiyorsanız ; özel mesaj bölümünden admine mesaj göndererek veya üyelikte yer alan email adresinden webmaster@dislikasabasi.com email adresine resmin internet adresini veya resmi gönderebilirsiniz.

     
 Yorumlayan : Hacer OKUMUŞ      Tarih : 30/01/2012 00:00:00
   
Dişli'den
01/07/2007
Mesaj Bilgisi
180

Başarılı Üye
 
Karne tatili çocukların bol bol kızak kaymasına ve kar topu oynamısı için fırsat oluşturdu. Bu arada zamanımızın bir kısmını kitap okumaya ayıralım olur mu çocuklar. Çünkü yüce dinimizin ilk emri ''''oku''''

     
     
 Yorumlayan : Mustafa UYAR      Tarih : 25/01/2012 00:00:00
   
Dişli Atatürk Ortaokulu Müdürü
12/11/2007
Mesaj Bilgisi
596

Fanatik Üye
 
Bir memleketin en önemli meselesi eğitimdir. Milletler eğitim sayesinde kalkınır yada gerilerler. Son yıllarda eğitimle ilgili güzel gelişmeler var. İnşaallah geleceğimiz bu günden daha güzel olur... Tüm eğitimcilere ve öğrencilere başarılar dilerim.

     
     
 Yorumlayan : turan susan      Tarih : 23/01/2012 00:00:00
   
Tekirdağ/Çorlu
24/12/2005
Mesaj Bilgisi
842

Fanatik Üye
 
GELECEĞİMİZİN TEMİNATI GÜZEL KARDEŞLERİM ELİNİZDEN GELDİĞİNCE OKUYUP KENDİNİZİ GELİŞTİRİN. GÜNÜMÜZ DÜNYASI HIZLA GELİŞİYOR, OKUYANLAR BİLE AYAK UYDURMAKTA ZORLANIYOR. İNŞALLAH İÇİNİZDEN ALİM, İŞ ADAMI, SİYASETCİ VE YÖNETİCİ KİŞİLER ÇIKAR. ALLAH C.C. EMEKLERİNİZİ BOŞ ÇEVİRMESİN. SİZLERİ SAYGI İLE KUÇAKLIYOR GÖZLERİNİZDEN ÖPÜYORUM. YAŞANTINIZ BOYUNCA YARADAN YAR VE YARDIMCINIZ OLSUN.

     
     
 Yorumlayan : FATİH OKUMUŞ      Tarih : 23/01/2012 00:00:00
   
MANİSA
25/07/2006
Mesaj Bilgisi
86

Çalışkan Üye
 
Aile büyüklerinin gözetiminin dışında ulaşılan İnternet bilgisinin, evlatlarımızın zihninde ve kalbinde tahribatlara yol açtığı aşikardır. Okullarda, standart fen-matematik bilimlerinin dışında dayatılan, tarih, düşünce, din kültürü, vatandaşlık gibi konuların tartışılmasına müsaade edilmemesi, çocuklara objektif bilgi yerine dayatmacı ve zorla kabullendirici bir anlayışla sunulan bilginin sebep olduğu fikir karmaşasından, evlatlarımızı arındırmak için, tüm imkanlarımızın seferber edilmesi kaçınılmazdır. Evlatlarımızı elimizden alan, bizi bizim arzuladığımız gibi, inandığımız gibi yetişmemize müsaade etmeyen tüm bu etkenlere karşı, alternatif eğitim projeleri geliştirmek, kirletilmeye çalışılan, tek bir kalıba sokulmak istenen çocukl

     
     
 Yorumlayan : MEHMET ERİŞ      Tarih : 22/01/2012 00:00:00
   
AFYON
06/12/2007
Mesaj Bilgisi
177

Başarılı Üye
 
Öğrenciler yarı yıl tatiline girdi. başarısız olanlar fazla üzülmesinler. İkinci dönem çalışarak durumlarını düzeltirler. Çocuklar tatilde mutlaka faydalı kitaplar okuyun. Televizyon ve internete mahkum olmayın. Hem gözünüz bozulur, hem dersleriniz aksar. her şeyde ölçülü olmak en iyisidir.

     

Habere Yapılmış Toplam 5 Yorum Bulunmakta