20 Nisan 2024 Cumartesi
Ana Sayfa Forum Sohbet Hesabınız Haberler Not Defteri İstatistikler İletişim

MENÜ
Kasabamız

 Son Haberler(20/04)

Dislikasabasi.com
Üyelere Özel

 Site Not Defteri

Faydalı Bölümler
Yardımcı Linkler


Gazete Sayfa Linkleri
  DİYAD BURSA VE ÇANAKKALE'YE GEZİ DÜZENLEDİ (Fotoğraf Eklendi)
 DİYAD BURSA VE ÇANAKKALE'YE GEZİ DÜZENLEDİ (Fotoğraf Eklendi)






11-12 Haziran da Merkez DİYAD'ın organizasyonuyla gerçekleştirilen iki gün süren Bursa ve Çanakkale Gezisi İzlenimlerimizi sizlerle paylaşmak istedik. Eğer belirttiğimiz yerlere şimdiye kadar gitmemişseniz, gitmenizi tavsiye ediyoruz. Ağaç köklerinin toprağa sıkı tutunması sayesinde ayakta kalır ve meyvesini sunar. Bir milletin de kökleri geçmişidir. İşte geçmiş ne kadar hayırla yad edilir ve sevgi ile yaklaşılırsa; o milletin kökleri sağlam ve yıkılmaz olur. Geçmişleriyle bağlarını koparanları, tarih hiç affetmedi. Şöyle bir geriye doğru dönüp bakacak olursak bunun örneklerini görürüz.


Şimdi zaman neslimizi yetiştirme zamanıdır. Geleceği ilmiyle mamur edecek vatanı ve inandığı değerleri için gerekirse canını vermekten çekinmeyecek imanlı ve yüksek ahlaklı bir nesil. Millet olarak bunu başarabilirsek; geleceğin, bu milletin olacağından kimsenin kuşkusu olmasın. Allah bu günleri de bize göstermesi dileğiyle...


Şu var ki; Çanakkale Savaşları yakın tarihimiz itibariyle, insanımızın ders çıkaracağı menkıbelerle, kahramanlıklarla ve acılarla özdeşleşmiş, Türk Milletinin büyük ve açık tarih labaratuarı haline gelmiştir. Biz millet olarak bu tarih sayfasından istifade ederek, dünya dengesinde yerimizi almamız adına geleceğimize ışık tutacağına inanıyoruz. Atalarımızın mübarek kanlarıyla sulanmış, bu toprak parçasının Müslüman Türk Milletinin bir kere daha şahlanışına vesile olacağı kanatindeyiz.

NOT: Derneğimizin 2 Temmuz Pazartesi gününden başlayacak 4 gün sürecek Karadeniz gezisi; Samsun'da Atatürk'ün bandırma Vapurunu ziyaret ve konuklama, aynı gün devam edilerek Ordu Boztepe ve fındık bahçeleri. Giresun şehir merkezi ve şehitlik tepesinde gün batımını seyir. Tarihi Sümele Manastırı'nın gezilmesi Rize Aydar Yaylası, Uzun Göl Rize botanik çay bahçesi ve diğer yerlerin gezilmesi.

Telefon 0 536 289 60 97
















































































































































































































































































































Son Güncelleme :  26/06/2012 Saat 22:03:11 Bu Haber  4113 Kez Okundu



Kasabamızdan bildiriyor
 
Mustafa OKUMUŞ

mustafaokumus2@hotmail.com

Sitemizde 2067 adet haberi bulunmaktadır.




Yazdırılabilir Sayfa   

Sitemizde yayınlanan haberlerin ve fotoğrafların kullanım hakkı www.dislikasabasi.com 'a aittir. Herhangi bir şekilde haber içeriği ve fotoğrafları izin alınmaksınız kullanılamaz..

Yorumlar yazarlarına aittir. İçeriklerinden biz sorumlu tutulamayız.

Anonim kullanıcı yorum yazamaz, lütfen kayıt olun


Yorum Bölümünden bundan sonra Yorum yapan üyemize ait bilgiler ve avatar resmi görülebilecektir. Avatar resminizi sitemizde yer alan resimlerden seçebileceğiniz gibi farklı bir resim ile değiştirmek istiyorsanız ; özel mesaj bölümünden admine mesaj göndererek veya üyelikte yer alan email adresinden webmaster@dislikasabasi.com email adresine resmin internet adresini veya resmi gönderebilirsiniz.

     
 Yorumlayan : Hasan Hüseyin Tekeş      Tarih : 25/06/2012 00:00:00
   
AFYONKARAHİSAR
24/09/2006
Mesaj Bilgisi
51

Aktif Üye
 
DEDELERİMİZİN KANLARI İLE SULANMIŞ O MUBAREK TOPRAKLARI HER MÜLÜMAN TÜRK İNSANI ZİYARET EDİP BİR FETİHA OKUMAK BİR İNSANLIK GOREVİ OLMALIDIR

     
     
 Yorumlayan : ADEM KAYGISIZ      Tarih : 25/06/2012 00:00:00
   
ESKİŞEHİR
23/12/2005
Mesaj Bilgisi
74

Aktif Üye
 
ECDADIN KANLARIYLA SULANMIŞ TOPRAKLARI GEZİP TARİHTEN DERS ALMAK MUHTEŞEM BİR DUYGUDUR.ALLAH BİRLİK BERABERLİĞİNİZİ DAİM ETSİN.

     
     
 Yorumlayan : MEHMET ERİŞ      Tarih : 25/06/2012 00:00:00
   
AFYON
06/12/2007
Mesaj Bilgisi
177

Başarılı Üye
 
Çanakkale''ye gidip şehit dedelerimize birer fatiha okumak, Bizzat Çanakkale Savaşının yapıldığı yerlerde yürümek ve o anları düşünmek ve o havayı teneffüs etmek, biz torunlarının vefa borcudur. Böyle güzel geziler düzenleyerek milli ve dini duyguları güçlendirdiği için DİYAD''a teşekkürler.

     
     
 Yorumlayan : FATİH OKUMUŞ      Tarih : 25/06/2012 00:00:00
   
MANİSA
25/07/2006
Mesaj Bilgisi
86

Çalışkan Üye
 
Merkez DİYAD''ın düzenlediği gezilere gıpta ediyorum. Çok güzel kültürel faaliyetler. Dedem de Çanakkale''de yatıyor. Şehit torunu olduğum için gurur duyuyorum. Gidip görmeyenlerin mutlaka Çanakkale''ye gitmesini tavsiye ederim.

     
Toplam 2 sayfada 12

Habere Yapılmış Toplam 14 Yorum Bulunmakta