19 Nisan 2024 Cuma
Ana Sayfa Forum Sohbet Hesabınız Haberler Not Defteri İstatistikler İletişim

MENÜ
Kasabamız

 Son Haberler(17/04)

Dislikasabasi.com
Üyelere Özel

 Site Not Defteri

Faydalı Bölümler
Yardımcı Linkler


Gazete Sayfa Linkleri
 AFYONKARAHİSAR HALKI BAŞBAKAN ENİŞTESİNİ BAĞRINA BASTI
AFYONKARAHİSAR HALKI BAŞBAKAN ENİŞTESİNİ BAĞRINA BASTI







AFYONKARAHİSAR HALKI BAŞBAKAN ENİŞTESİNİ BAĞRINA BASTI (VİDEO - FOTO)



AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu, Afyonkarahisar’da yoğun bir katılımla gerçekleşen açık hava mitingi düzenledi. Afyonkarahisar’ın eniştesi olduğunu hatırlatan Başbakan Davutoğlu, “Gönül alıp gönül verdiğim Afyonkarahisar’a selam olsun. Sizler benim kayınbiraderlerim ve baldızlarımsınız” dedi.




7 Haziran seçimleri öncesi seçim çalışmalarına bütün hızıyla sürdüren AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu, Afyonkarahisar halkıyla buluştu. Miting, AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven, Belediye Başkanı Burhanettin Çoban ve Orman Su İşleri Bakanı hemşerimiz Prof. Dr. Veysel Eroğlu’nun konuşmalarıyla başladı. Yurdunuseven, Çoban ve Bakan Eroğlu’nun ardından Afyonkarahisar halkına hitap eden Başbakan Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu, vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaştı. Başbakan Davutoğlu beraberinde eşi Sare Davutoğlu, Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, Gümrük ve Ticaret Bakanı Nurettin Canikli, AK Parti Afyonkarahisar Milletvekilleri Sait Açba, Halil Ürün ve Milletvekili adayları ile birlikte sahneye çıktı. Başbakan Davutoğlu ve beraberindekiler önce vatandaşları selamladı.


BAŞBAKAN AHMET DAVUTOĞLU AFYONDAKİ MİTİNGDE...

AFYON KALESİ GİBİ DİMDİK AYAKTAYIZ

Afyonkarahisar’ın eniştesi olduğunu her fırsatta dile getiren Davutoğlu, “Baldızlarımdan, kayınbiraderlerimden destek istemeye geldim. Biliyorum ki Afyonkarahisar halkı hiçbir zaman eniştelerini yalnız bırakmadılar. Sizlerin sayesinde bütün engellere karşı dimdik ayakta duran partimiz inanıyorum ki Afyonkarahisar’lı hemşerilerimin desteği ile yine ayakta Afyon kalesi gibi durmaya devam edecektir. Gönül alıp gönül verdiğim Afyonkarahisar’a selam olsun. Selam olsun ki bizleri yalnız bırakmayarak bu gün bu alanı doldurdular. Mazlumun ve mağdurun yanında olduğunuzu bir kez daha gösterdiler. Sayın Bakanımız Veysel Eroğlu Bey Afyonkarahisar’ın 5 milletvekili olacağından bahsetti. Afyonkarahisar’ın toplam 5 milletvekili var. Birde enişte olarak ben varım 6, bir de bakanımız Veysel bey var. 7 Haziran seçimlerinde vereceğiniz destekle 5 verip 7 alacaksınız. Afyonkarahisar halkı 7 milletvekiline sahip olacak. Bir birinden değerli 5 milletvekili adayımızı TBMM’sine göndereceğinize eminim” diyerek konuştu.



AFYONKARAHİSAR’DAN YOLA ÇIKTIK

Afyonkarahisar halkının her zaman yanında olacağını dile getiren Başbakan Davutoğlu, son 13 yılda 10 Milyar TL’nin üzerinde ilimize yatırım yapıldığından bahsetti. Afyonkarahisar’ın termali, mermeri, sucuğu, kaymağı, lokumu ile meşhur bir şehir olduğunu anlatan Davutoğlu, konuşmanı şöyle sürdürdü; “Afyonkarahisar birçok zenginliği içerisinde bulunduruyor. Kaplıcaları, mermeri, sucuğu, lokumu ve kaymağı ile adından sıkça söz ettiren Afyonkarahisar yolların kesiştiği önemli bir ilimizdir. Yüksek Hızlı Trenin de içerisinden geçtiği Afyonkarahisar’ımız, hayvancılık ve tarımla da önemli bir potansiyele sahiptir. Biz Afyonkarahisar’ı o kadar çok seviyoruz ki bunu anlatmaya zamanımız yetmez. Afyonkarahisar halkının kendine özgü birliği, beraberliği ve kardeşliği vardır. Afyonkarahisar’dan 2001 yılında yola çıkan partimiz ‘Yeter Söz Milletindir’ diyen millet idaresine sahip çıkan partimize gönül vermiş ve sahip çıkmıştır. Allah bizleri sizlere güzel hizmetler yapmayı nasip etsin.”

AK PARTİ’NİN İSTİKBAL NEFERLERİ AFYON’DAN YÜRÜDÜ

“İstiklal Orduları gibi Afyon’dan da AK Partinin istikbal neferleri yürüdü” diyerek konuşan Başbakan Davutoğlu, “2001 yılında millet karamsarlık içerisindeyken devlet 70 sente muhtaçken, her bir vatandaşımız büyük ızdıraplar yaşarken, esnaf yazar kasayı yere çarparken, çiftçi yatırım desteklerinden mahrum bırakılmışken yani vatanımız belki düşman orduları ile işgal edilmemiş ama güçlü bir iradenin hükmü kalmamışken bir ses yükseldi Afyon’dan 1 Ağustos 2001’de ve AK Parti hareketi başladı, aynen Kocatepe’den yürüyen İstiklal Orduları gibi Afyon’dan da AK Partinin istikbal neferleri yürüdü ve ülkenin kaderi değişti.

Kurucu genel başkanımız Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan orada dava arkadaşları ile öylesine bir yürüyüş başlattık ki buradan 1-1,5 sene içerisinde o yürüyüşü başlatanlar Türkiye’de iktidar oldular. 12 yıl geçti ve ülkenin kaderi değişti hem devletimizin gücü ve kudreti arttı, hem vatandaşımızın imkanı ve refahı arttı. Ama en önemlisi oradan başlayalım insanımızın onuru korundu. 28 Şubat zulmü ile baskı altındaydık. Başörtülü kızlarımız üniversite kapılarında bekliyorlardı, eziliyorlardı. Afyonlu sizin kardeşiniz benimde eşim bütün bu çileli yoldan geçtin, bütün başörtülüler gibi. Bütün bu şartlarda demokrasi ayaklar altına alınmışken, ülkenin her tarafında karamsarlık varken, 28 Şubat’ın o ağır baskısı sürerken ülkede demokrasiyi yeniden kim inşa etti. Bütün bu özgürlükleri halka, gençlere, geleceğe kim ikram etti, kim getirdi? Ülkenin kaderi böyle değişti. Kolay olmadı, önümüze nice engeller çıkardılar” diyerek konuştu.

DAVUTOĞLU, MHP’YE MEYDAN OKUDU

Adnan Menderes’in idam edilmesi ile ilgili önceki gün Kütahya’da gerçekleştirdiği mitingde MHP ile ilgili söylediği sözlerin çarpıtılmaya çalıştığını ifade eden Başbakan Davutoğlu, MHP’nin darbeye karşı olamayacağını söyledi. Davutoğlu, “Ben böyle deyince MHP cevap versin deyince hemen polemiğe başladılar, ‘biz o zaman çocuktuk, ne cevap verelim’ diyorlar. Ya o gün için değil. Çıkan deyin bakalım, ‘ 27 Mayıs darbesini kim yaptıysa ona karşıyız’ deyin, hadi meydan burada. Biz o zaman vardık da, yoktuk da tartışmasına girmeyin. Herkes 27 Mayıs ta kimin olduğunu, kimin olmadığını biliyor. Darbenin nasıl imal edildiğini biliyor. İşte bura er meydanı, burası zafer meydanı, burası Afyon meydanı. Galiba birkaç gün sonrada Bahçeli buraya gelecek. Çıksın desin ‘Biz 27 Mayıs’a karşıyız, 27 Mayıs’ı kim yaptıysa, ne gerekçe ile yapmış olursa olsun karşı çıktık, karşı çıkacağız.’ Bizde kabul edelim. Hayır lafı çeviriyorlar. 12 Eylül’de sağcı, solcu, ülkücü, İslamcı, devrimci herkes idam edildi. Ama bazıları çıktı dedi ki, ‘biz hapisteyiz ama fikirlerimiz iktidarda Evren’e bu anlamda sahip çıktılar. Biz çok açık ve netiz. AK Parti’nin geçmişinde ne darbe geleneği vardır, nede darbeye dönük en ufak meşru bir tavır vardır. Biz nerede olursak olalım darbeye karşı çıktık, karşı çıkacağız” dedi.

BİZ ZULMETMEYENLE DOST OLURUZ, ZALİMLERLE DOST OLMAYIZ

Darbe söylemi üzerinden CHP’ye yüklenmeye devam eden ve CHP’nin geçmişte Mısır darbecilerine temsilciler gönderdiğini hatırlatan Başbakan Davutoğlu, “Biz Mısır’da Rabia meydanında kardeşlerimiz katledilirken eleştirdik, Mısır’da darbeye karşı çıktık diye Kılıçdaroğlu bizi eleştirdi. Temsilciler gönderdi darbeciler ile görüşsün diye. Şimdide soruyor bizim İsrail’de neden büyükelçimiz yok diye. Bu dünyada yaşamıyor galiba bu arkadaş, başka yerde yaşıyor. Yani Mavi Marmara’dan haberi yok. Gazze’de katledilen çocuklardan haberi yok. Postallarla Mescid-i Aksa’ya giren o Siyonistlerden haberi yok, dönüp bize soruyor ‘İsrail’de niye büyükelçimiz yok’ diye. Bey bire gafil biz Mescid-i Aksa’ya postallarla girenlerle dost olmayız. Sen dost ol biz olmayız. Kılıçdaroğlu buraya geldi, buraya bir uğradı galiba.Kılıçdaroğlu böyle bir kalabalığı nerede görecek.

Bu meydan er meydanı. CHP’ye oy veren Afyonlu pek düşünmüyorum ama oy veren hemşerilerime sesleniyorum. Bu diyor ki İsrail’de niye büyükelçimiz yok. Öbür tarafta da HDP, Eş Başkanı Demirtaş diyor ki; ‘Kudüs Yahudilerin kutsal mekanıdır’ diyor. Böyle idare etmek zor oluyor bu CHP ile HDP’yi birleştirelim C-HDP olsun eş başkanlarında Kılıçdaroğlu ile Demirtaş olsun. Biz demokrasiyi savunanla dost oluruz, Mısırda cumhurbaşkanını onun için savunduk. Biz zulmetmeyenle dost oluruz, zalimlerle dost olmayız. Onun için Esad’a tavır koyduk. Biz Mescidi Aksaya, Kudüs’e girenlerle dost olmayız. Miraç günü Mescid-i Aksa esaret altında oldukça bu topraklardan hiçbir zaman İsrail’e dost çıkmayacak. Bugün miraç Kandili yani Mescidi Aksa günü bugün. Kılıçdaroğlu soruyor ‘Kudüs’te niye büyükelçimiz yok’ diyor. İşte sebep miracı bilirsin bilmezsin bilemem ama miracın nasıl olduğuna bak ve gör. Miraçta mescidi aksa nedir gör ondan sonra bize sor ‘niye dost değiliz’ diye.”

BAŞBAKAN KARANFİL DAĞITTI

Başbakan Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu, konuşmasının ardından Milletvekili adayları Halil Ürün, Ali Özkaya, Remziye Sıvacı, Akif Özkaldı ve Fatih Beder ile Belediye Başkanı Burhanettin Çoban ve İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven’i platforma davet etti. Milletvekili adayları ile birlikte Afyonkarahisar halkını selamlayan Başbakan Davutoğlu, eşi Sare Davutoğlu ile birlikte mitinge katılan vatandaşlara karanfil dağıttı.





















































































Son Güncelleme :  17/05/2015 Saat 20:44:55 Bu Haber  4423 Kez Okundu



Kasabamızdan bildiriyor
 
Mustafa OKUMUŞ

mustafaokumus2@hotmail.com

Sitemizde 2066 adet haberi bulunmaktadır.




Yazdırılabilir Sayfa   

Sitemizde yayınlanan haberlerin ve fotoğrafların kullanım hakkı www.dislikasabasi.com 'a aittir. Herhangi bir şekilde haber içeriği ve fotoğrafları izin alınmaksınız kullanılamaz..

Yorumlar yazarlarına aittir. İçeriklerinden biz sorumlu tutulamayız.

Anonim kullanıcı yorum yazamaz, lütfen kayıt olun


Yorum Bölümünden bundan sonra Yorum yapan üyemize ait bilgiler ve avatar resmi görülebilecektir. Avatar resminizi sitemizde yer alan resimlerden seçebileceğiniz gibi farklı bir resim ile değiştirmek istiyorsanız ; özel mesaj bölümünden admine mesaj göndererek veya üyelikte yer alan email adresinden webmaster@dislikasabasi.com email adresine resmin internet adresini veya resmi gönderebilirsiniz.

     
 Yorumlayan : A. Muttalip Okumuş      Tarih : 24/05/2015 00:00:00
   
Ankara
05/01/2008
Mesaj Bilgisi
828

Fanatik Üye
 
MEMEKETIMIZE KIM BIR ÇİVİ ÇAKARSA ALLAH RAZI OLSUN DERIZ BU DÖNEM ALMIŞ OLDUĞUM HABERE GÖRE 2 BAKANLIĞI ALACAĞIZ İNŞAALLAH ENİŞTEMIZ IYI BIRIDIR FAYDALANMAK LAZIMDIR DERIZ KAVGASIZ KUFURSUZ BIR SEÇİM YARIŞI DILERIM

     
     
 Yorumlayan : Abdil TEKEŞ      Tarih : 22/05/2015 00:00:00
   

30/10/2005
Mesaj Bilgisi
2076

Fanatik Üye
 
SAYIN BAKANIMIZ VE SAYIN BAŞBAKANIMIZ''A ALLAH SIHHAT, AFİYET VERSİN. HAYIRLI HİZMETLERİNDE YAR VE YARDIMCILARI OLSUN. ÜLKEMİZE HAYIRLI HİZMET SUNANLARDAN ALLAH RAZI OLSUN.

     
     
 Yorumlayan : Salih EROĞLU      Tarih : 20/05/2015 00:00:00
   
TINAZTEPE BELEDİYESİ
11/03/2013
Mesaj Bilgisi
1799

Fanatik Üye
 
AKP AFYON DA KURULMUŞ BİR PARTİ. BAŞARILAR, ALLAH HERKESE KOLAYLIK VERSİN. EROĞLU AİLESİ-TINAZTEPE

     

Habere Yapılmış Toplam 3 Yorum Bulunmakta