18 Nisan 2024 Perşembe
Ana Sayfa Forum Sohbet Hesabınız Haberler Not Defteri İstatistikler İletişim

MENÜ
Kasabamız

 Son Haberler(17/04)

Dislikasabasi.com
Üyelere Özel

 Site Not Defteri

Faydalı Bölümler
Yardımcı Linkler


Gazete Sayfa Linkleri
 Avrupa Dişlililer Derneğimizden Doğal Yaşamı Koruma Adına Bir Adım(Yeni Foto)
Avrupa Dişlililer Derneğimizden Doğal Yaşamı Koruma Adına Bir Adım(Yeni Foto)


Avrupa Dişlililer Derneğimizden Doğal Yaşamı Koruma Adına Bir Adım

Avrupa Dişlililer Derneği Yönetim Kurulu görüşmeleri sonucu gereğince Dişli Kasabamızda Doğayı korumak adına yaban hayvanlarına yem dağıtmaya karar verilmiştir.

Kış mevsiminin çetin geçmesi ve doğada her yerin karla kaplı olması sebebiyle yem bulmakta zorluk çeken tabiat hayvanlarına kasabamız arazisi dahilinde buğday, arpa, yonca gibi yemler araziye atılmıştır.

Doğayı ve çevreyi koruma da bu projede gönüllü görev alan Dişlili hemşerilerimize ve Dişli Belediyesi ' ne teşekkürlerimizi sunarız. Ayrıca bu projede emeği olan Yurt dışında ki Dişli sevdalılarına, Dernek üyelerimize ve yönetim kuruluna teşekkür ederiz. Selam ve dua ile.

NOT: Aynı organizasyon ilerleyen kış şartlarında bir kez daha tekrarlanacaktır.

Projenin 2. Adımı Hayata Geçirildi.






























Proje ile ilgili olarak sitemize ulaştırılan Video ve Fotoğraflar;



























Son Güncelleme :  09/01/2017 Saat 10:16:25 Bu Haber  6136 Kez Okundu



İstanbul'dan bildiriyor
 
İbrahim YILDIRIM

webmaster@dislikasabasi.com

Sitemizde 699 adet haberi bulunmaktadır.




Yazdırılabilir Sayfa   

Sitemizde yayınlanan haberlerin ve fotoğrafların kullanım hakkı www.dislikasabasi.com 'a aittir. Herhangi bir şekilde haber içeriği ve fotoğrafları izin alınmaksınız kullanılamaz..

Yorumlar yazarlarına aittir. İçeriklerinden biz sorumlu tutulamayız.

Anonim kullanıcı yorum yazamaz, lütfen kayıt olun


Yorum Bölümünden bundan sonra Yorum yapan üyemize ait bilgiler ve avatar resmi görülebilecektir. Avatar resminizi sitemizde yer alan resimlerden seçebileceğiniz gibi farklı bir resim ile değiştirmek istiyorsanız ; özel mesaj bölümünden admine mesaj göndererek veya üyelikte yer alan email adresinden webmaster@dislikasabasi.com email adresine resmin internet adresini veya resmi gönderebilirsiniz.

     
 Yorumlayan : Salih EROĞLU      Tarih : 31/01/2017 17:34:45
   
TINAZTEPE BELEDİYESİ
11/03/2013
Mesaj Bilgisi
1799

Fanatik Üye
 
ÇOK GÜZEL MADDİ MANEVİ EMEĞİ GEÇENLERDEN ALLAH RAZI OLSUN.

     
     
 Yorumlayan : A. Muttalip Okumuş      Tarih : 18/01/2017 20:05:32
   
Ankara
05/01/2008
Mesaj Bilgisi
828

Fanatik Üye
 
MERHAMETİN GÖSTERGESİ DOĞANIN DENGESİNİ KORUMAK ADINA YAPILMIŞ AÇLIKTAN ÖLMELERİ ENGELLENMİŞ ÇOK GÜZEL OLMUŞ

     
     
 Yorumlayan : Salih Kahraman      Tarih : 10/01/2017 00:05:47
   
Bolvadin
01/02/2007
Mesaj Bilgisi
1973

Fanatik Üye
 
Yeryüzündekilere merhamet ediniz ki gökyüzündeki (Melekler ve Allah) ler de size merhamet etsinbuyuran Peygamber Efendimizin Hadis-i Şerifi gereğince şu kış günlerinde yiyecek bulmakta zorlanan hayvanata Allah rızası için yiyecek kolaylığı sağlayan kardeşlerimizden Allah razı olsun,gerek bu işin finansmanını sağlayan,gerek organize den ve gerekse sahraya çıkarak bizzat fiili olarak çalışan kardeşlerimizden de Allah razı olsun Allah yapmış olduğunuz hayırınızı kabul buyursun.

     
     
 Yorumlayan : Avrupa Dişliler Derneği      Tarih : 09/01/2017 14:07:40
   
BIRIMIZ HEPIMIZ,HEPIMIZ DISLIMIZ ICIN
28/04/2014
Mesaj Bilgisi
121

Tecrübeli Üye
 
Avrupa Dislililer Dernegi olarak Öncelikle bu tür faliyetlerde bizleri yanliz birakmayan gurbetci kardeslerimize ve dernek üyesi kardeslerimize tesekkürlerimizi sunariz.Diger bir konu Vatan ve sila hastetiyle yanmakta olan bizlere sitelerinde her türlü haberi zamaninda yapmak icin calisan basta Guzel Dislim sitesi kurucularina ve calisanlarina tesekkür ederiz.Ne Dernenegimizin nede Guzel Dislim sitesinin hic bir maddi cikar beklemeden yapmis olduklari calismalarinin devamini dileriz.Selam ve dua ile

     
     
 Yorumlayan : Abdil TEKEŞ      Tarih : 09/01/2017 11:23:10
   

30/10/2005
Mesaj Bilgisi
2074

Fanatik Üye
 
GÜZEL DİŞLİMİN GÜZEL NSANLARI GÜZEL DİNİMİZİN İNSANA YÜKLEMİŞ OLDUĞU SADECE İNSANLARA KARŞI DEĞİL DOĞADA BULUNAN TÜM CANLILARA VE DE CANSIZLARA KARŞI YAPMASI GEREKENLER YAPMAKLA OLDUĞU SORUMLULUK BİLİNCİYLE BU HAYIRLI HİZMETİ GERÇEKLEŞTİRMİŞLERDİR. BU DOĞA RABBİMİZİN BİZE BAHŞETTİĞİ BİR NEİMETTİR. ONU EN İYİ BİR ŞEKİLDE KULLANMAK VE KORUMAK HEPİMİZİN GÖREVİDİR. BU VESİLE İLE BU TÜR HAYRIN GERÇEKLEŞMESİNDE MADDİ VE MANEVİ KATKISI OLANLARDAN ALLAH RAZI OLSUN. BU TÜR FAALİYETİN BİR DEFADAN İBARET OLMADIĞI BİLİNCİNDE OLDUKLARI İÇİN DE DEVAMINI GETİRECEKLERİNDEN EMİNİM. ALLAH YAR VE YARDIMCIMIZ OLSUN. DOĞAYI, CANLILARI VE İNSANLARI İNSANLIĞIMIZA VE MÜSLÜMANLIĞIMIZA UYGUN BİR ŞEKİLDE KORUYALIM, GÖZETLEYELİM.

     
     
 Yorumlayan : Fatih Öztoprak      Tarih : 03/01/2017 09:04:29
   
Bolvadin Devlet Hastanesi
04/05/2010
Mesaj Bilgisi
210

Fanatik Üye
 
İyi insanlar her zaman (varlıkdada, yokluktada) şükredenlerdir. Bunlar allah rızası gözeterek iyilik yapanlardır. Avrupa Dişli Derneği ve dernek gönüllülerini tebrik ederiz. Allah rızası için seferber olmuşlar, çalışmışlar. Bu hizmeti dişlide ava giden ve avcılık yapanların yapması gerekir. İnşaallah bu davranış kasabanın avcılarına da örnek olur.

     
     
 Yorumlayan : Mustafa Okumuş      Tarih : 02/01/2017 18:18:49
   
Dişli Kasabası
19/07/2005
Mesaj Bilgisi
497

V.I.P. Üye
 
Avrupa Dişlililer Derneğinin gündüzleri bile 0 derecenin altında soğuk olduğu ve her yerin karla kaplı olması nedeniyle doğada yaşayan kuşlara ve yabani hayvanlara yem dağıtması takdire şayandır. İnşallah çok sevap kazanırsınız. Bu güzel etkinlik kışın bir kaç kere yapılmalıdır. Atalarımız Osmanlılar döneminde hiç bir hayvan açlığa terk edilmezmiş.

     
     
 Yorumlayan : Mustafa Okumuş      Tarih : 02/01/2017 18:18:48
   
Dişli Kasabası
19/07/2005
Mesaj Bilgisi
497

V.I.P. Üye
 
Avrupa Dişlililer Derneğinin gündüzleri bile 0 derecenin altında soğuk olduğu ve her yerin karla kaplı olması nedeniyle doğada yaşayan kuşlara ve yabani hayvanlara yem dağıtması takdire şayandır. İnşallah çok sevap kazanırsınız. Bu güzel etkinlik kışın bir kaç kere yapılmalıdır. Atalarımız Osmanlılar döneminde hiç bir hayvan açlığa terk edilmezmiş.

     

Habere Yapılmış Toplam 8 Yorum Bulunmakta