18 Nisan 2024 Perşembe
Ana Sayfa Forum Sohbet Hesabınız Haberler Not Defteri İstatistikler İletişim

MENÜ
Kasabamız

 Son Haberler(17/04)

Dislikasabasi.com
Üyelere Özel

 Site Not Defteri

Faydalı Bölümler
Yardımcı Linkler


Gazete Sayfa Linkleri
 03 DIYAD 7.OLAĞAN GENEL KURULU YAPILDI (Foto)
03 DIYAD 7.OLAĞAN GENEL KURULU YAPILDI (Foto)


03 DIYAD 7.OLAĞAN GENEL KURULU YAPILDI

DİŞLİ KASABASI SOSYAL YARDIMLAŞMA VE DAYANIŞMA DERNEĞİ (03 DIYAD)
' nin 7. Olağan Kongresi 19 Mart 2017 tarihinde dernek merkezinde Saat 14:00 ' de yapıldı. Derneğimizin kayıtlı 185 üyesinden gerekli olan 93 sayısından fazla üye katılım gerçekleştirdi.

Genel Kurul dernek başkanı Mustafa KODEŞ ' in açılış konuşması ile başladı. Ardından Divan Kurulu oluşturulmuş ve divan kuruluna oy birliği ile Ahmet Aksoy , Muharrem Ağılönü ve Adnan Özkaran seçilmiştir.

Yönetim Kurulu adına Sezai Sapmaz tarafından 2015 Yılı ve 2016 Yılı Faaliyet Raporu ile 2015 Yılı ve 2016 Yılı Denetim Raporunun okunmasının ardından okunan raporlar oy birliği ile Genel Kurulda ibra edildi. Ardından Genel Kurula dernek isminin değiştirilmesi için tüzük değişikliği yapılması maddesi sunuldu ve derneğimizin isminin AFYONKARAHİSAR DİŞLİ KASABASI SOSYAL YARDIMLAŞMA VE DAYANIŞMA DERNEĞİ (03 AFDİYAD) olarak değiştirilmesi kabul edildi.

Divan Kurulu tarafından aday olanların liste vermesini istemesinin ardından ; Mustafa KODEŞ Yönetim Kurulu aday listesini sundu.

Tek aday olmasından dolayı Mustafa Kodeş ' in Yönetiminin seçildiği Divan Kurulu tarafından tüm üye ve hemşerilerimize duyruldu.

Yeniden başkan seçilen Mustafa KODEŞ ve yeni yönetim kurlu üyelerine başarılar dileriz. Allah yar ve yardımcıları olsun.






































Son Güncelleme :  19/03/2017 Saat 17:54:39 Bu Haber  4460 Kez Okundu



İstanbul'dan bildiriyor
 
İbrahim YILDIRIM

webmaster@dislikasabasi.com

Sitemizde 699 adet haberi bulunmaktadır.




Yazdırılabilir Sayfa   

Sitemizde yayınlanan haberlerin ve fotoğrafların kullanım hakkı www.dislikasabasi.com 'a aittir. Herhangi bir şekilde haber içeriği ve fotoğrafları izin alınmaksınız kullanılamaz..

Yorumlar yazarlarına aittir. İçeriklerinden biz sorumlu tutulamayız.

Anonim kullanıcı yorum yazamaz, lütfen kayıt olun


Yorum Bölümünden bundan sonra Yorum yapan üyemize ait bilgiler ve avatar resmi görülebilecektir. Avatar resminizi sitemizde yer alan resimlerden seçebileceğiniz gibi farklı bir resim ile değiştirmek istiyorsanız ; özel mesaj bölümünden admine mesaj göndererek veya üyelikte yer alan email adresinden webmaster@dislikasabasi.com email adresine resmin internet adresini veya resmi gönderebilirsiniz.

     
 Yorumlayan : Salih EROĞLU      Tarih : 20/03/2017 10:50:46
   
TINAZTEPE BELEDİYESİ
11/03/2013
Mesaj Bilgisi
1799

Fanatik Üye
 
YENİ YÖNETİM KURULUNA BAŞARILAR DİLERİZ. ALLAH YAR VE YARDIMCINIZ OLSUN.EROĞLU AİLESİ-TINAZTEPE

     
     
 Yorumlayan : Abdil TEKEŞ      Tarih : 20/03/2017 08:42:39
   

30/10/2005
Mesaj Bilgisi
2076

Fanatik Üye
 
Güzel Dişlimin Güzel insanları Güzel Ülkemizin Güzel şehri İstanbul''da yıllar önce bir araya Güzel Beldemizi temsilen dernek kurmuşlar. Hem oradaki gurbetçilerimize hemde beldemiz insanlarına fayda sağlamışlardır. Allah yar ve yardımcıları olsun. Yapacakları tüm hayırlı işlerde önleri açık olsun. Birlik be beraberlikleri daim olsun. Yeni seçilenlere de kalaylıklar versin. Ayrıştırma değil birleştirme için gayret göstermeyi nasip etsin. Yolunuz açık olsun. Allah''ın selamı hepinize olsun.

     
     
 Yorumlayan : Avrupa Dişliler Derneği      Tarih : 19/03/2017 20:51:24
   
BIRIMIZ HEPIMIZ,HEPIMIZ DISLIMIZ ICIN
28/04/2014
Mesaj Bilgisi
121

Tecrübeli Üye
 
Avrupa Dislililer Dernegi olarak yeni yönetim kurulu arkadaslarini tebrik eder,basarilarinin devamini dileriz.Selam ve dua ile Avrupa Dislililer Dernegi Yönetim Kurulu

     

Habere Yapılmış Toplam 3 Yorum Bulunmakta