20 Nisan 2024 Cumartesi
Ana Sayfa Forum Sohbet Hesabınız Haberler Not Defteri İstatistikler İletişim

MENÜ
Kasabamız

 Son Haberler(19/04)

Dislikasabasi.com
Üyelere Özel

 Site Not Defteri

Faydalı Bölümler
Yardımcı Linkler


Gazete Sayfa Linkleri
 AFRİN'DEKİ MEHMETÇİĞİMİZE YARDIM KAMPANYASI
AFRİN'DEKİ MEHMETÇİĞİMİZE YARDIM KAMPANYASI


AFRİN'DEKİ MEHMETÇİĞİMİZE YARDIM KAMPANYASI

Avrupa Dişlililer Derneği Yönetim kurulunun aldığı karar gereğince Suriye ' de bulunan Türk Askerimize Maddi ve manevi desteklerimizi göstermek adına bir kampanya başlatmış bulunmaktayız.

Bu konuda ki görüş ve düşüncelerimizi Bolvadin Kaymakamlığı'na , IBS-ULUSLARARASI İŞBİRLİĞİ VE YARDIMLAŞMA DERNEĞİ' ne ve resmi kurumlara bildirdik.

Suriye ' de Afrin Bölgesinde bilakis düşmanla mücadele eden askerlerimize ve polisimize; Afyon bölgemizin yöresel kaymak, sucuk, lokum ve helva gibi gıdalar başta olmak üzere bir çok gıda yardımı yapılacaktır. Bu konu da yetkililerden özel izin alınmıştır. Yoksa gıda götürmek çeşitli sebeplerden yasaklanmıştı.

Yurt dışında bulunan arkadaşlarımız gerek işyerlerinde gerekse kendi imkanları çerçevesinde toplamış oldukları yardımları derneğimiz hesabına yollayabilirler. Yapılan yardımların nereye ne şekilde iletildiği ileride ayrıntılı olarak basında olsun (A Haber ' le görüşülüyor) resimli ve yazılı olarak Derneğimiz hesabından bilgilendirilecektir.

Allah yapmış ve yapacak olduğunuz yardımları şimdiden kabul buyursun. Devletimize, Vatanımıza, Askerimize ve Polisimize güç kuvvet versin. Birlik ve beraberliğimizi kıyamete kadar daim eylesin. Selam ve dua ile

Avrupa Dişlililer DerneğiIBS Derneği
Yönetim Kuruluwww.ibs.org.tr




Son Güncelleme :  12/03/2018 Saat 13:34:46 Bu Haber  3159 Kez Okundu



İstanbul'dan bildiriyor
 
İbrahim YILDIRIM

webmaster@dislikasabasi.com

Sitemizde 699 adet haberi bulunmaktadır.




Yazdırılabilir Sayfa   

Sitemizde yayınlanan haberlerin ve fotoğrafların kullanım hakkı www.dislikasabasi.com 'a aittir. Herhangi bir şekilde haber içeriği ve fotoğrafları izin alınmaksınız kullanılamaz..

Yorumlar yazarlarına aittir. İçeriklerinden biz sorumlu tutulamayız.

Anonim kullanıcı yorum yazamaz, lütfen kayıt olun


Yorum Bölümünden bundan sonra Yorum yapan üyemize ait bilgiler ve avatar resmi görülebilecektir. Avatar resminizi sitemizde yer alan resimlerden seçebileceğiniz gibi farklı bir resim ile değiştirmek istiyorsanız ; özel mesaj bölümünden admine mesaj göndererek veya üyelikte yer alan email adresinden webmaster@dislikasabasi.com email adresine resmin internet adresini veya resmi gönderebilirsiniz.

     
 Yorumlayan : Fatih Öztoprak      Tarih : 14/03/2018 09:49:01
   
Bolvadin Devlet Hastanesi
04/05/2010
Mesaj Bilgisi
210

Fanatik Üye
 
Allah devletimize, özel güvenlik güçlerimize, polisimize askerimize ve türk silahlı kuvvetlerine güç kuvvet versin. İnsanı yaşat ki devlet yaşasın. Afrin harekatı barış ve huzurun ifadesidir. İnşaallah bu harekat bölgeye huzur ve güven getirecektir. Müslümanların huzur ve dirilişine vesile olacaktır.

     
     
 Yorumlayan : Salih EROĞLU      Tarih : 13/03/2018 09:45:30
   
TINAZTEPE BELEDİYESİ
11/03/2013
Mesaj Bilgisi
1799

Fanatik Üye
 
SINIR ÖTESİNDE VE SINIR İÇERİSİNDE, VATAN İÇİN CANLARINI FEDA ETMEKTEN ÇEKİNMİYEN TÜM GÜVENLİK GÜÇLERİMİZE RABBİM YARDIM ETSİN, GÜÇ VE KUVVET VERSİN, MİLLETİMİZİN YARDILARI DEVAMLI OLSUN, YARDIMLAR İÇİN EMEGİ GEÇENLERDEN ALLAH RAZI OLSUN, YAPILAN YARDIMLAR VE DUALAR ŞİMDİDEN KABUL OLSUN. RABBİM VATANIMIZA HAİNLİK EDENLERİDE KAHRETTSİN.

     
     
 Yorumlayan : Abdil TEKEŞ      Tarih : 13/03/2018 08:30:57
   

30/10/2005
Mesaj Bilgisi
2076

Fanatik Üye
 
Vatan müdafaası sadece sınırımızın içerisini korumakla olmuyor. Sınır ötesinden gelecek her türlü taarruza karşıda önlem almak gerekiyor. Ayrıca Müslüman ve mazlum olan komşu ve kardeşlerimizin de korunması ve kollanması gerekiyor. Necip Türk milletimiz tarih boyunca bunu hep yapmıştır ve yapmaya da devam etmektedir. Bu yüzden Afrin''de bulunan teröristleri temizleyerek oradaki hem komşu, hem de Müslüman mazlum halka yardım etmek bizim asli görevimizdir. Harekatta bulunan tün güvenlik güçlerine Rabbim yardım etsin. Düşmanlarını bertaraf etmek için güç ve kuvvet versin. Milletimizin bu gayreti daim olsun. Allah Yar ve yardımcımız olsun. Yardımlarımız şimdiden makbul olsun.

     

Habere Yapılmış Toplam 3 Yorum Bulunmakta