19 Nisan 2024 Cuma
Ana Sayfa Forum Sohbet Hesabınız Haberler Not Defteri İstatistikler İletişim

MENÜ
Kasabamız

 Son Haberler(17/04)

Dislikasabasi.com
Üyelere Özel

 Site Not Defteri

Faydalı Bölümler
Yardımcı Linkler


Gazete Sayfa Linkleri
 DİŞLİ YARDIMLAŞMA VE DAYANIŞMA DERNEĞİNDEN ÖĞRETMENLER GÜNÜ YEMEĞİ (FOTO)
DİŞLİ YARDIMLAŞMA VE DAYANIŞMA DERNEĞİNDEN ÖĞRETMENLER GÜNÜ YEMEĞİ (FOTO)


DİŞLİ YARDIMLAŞMA VE DAYANIŞMA DERNEĞİNDEN ÖĞRETMENLER GÜNÜ YEMEĞİ



Dişli Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği öncülüğünde okul müdürleri ile işbirliği ile öğretmenler günü dolayısıyla kasabamızda görev yapan ve emekli olmuş öğretmenler onuruna yemek verildi.

Gerçekleşen yemek programına Dişli Belediye Başkanı Süreyya Güvenir, eski Belediye Başkanı Abdil Uysal, Dişli Atatürk Ortaokul Müdürü Mustafa Uyar, Dişli İlkokul Müdürü Bülent Güvenir, emekli öğretmenler, vefat etmiş öğretmenlerin eşleri, çalışan öğretmenler ve din görevlileri katıldı.

Belediye Başkanı Süreyya Güvenir öğretmenlerin öğretmenler gününü kutladı. İlkokul Müdürü Bülent Güvenir vefat etmiş öğretmenlerle ilgili animasyon gösterisi sundu. Duygusal anlar yaşandı. Eşi ahirete göçen hanım kardeşlerimiz göz yaşlarını tutamadı. Emekli öğretmen Celal Güvenir öğretmelik mesleğinin kutsal olduğunu belirterek hayatının baharında şehit edilen öğretmenlere çok üzüldüğünü belirterek şiir okudu.

Eli öpülesi öğretmenlerimize yemek ikram edildi. Yemekten sonra şehit olan ve Hakk'ın rahmetine kavuşan öğretmenlere din görevlileri tarafından Kur'anı Kerim okundu.

Çay ikramından sonra Derneğin bahçesinde topluca hatıra fotoğrafı çektirildi.





























































Son Güncelleme :  26/11/2018 Saat 12:06:02 Bu Haber  4056 Kez Okundu



Kasabamızdan bildiriyor
 
Mustafa OKUMUŞ

mustafaokumus2@hotmail.com

Sitemizde 2066 adet haberi bulunmaktadır.




Yazdırılabilir Sayfa   

Sitemizde yayınlanan haberlerin ve fotoğrafların kullanım hakkı www.dislikasabasi.com 'a aittir. Herhangi bir şekilde haber içeriği ve fotoğrafları izin alınmaksınız kullanılamaz..

Yorumlar yazarlarına aittir. İçeriklerinden biz sorumlu tutulamayız.

Anonim kullanıcı yorum yazamaz, lütfen kayıt olun


Yorum Bölümünden bundan sonra Yorum yapan üyemize ait bilgiler ve avatar resmi görülebilecektir. Avatar resminizi sitemizde yer alan resimlerden seçebileceğiniz gibi farklı bir resim ile değiştirmek istiyorsanız ; özel mesaj bölümünden admine mesaj göndererek veya üyelikte yer alan email adresinden webmaster@dislikasabasi.com email adresine resmin internet adresini veya resmi gönderebilirsiniz.

     
 Yorumlayan : Salih Kahraman      Tarih : 05/12/2018 13:58:21
   
Bolvadin
01/02/2007
Mesaj Bilgisi
1973

Fanatik Üye
 
Peygamber Efendimiz (S.A.V.) bir Hadis-i Şeriflerinde .Ya öğreten ol, ya öğrenen ol veya bunları seven ol dördüncüsü olma yani onlara düşman olma yoksa helak olursun.buyuruyorlar.Ailemizden yani ana-babamızdan sonra bize ilim terbiye okuma yazma öğreten öğretmenlerimize saygı ve selamlar olsun,Allah onlardan razı olsun,öğretmenlerimizi bu günlerinde unutmayarak onları onure eden ve önların yanında olan Dişli Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğine teşekkür eder böyle bir faaliyeti organize eden,emeği geçen herkesten Allah razı olsun.Rabbim yaptıkları yardımları yarın mizanlarında sevap olarak karşılarına çıkarsın inşaallah.Tüm çalışan ve emekli olan öğretmenlerimize sağlık ve afiyetler diler,vefat edenler de Allah rahmetiyle muamele eylesin.

     
     
 Yorumlayan : Abdil TEKEŞ      Tarih : 30/11/2018 11:20:28
   

30/10/2005
Mesaj Bilgisi
2076

Fanatik Üye
 
Rabbimin ilk emri OKU olduğuna göre demek ki insan konuşmaya başladığı andan itibaren okumayı ve yazmayı da öğrenecek. Hz.Alinin.Bana bir harf öğretenin kırk yıl kölesi olurum veciz sözü bizim için bir rehberdir. Okumak sadece yazılanları okuyabilmek değildir. Okuduğunu anlamalı, hayatını ona göre yönlendirmeli. Kainatı okumalı, kulluğunu ve ümmetliğini unutmamalı. Her işini yaparken vicdanına danışmalı. Öğretmenlerde bu kutsal mesleğin bilinciyle hareket etmelidirler. Görevini layıkıyla yapan tüm öğretmenlerimizin gününü kutlar, ebediyete intikal edenlere Allah''dan rahmet, hasta olanlara acil şifalar dilerim.

     
     
 Yorumlayan : Salih EROĞLU      Tarih : 27/11/2018 09:54:21
   
TINAZTEPE BELEDİYESİ
11/03/2013
Mesaj Bilgisi
1799

Fanatik Üye
 
BÜTÜN ÖĞRETMENLERİMİZİN ÖĞRETMENLER GÜNÜ KUTLU OLSUN.EROĞLU AİLES-TINAZTEPE

     

Habere Yapılmış Toplam 3 Yorum Bulunmakta