20 Nisan 2024 Cumartesi
Ana Sayfa Forum Sohbet Hesabınız Haberler Not Defteri İstatistikler İletişim

MENÜ
Kasabamız

 Son Haberler(19/04)

Dislikasabasi.com
Üyelere Özel

 Site Not Defteri

Faydalı Bölümler
Yardımcı Linkler


Gazete Sayfa Linkleri
 KASABAMIZDAN 2019 YILINDA HACCA GİDECEKLER BELLİ OLDU
KASABAMIZDAN 2019 YILINDA HACCA GİDECEKLER BELLİ OLDU



KASABAMIZDAN 2019 YILINDA HACCA GİDECEKLER BELLİ OLDU


Önümüzdeki hac döneminde bu sene ve daha önceki yıllarda başvurusunu yapmış hacı adayları arasından gerçekleştirilen Hac kuraları Diyanet İşleri Başkanlığı Konferans Salonu ' nda düzenlenen törenle çekildi. Hacı adayları kura sonuçlarını, http:/hac.diyanet.gov.tr adresinden öğrenebilecek. Hac için kesin kayıtlar 03-11 Ocak 2019 tarihleri arasında yapılacak.

KASABAMIZDA KURADA İSMİ ÇIKAN HACI ADAYLARI

1-2 İbrahim Kara ve eşi Ummahan Kara
3-4 Kazım Kara ve eşi Azime Kara
5-6 Recep Uğurlu ve Sultan Uğurlu
7- Güllüzar Günlü



Not : Yukarıda İsmi yazılmayan ancak kendisine hac çıkmış hemşerilerimiz , eğer isimlerini yazdırmak isterlerse iletişim bilgilerimizden bizlere ulaşırlar ise en kısa zamanda güncelleme yapılacaktır.




Son Güncelleme :  29/12/2018 Saat 16:05:12 Bu Haber  3955 Kez Okundu



Kasabamızdan bildiriyor
 
Mustafa OKUMUŞ

mustafaokumus2@hotmail.com

Sitemizde 2067 adet haberi bulunmaktadır.




Yazdırılabilir Sayfa   

Sitemizde yayınlanan haberlerin ve fotoğrafların kullanım hakkı www.dislikasabasi.com 'a aittir. Herhangi bir şekilde haber içeriği ve fotoğrafları izin alınmaksınız kullanılamaz..

Yorumlar yazarlarına aittir. İçeriklerinden biz sorumlu tutulamayız.

Anonim kullanıcı yorum yazamaz, lütfen kayıt olun


Yorum Bölümünden bundan sonra Yorum yapan üyemize ait bilgiler ve avatar resmi görülebilecektir. Avatar resminizi sitemizde yer alan resimlerden seçebileceğiniz gibi farklı bir resim ile değiştirmek istiyorsanız ; özel mesaj bölümünden admine mesaj göndererek veya üyelikte yer alan email adresinden webmaster@dislikasabasi.com email adresine resmin internet adresini veya resmi gönderebilirsiniz.

     
 Yorumlayan : Abdil TEKEŞ      Tarih : 02/01/2019 12:07:47
   

30/10/2005
Mesaj Bilgisi
2076

Fanatik Üye
 
İslamın beş esasından biri olan ve yıllarca gitmek için bekleyip kura sonucu isimleri çıkanlara Rabbim sağ ve salimen gidip gelmelerini nasip etsin. Haclarını şimdiden kabul buyursun. Sırada bekleyenlere de en kısa zamanda nasip etsin.Allah yar ve yardımcımız olsun.

     
     
 Yorumlayan : Salih Kahraman      Tarih : 01/01/2019 23:04:57
   
Bolvadin
01/02/2007
Mesaj Bilgisi
1973

Fanatik Üye
 
“ Kabe’yi haccetmek, gücü yeten tüm insanların yerine getirmek zorunda oldukları bir görevdir...(Al-i İmran: 97). Kötü söz söylemeden ve büyük günah işlemeden hacceden kimse, annesinden doğduğu gün gibi günahsız olarak (evine) döner (Hadis-i Şerif).2019 yılında Hacca gidecek olan kardeşlerimize şimdiden hayırlı ve uğurlu olsun,müftülüklerin verdiği hac seminerlerine katılarak ve kendilerine verilen hac rehberlerini ve dualarını okuyarak bilinçli olarak kutsal topraklara giderlerse hac ibadetinin daha da zevkine ve huşuuna vararak yapmaları daha iyi olur.Kazasız ve belasız bir şekilde haccın vazifelerini yapıp günahsız olarak memleketlerine dönmeyi Cenab-ı Allah nasip eylesin.

     
     
 Yorumlayan : Salih EROĞLU      Tarih : 29/12/2018 21:57:28
   
TINAZTEPE BELEDİYESİ
11/03/2013
Mesaj Bilgisi
1799

Fanatik Üye
 
HAC KURASINDA HACCI ÇIKAN HACI ADAYLARININ HAC İBADETLERİ ŞİMDİDEN KABUL OLSUN, HACCA GİTMEK İSTEYEN HER MÜSLÜMANLAR ADA CENABI ALLAH NASİP ETSİN İNŞALLAH. EROĞLU AİLESİ-TINAZTEPE

     

Habere Yapılmış Toplam 3 Yorum Bulunmakta