20 Nisan 2024 Cumartesi
Ana Sayfa Forum Sohbet Hesabınız Haberler Not Defteri İstatistikler İletişim

MENÜ
Kasabamız

 Son Haberler(19/04)

Dislikasabasi.com
Üyelere Özel

 Site Not Defteri

Faydalı Bölümler
Yardımcı Linkler


Gazete Sayfa Linkleri
 AFYONKARAHİSAR'DA FİLİSTİN'E DESTEK KONFERANSI YAPILDI (FOTO-VİDEO EKLENİYOR)
AFYONKARAHİSAR'DA FİLİSTİN'E DESTEK KONFERANSI YAPILDI (FOTO-VİDEO EKLENİYOR)





21 OCAK 2009 AKŞAM SAAT 19:30'DA YAZAR ABDURRAMAN DİLİPAK'IN KATILDIĞI AFYONKARAHİSAR KAPALI SPOR SALONUNDA FİLİSTİN'E DESTEK İSRAİL ZULMÜNÜ TEL'İN KONFERANSI YAPILDI




FİLİSTİN'DE MÜSLÜMANLARIN ŞEREFİNİ VE İLK KIBLEGAHIMIZ PEYGAMBERİMİZ HZ. MUHAMMED'İN MİRAC'A YÜKSELDİĞİNDE ALLAH TARAFINDAN ZİYARET ETTİRİLEN KUTSAL MEKAN MESCİD-İ AKSA'YI KORUMAK UĞRUNA CAN VEREN ŞEHİTLERİ RAHMETLE ANIYORUZ





Konferans Afyon ERTV Tarafından canlı olarak yayınlandı.Konferans organizasyonu içerinde Mikail,Umut MÜRRE gibi özgün müzik sanatçıları sundukları manevi atmosferi yükselten Bir birinden güzel müziklerle süslenen gecede,bir Filistinli kardeşimizde konferanstaydı.Bülent Hocamızın Filistinli Şehitler için okuduğu güzel şiir izleyicileri duygulandırdı.

Gazeteci-Yazar Abdurrahman DİLİPAK Filistin'de yaşanan drama dikkat çekerek, Müslüman halkların kardeşlik bağlarını kuvvetlendirmeleri,gelecekte bütün müslümanları bekleyen tehlikenin Müslümanca yaşama tarzından hızla uzaklaşmaları Müslüman halkların en büyük eksiklikleri olduğunu işaret ederek, Müslümanın her zaman ve zeminde kendini islam olarak geleceğe hazırlamaları gerektiğini belirtti.

Akıcı ,anlaşılır bille konferansına devam eden yazar DİLİPAK açıklamalarına örnekler vermesi izleyicilerin beyinlerinde müslümanın neyi,neye,nerede ve nasıl pratik hareket tarzına sahip olmanın gereğine dikkat çekti.

Afyonkarahisar İlim yaymam cemiyeti,İHH,Cansuyu,Anadolu Gençlik Derneği,Memursen, Ortak çalışma gurubunun hazırlamış oldukları Konferansta sitemiz sizlerin izlenimize sunmak için orada bulunan Bülent Hocamız ve ekibinin konferansta güzel kareleri kaydettiler. Konferansın ve diğer etkinliklerin görüntüleri izleniminize sunulmaya başlanmıştır.



SAYIN ABDURRAHMAN DİLİPAK'IN BİRBİRİNDEN GÜZEL DEĞERLİ ANLATIMLARIYLA SÜSLEDİKLERİ KONFERANS GÖRÜNTÜLERİNİZİ MUTLAKA İZLEMİNİZİ TAVSİYE EDİYORUZ




SİTEMİZDEKİ HABERLERE ANCAK ÜYE OLAN ZİYARETÇİLERİMİZ YORUMDA BULUNABİLECEKLERDİK.


O ZAMAN SİZDE ÜYE OLUN

www.dislikasabasi.com





I.KONFERANS ÖNCESİ VİDEO GÖRÜNTÜLERİ







ÖZGÜN MÜZİK GÖRÜNTÜLERİ










II.KONFERANS VİDEO GÖRÜNTÜLERİ














III.KONFERANS VİDEO GÖRÜNTÜLERİ












IV.KONFERANS VİDEO GÖRÜNTÜLERİ








KONFERANS V.VİDEO GÖRÜNTÜLERİ










KONFERANS VI.VİDEO GÖRÜNTÜLERİ










KONFERANS VII.VİDEO GÖRÜNTÜLERİ








KONFERANS VIII.VİDEO GÖRÜNTÜLERİ








KONFERANS IX.VİDEO GÖRÜNTÜLERİ










X.VİDEO FİLİSTİNLİ KARDEŞİMİZİN KONUŞMALARI









ÇAĞLAYAN MİTİNGİ VİDEOSU









ABDURRAHMAN DİLİPAK'IN KONFERANSININ DEVAMI VİDEOLARIN YÜKLENMESİ BİTİRİLDİKTEN SONRA EKLENECEKTİR



FİLİSTİN GAZZE'DEN GELEN BİR KARDEŞİMİZİN DE YER ALDIĞI VİDEO GÖRÜNTÜLERİ YÜKLENMESİ BİTİRİLDİKTEN SONRA EKLENECEKTİR









































































2 aspirin, bir toka ve 5 kuruş


Milli Eğitim Bakanlığı'nın İsrail'in saldırı düzenlediği Gazze'ye yardım için yurt genelindeki okullarda başlattığı yardım kampanyasına Manisa'nın Saruhanlı ilçesinden katılan ilköğretim öğrencisinin zarfından iki aspirin, bir toka, 5 kuruş ve duygu dolu mektup çıktı.

Saruhanlı Milli Eğitim Müdürü Selahattin Baytar'dan alınan bilgiye göre, okullarda başlatılan yardım kampanyasına ait zarflar değerlendirmeye alındı.

Komisyon üyeleri tarafından açılan zarfların bazılarından küçük miktarda para çıktı. Duygu dolu mektuplar, komisyon üyelerini duygulandırdı.

Bunlardan biri de Saruhanlı'nın Büyükbelen Belde İlköğretim Okulu 4/A sınıfı öğrencisi Gönül Gürlek'in (9) hazırladığı zarf oldu.

Milli Eğitim Müdürü Selahattin Baytar, küçük Gönül'ün zarfında aspirin ve tokayı gören komisyon üyesi öğretmenlerin gözyaşlarını tutamadığını belirterek, şunları kaydetti:

''Gazze'ye yardım amaçlı olarak okullarımızda öğrencilere dağıttığımız zarfları toplayıp oluşturduğumuz komisyon üyeleri tarafından açılmasına başladık. Zarfların bazılarından çıkan hediyeler gerçekten yüreğimizi burktu. Zarfların tamamına yakınından para, kiminden duygu yüklü mektuplar çıktı. Ancak Büyükbelen beldesindeki öğrencimiz Gönül Gürlek'in zarfından iki aspirin, bir toka, 5 kuruş ve bir de mektup çıktı. Bu manzara ve mektuptaki ifadeler ne kadar yardımsever bir millet olduğumuzu bir kez daha ortaya koydu. Hem duygulandık hem de sevindik.''

Gönül Gürlek'in öğretmeni Derya Yılmazcan ise ''Gönül çok sessiz bir öğrencidir. Hiç yaramazlığını görmedim'' dedi.

Okul Müdürü Süleyman Duracak ise böyle asil düşünceye sahip bir öğrencinin öğretmeni ve müdürü olmaktan duyduğu gururu dile getirdi.

''Zengin olsaydım bütün paramı onlara verirdim''


Gönül Gürlek, Gazze'deki insanlar, özellikle çocuklar için üzüldüğünü belirterek, ''Oradaki insanlar hastalanmış, hiç ilaç, ekmek, su yokmuş. O yüzden okulumuz onlara yardım gönderdi. Ben de onlara üzüldüğüm için aspirin koydum. Mektubumda onlar için üzgüm olduğumu ve param olmadığı için kendilerine aspirin gönderdiğimi yazdım. Zengin olsaydım bütün paramı onlara verirdim'' dedi.



Gönül, mektubunda Gazze'dekilere şöyle seslendi:



''Haberlerde izledik ve ne kadar acı çektiğinizi gördük. Bu yüzden Büyükbelen'deki okul size para gönderiyor. Ağrı kesici aspirin gönderiyor. Zarfa aspirin, 5 kuruş koydum. Çünkü biz de fakiriz. Aslında size 100 milyon koymak isterdim ama zengin değiliz. Sizler de bize mektup gönderin. Bir daha yardım ederiz. Korkmayın ve hep kaçın, ölmeyin. Yavrularınıza ve kendinize iyi bakın. Pes etmeyin olur mu? Göndermek istiyorsanız Gönül Gürlek 4/A Sınıfı No: 709'a gönderin. Olur mu? Ben size kâğıt göndereceğim.''








BU HABERİMİZİN ARDINDAN VEHBİ VAKKASOĞLU'NUN MEHMET AKİF ERSOY KONFERANSINDAN İZLENİMLER İZLENİMLERİNİZE SUNULACAKTIR

www.dislikasabasi.com Ekibi









Son Güncelleme :  26/01/2009 Saat 09:38:00 Bu Haber  8029 Kez Okundu



Kasabamızdan bildiriyor
 
Mustafa OKUMUŞ

mustafaokumus2@hotmail.com

Sitemizde 2067 adet haberi bulunmaktadır.




Yazdırılabilir Sayfa   

Sitemizde yayınlanan haberlerin ve fotoğrafların kullanım hakkı www.dislikasabasi.com 'a aittir. Herhangi bir şekilde haber içeriği ve fotoğrafları izin alınmaksınız kullanılamaz..

Yorumlar yazarlarına aittir. İçeriklerinden biz sorumlu tutulamayız.

Anonim kullanıcı yorum yazamaz, lütfen kayıt olun


Yorum Bölümünden bundan sonra Yorum yapan üyemize ait bilgiler ve avatar resmi görülebilecektir. Avatar resminizi sitemizde yer alan resimlerden seçebileceğiniz gibi farklı bir resim ile değiştirmek istiyorsanız ; özel mesaj bölümünden admine mesaj göndererek veya üyelikte yer alan email adresinden webmaster@dislikasabasi.com email adresine resmin internet adresini veya resmi gönderebilirsiniz.

     
 Yorumlayan : MEVLÜT GÜMÜŞ      Tarih : 28/01/2009 00:00:00
   
MİLLİ SAVUNMA BAKANLIĞINDA
21/09/2005
Mesaj Bilgisi
44

Aktif Üye
 
GECEYİ DÜZENLEYEN ABİLERİME ALLAH RAZI OLSUN ZÜLÜME DUR DEMEMEK İÇİN VE DİLSİZ ŞEYTAN OLMAMAK İÇİN BUNLAR YAPILMALI FİLİSTİN TÜM ALEM İ İSLAM IN SINAVIDIR. (S.A.)

     
     
 Yorumlayan : MEVLÜT GÜMÜŞ      Tarih : 28/01/2009 00:00:00
   
MİLLİ SAVUNMA BAKANLIĞINDA
21/09/2005
Mesaj Bilgisi
44

Aktif Üye
 
DURSUN NEME LAZIM EYERSİZ ENDÜLÜS '' E SENİN Mİ ATALARIN GİTTİ GİTTİ DE GELMEDİ!!!!....'''' BİZ MÜSLÜMAN İSEK ONU BUNU BOYKOT EDEREK DEİL ÇANAKKALE DE NE YAPILMIŞSA RİSALET ''İN ÇİZGİSİN DE İHLAS LI OLNURSA YUMRUĞU MASAYA VURUR SÖZ SAHİBİ OLURUZ HER BİREY OLARAK OLARAK BUNLAR BİZİM ÜSTÜMÜZE DÜŞEN GÖREVDİR... ÇÜNKÜ BÜGÜN SÖZDE İSRAİL BAŞARILI SÖZÜ GEÇİYOR İSE BUNUN TEK SEBEBİ : ''''İHLAS '' IN DİNİ YOKTUR , İHLAS '' LI YAPILANLARIN KARŞILIĞINI ALLAH (CC) CEVAP VERİR, BU KUL KAFİR DE OLSA... ''''''

     
     
 Yorumlayan : MEVLÜT GÜMÜŞ      Tarih : 28/01/2009 00:00:00
   
MİLLİ SAVUNMA BAKANLIĞINDA
21/09/2005
Mesaj Bilgisi
44

Aktif Üye
 
GECEMİZ ÇOK GÜZEL OLMUŞ ALLAH BÖYLE DÜŞÜNEN KARDEŞLERİMİZDE VARMIŞ SAOLSUNLAR. BEN KUSURA BAKILMAZ İSE Bİ BAŞKA MEVZUYA DİKKAT ÇEKMEK İSTİYORUM KİMSEYİ YERMEK DEİL ASLA ÖNCE KENDİ NEFSİME SÖYLÜYORUM !! '''' BE HEY BEDENİMDE VE ZİHNİMDE Kİ İSRAİL ZİHNİYETİ DOKTOR OL, ASKER OL, ESNAF OL, BABAMIN DEDİĞİ GİBİ BELKİ KISA YOLDAN ZENGİN OL, YAZLIK EV AL,KIŞLIK EV AL, ŞU ÇOÇUĞUDA EVER, ALEM -İ İSLAMIN DERDİ SANA NE !! KURTARACAK SEN MİSİN ? AMAN GİTME SANA NE, BİTEK AKILLI SEN MİSİN? BİŞEY GELİŞTİRME , ARAŞTIRMA ELİN GAVURU BENİ İSRAİLİ YAPSIN DA SEN AL ONU KULLAN NİYE DERTLENİYOSUN... OKUL OKU AMA KAYMAKAM OL, SIRTINI DEVLETE DAYA KERİZ OLMA HEP GÜL SAHABİLER GİBİ BAKSANA AVRUPA YAPAR ONLARI SATIN ASEN DE Bİ FABRİKA YATIRIM YAPMA YASTIĞIN ALTINDA

     
     
 Yorumlayan : bekir okumus      Tarih : 27/01/2009 00:00:00
   
Belcika
02/06/2005
Mesaj Bilgisi
610

Fanatik Üye
 
GECENIZ GUZEL OLMUS ALLAH FILISTINI KARDESLERIMIZE YARDIM ETSIN

     
     
 Yorumlayan : resul uyar      Tarih : 26/01/2009 00:00:00
   
kaynarca
28/04/2007
Mesaj Bilgisi
169

Başarılı Üye
 
DUYGULANMAMAK ELDE DEĞİL ALLAH İNŞALLAHDUALARIMIZI KABÜL EDER YAZARIMIZ ÇOK DUYGULU KONUŞTU ALLAH RAZI OLSUN AMA FİLİSTİNİN KOMŞUSU MISIR YERİNE TÜRKİYE OLSAYDI KEŞKE DUALARI NEYE YARARDI BİLMEM ÇÜNKÜ BİZ IRAK IN KOMŞUSUYDUKTA NE OLDU İŞTE MESELE BURADA BENCE MÜSLÜMANLAR BİRLİK OLAMADIKCA MESCİDİ-AKSA,MEKKE KUDÜS,ANADOLU SIRASI DEVAM

     
     
 Yorumlayan : aliihsan gürkan      Tarih : 26/01/2009 00:00:00
   
DİYARBAKIR ÖZEL HAREKAT ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ
15/05/2006
Mesaj Bilgisi
103

Çalışkan Üye
 
İİİİ olmuş her şey için teşekkürler dayım güzel okumuş şiiri ağzına sağlık . . . .

     
     
 Yorumlayan : mehmet duzyatan      Tarih : 25/01/2009 00:00:00
   
istanbul
05/09/2007
Mesaj Bilgisi
28

Yeni Üye
 
4/a kıza çok çok teşektür edelim hemde çok çok o kıza aferim ben bile yapmıyom çok sevdim o kızı

     
     
 Yorumlayan : MEHMET ERİŞ      Tarih : 25/01/2009 00:00:00
   
AFYON
06/12/2007
Mesaj Bilgisi
177

Başarılı Üye
 
Manisa''nın Saruhanlı ilçesi, Büyükbelen Kasabası İlköğretim Okulu öğrencilerinden Gönül Gürlek''in mektubu gerçekten duygu yüklü, Demek ki Yahudilerin Müslümanlara yaptığı zulüm o masum yavruları o kadar etkilemiş ki İçinden geldiği gibi yazmış. Sanki asil milletimizin yardımseverliğini ve Osmanlı torunu olduğunu ispatlamış. Gönül''ü bu güzel davranışından dolayı kutlarım.

     
     
 Yorumlayan : mustafa okumuş      Tarih : 25/01/2009 00:00:00
   
Dişli Kasabası
19/07/2005
Mesaj Bilgisi
497

V.I.P. Üye
 
Afyonkarahisar''da Filistin''e destek konferansına katılan yazar Abdurrahman Dilipak Beye, Ayrıca Dişli Atatürk İlköğretim Okulu Müdür yardımcısı Eğitimci, şair Bülent Güvenir kardeşimize okuduğu şiirden dolayı , İkiz kardeşler Muharrem Ağılönü, Hicazi Ağılönü''ye ve Müze Müdürü Mevlüt Üyümez Beye etkinliklerinden ve filistine aktif desteklerinden dolayı teşekkür ederim. Ne mutlu Afyonda Filistine destek için Güzel Dişli''mizi temsil ettiniz. Mazlumun yanında oldunuz. Sizleri asil davranışınızdan dolayı kutlarım.

     
     
 Yorumlayan : AHMET SAPMAZ      Tarih : 23/01/2009 00:00:00
   
İSTANBUL
10/07/2006
Mesaj Bilgisi
125

Tecrübeli Üye
 
ABDURRAHMAN DİLİPAK, Abimiz burada bizim komşumuzdur, yapmış olduğu hizmetler, TAKDİRE ŞAYANDIR, Afyonda böyle bir hizmet sunması Bizleri ayrıca mutlu etti. Dinleyen herkesin faydalandığını umudediyorum.

     
Toplam 2 sayfada 12>

Habere Yapılmış Toplam 11 Yorum Bulunmakta