FRANKFURT'TA ÇALIŞAN HEMŞEHRİLERİMİZİN KÖLN ZİYARETİ





Frankfurt'ta çalışan Dişli'li kardeşlerimiz 21 mart 2009 cumartesi günü akşam saatlerinde Köln'de oturan hemşehrilerimize bir nezaket ziyaretinde bulunmuştur.
12 Nisan 2009 pazar günü Köln'de yapılacak Avrupa Dişli'liler gecesinin hazırlıklarını yerinde görmek ve görüş alışverişinde bulunmak amacıyla böyle bir ziyarette bulunduklarını belirten gurbetçi kardeşlerimiz genel konularda dahil olmak üzere gecenin ilerleyen saatlerine kadar samimi bir sohbet ortamı oluşturdular.
Nurullah Okumuş, Veysel Aydoğmuş, Mahir Okumuş, Mustafa Daldal, Aytekin Ağılönü ve Hollanda'dan Köln'e ziyarette bulunan Kadir Erdemir gece masraflarını hafifletmek amacıyla maddi yardımlarını dernek başkanı İsa Gedik'e teslim ettiler.
Frankfurttan Ümit Susan, Halil Çelik, ve İrfan Tekeş'in selam ve maddi yardımlarını getirdiklerini ayrıca belirten Frankfurtta çalışan hemşehrilerimiz böyle bir organizasyonun oldukça zor, zahmetli ve zaman alıcı bir gönüllü işi olduğunu, fedakarlık istediğini yerinde gördüklerini söyleyen hemşehrilerimiz gerektiğinde maddi ve manevi desteklerinin devam edeceğini belirtmişlerdir.
Kısa bir süre öncede Avrupa'daki işadamlarımızdan Kaya Özdemir, İsmail Kodeş, Vatan Kodeş, ve Ergün Çelik gece hazırlıkları için maddi yardım sağlamışlardır.
Ev sahipliğini İsa Gedik, Mevlüt Taşpınar, ve Rıdvan Koç'un yaptığı ziyarette Rıdvan Koç ve Kadir Erdemir kardeşimizde maddi yardımda bulunmuştur.
Köln'de güneşli bir gün olması sebebiyle enterasan görüntülerede rastlanıldı. Bu görüntüleride sizlerle paylaşmak istedik.Gece geç saatlerde yenen yemek ve 12 Nisan 2009 Pazar günü Avrupa Dişli'liler gecesinde buluşma temennisiyle Köln'den ayrılan hemşehrilerimizin kasabamızdaki yakınlarına da ayrıca selam gönderdiler.






















Editör : Mustafa
dislikasabasi.com