DİŞLİ BELEDİYE BAŞKANI MUSTAFA KARAKOÇ'UN MESAJI



Türkiye'nin her yerinde olduğu gibi kasabamızdada , belediye başkanlığı seçimi çalışmaları yapıldı. 29 Mart 2009 akşamı sandıklar açıldıktan sonra seçim sonucuna göre Mustafa KARAKOÇ kardeşimiz Dişli belediye başkanlığını kazandı. Yeni belediye başkanımız Mustafa Karakoça ve meclis üyelerine başarılar diliyoruz.


Dişli Belediye Başkanı Sayın Mustafa Karakoç'un Dişlililere iletilmek üzere gönderdiği mesajı ziyaretçilerimizle paylaşıyoruz.







Milliyetçi Hareket Partisinden belediye başkanı adayı olduğum günden bu yana, bizimle beraber seçim çalışmalarına katılan, yanımızda olan, bize destek veren ve bu süreç içerisinde fiili olarak yanımızda olmasa bile, kalben ve duaları ile bizi yalnız bırakmayan herkese şükranlarımı arz ediyorum.


Meşakkatli geçen uzun bir seçim süreci yaşadık. Zorlu geçen bu süreçte partili- partisiz bütün vatandaşlarımızın seçim çalışmalarımıza gösterdiği ilgi ve vermiş oldukları desteklere teşekkür ederim.


Değerli hemşerilerim,


Seçim süreci boyunca çıtayı yüksek tutmaya, ahlak ve fazilet ölçüleri içerisinde siyaset yapmaya, hiç kimseye iftira atmamaya, yalan beyanlarda bulunmamaya, sadece değerli Dişli Kasabası halkının da bildiği ve kabul ettiği yanlışları dile getirmeye çalıştık.


Dişli Kasabası halkı için vaat ettiklerimi gecemi gündüzüme katarak gerçekleştirmeye çalışacağım. Projelerimizi de bir bir hayata geçireceğim. Pensiplerimden asla taviz vermeyerek dürüstlüğü temel ilke edineceğim.


İnsanlarımız arasında asla ayırım yapmayacak, Hz. Peygamberin; ''Birlikte rahmet ayrılıkta azap vardır'' hadisini ilke edinerek çalışmalarımı yürüteceğim. Bu yerel seçimlerin, milletimize kasabamıza ve kasabamızın değerli insanlarına hayırlara vesile olmasını Cenabı Allah'tan diliyor, hepinizi en içten duygularımla sevgi ve selamlarımla selamlıyorum.


Dişli Belediye Başkanı Mustafa Karakoç


Editör : Mustafa
dislikasabasi.com