03 DIYAD HIDIRELLEZ ŞENLİĞİ DUYURUSU



03 DIYAD 5. HIDIRELLEZ ŞENLİĞİNE DAVET


03 DIYAD tarafından her sene geleneksel olarak yapılan Hıdırellez Şenliği'nin 5. Si 17 Mayıs 2009 Pazar tarihinde Pendik Emirli Köyü Piknik Alanında yapılacaktır. Şenliğimize Merkez DIYAD, Avrupa DDYD dernekleri ile tüm DİŞLİLİ hemşerilerimiz davetlidir.

İstanbul ' daki hemşerilerimiz için 03 DIYAD dernek merkezi önünden 17 Mayıs sabahı en geç saat 09:00' da otobüsler kalkacaktır.

Piknik alanına otobüslerle gidecek olan hemşerilerimiz dernek merkezinde yer alan listeye adlarını yazdırmaları gerekmektedir.Sayı belirlenerek ona göre araç ayarlaması yapılacaktır.

Bütün hemşerilerimizin geniş katılımlarını beklemekteyiz.


Kanal 3 ile görüşmeler yapılmış ve çekim yapmaları için davet edilmiştir. Ayrıca şenliğimizde sürpriz konuklarımız olacaktır.

Bu sene yapılacak olan şenliğimizde diğer senelerden farklı olarak Özel olarak getirilecek ekipmanlar ile özel oyunlarımız olacaktır. Ayrıca çocuklarımız içinde her sene yapılan Yumurta taşıma, çuval yarışı, halat çekme oyunları olacaktır.Oyunlarda 1. gelecek hemşerilerimize sürpriz hediyeler verilecektir. Ayrıca çekilişle düzenlerek çeşitli hediyeler verilecektir. Yapılaması planlanan oyunlardan bazıları ;

1-Koca Ayak Oyunu
2-Kovadan Su Taşıma
3-Çember İle Yürüme
4-Sandalye Kapmaca
5-Alarm Yüzük Oyunu
6-Mumya Oyunu
7-İşıklı Kare Yürümece
8-Balon Patlatma

Oynanacak Oyunlardan Örnekler

Koca Ayak Oyunu



Mumya Oyunu



Çember İle Yürüme



Kovadan Su Taşıma



Halat Çekme



Alarm Yüzük Oyunu




03 DIYAD YÖNETİM KURULU
İrtibat Telefonu : 0 216 657 03 53


Editör : mehmetsapmaz
dislikasabasi.com