DİŞLİ YARDIMLAŞMA DERNEKLERİ BİRLİĞİ'NDEN DUYURU



DİŞLİ YARDIMLAŞMA DERNEKLERİ BİRLİĞİ'NDEN DUYURU


Dişli Yardımlaşma Dernekleri Birliği organizasyonuyla ; İstanbul 03 Diyad, Merkez Diyad Derneği, Avrupa Diyad Derneği, Afyon Diyad ve dernek kurma aşamasındaki Gölcük'deki Dişliler, Manisa'daki Dişliler, Eskişehir'deki Dişlililer, Kütahya'daki Dişlililer, Ankara'daki Dişlililer ile Hocalarımız ve TÜM KASABA HALKIMIZLA tam bir bütünlük içerisinde:

KASABAMIZDA YAZ KURAN KURSLARINDA 09 AĞUSTOS 2009 TARİHİNDE KU'RAN-I KERİM ve BİLGİ YARIŞMASI DÜZENLENECEKTİR.

2006 yılında yapmış olduğumuz Kur'an-i Kerim yarışmasında pek çok öğrencimizin Yaz Kuran Kursuna katıldıklarını gördük. Daha sonraki yıllarda bu sayının yarı yarıya düştüğüne şahit olduk. Daha fazla sayıda öğrencimizin katılımını sağlamak için Organizasyonun her yıl düzenli bir şekilde yapılarak GELENEKSEL hale getirilmesini planladık. Bunun için tüm kasaba halkının yardımlarını ve çocuklarımızın katılımını bekliyoruz.

“SİZİN EN HAYIRLINIZ KUR'AN ÖĞRENEN VE ÖĞRETENDİR” düsturu ile başlayacak olan ve Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından resmi olarak verilen bu kurslarda çocuklarımız dini eğitim ve ahlaki terbiye alarak ülkemizin birlik ve beraberliğine katkı sağlayacaklardır. Bu kursların teşvik edilmesi, kurs sonunda programlar yapılarak hediyeler verilmesi, Dişli halkının en geniş kapsamlı dayanışması olacaktır.

Organizasyonun birlik ve beraberlik içerisinde yapılması tüm kasaba halkını daha da heyecanlandıracaktır.

Organizasyon yaz Kuran Kursunun bitiminde kasabamızın en uygun yerinde gerçekleştirilecek; Kasabamızdaki 4 camimize ve 1 kuran kursumuza devamsızlığı olmayan ve başarılı olan KIZ ve ERKEK toplam 50 öğrencimize hediyeler verilecektir. Kurslara DİŞLİ dışında oturan ve tatilde Dişli'de olan çocuklarımız katılabileceklerdir.

Bu organizasyona maddi katkıda bulunacak hemşerilerimizin kasabamız içerisinde ,

* MUSTAFA OKUMUŞ ve İLYAS BÖCEK ' e

Kasabamızın dışında ise:

  • Avrupa ' da İSA GEDİK ' e
  • İstanbul ' da M.KODEŞ, M.Ali ÖZKARAN, H.PAMUKÇU, İ.YILDIRIM ' a
  • Gölcük'de Dişli Sorumlusuna
  • Manisa ' da ÖMER GEDİK 'e
  • Eskişehir ' de MUSTAN VURAL 'a
  • Ankara ' da MUTTALİP OKUMUŞ 'a
müracaat edeceklerdir.

VERİLECEK HEDİYELER

Dört cami ve bir kuran kursundan birinci gelen erkek ve kız kursiyerlerden toplam 15 kişi dedelerimizin şehit kanlarıyla suladıkları ÇANAKKALE gezisi kazanacaklardır. (Çanakkale gezi turunu 03 Diyad üstlenecektir.)

Ayrıca, çeyrek altınlar, MP3 ler, elbiseler gibi güzel hediyelerle en az 50 Öğrencimiz ödüllendirilecektir. Tüm katılan kursiyerlere sürpriz hediyeler verilecektir. Hediye kazanan öğrencilere kategorileri içerisinde hediye seçme imkanı tanınacaktır.

(*)Katkıda bulunacak değerli Hemşerilerimizin en geç 15 Temmuz'a kadar bulundukları yerlerdeki dernek ve şahıslara ulaşmalarını bekliyoruz.

(*) Organizasyona maddi ve manevi katkıda bulunacak tüm Dişlilere şimdiden teşekkür eder, birlik ve beraberliklerimizin daha nice birlikteliklere diyoruz.

DİŞLİ YARDIMLAŞMA DERNEKLERİ BİRLİĞİ

Editör : mehmetsapmaz
dislikasabasi.com