Atalay TEKEŞ ve Abdil KARA Amcamızın Sağlık Durumları İyiye Gidiyor (Video Fot)




Geçtiğimiz günlerde Çay Yolunda bir arkadaşıyla (Eziyetliyle) motosikletiyle yolda seyir halinde iken tekerleğin kayması sonucu yol refüjüne çarpmaları nedeniyle kaza geçirmişler, çarpma esnasında arkasındaki arkadaşının da üzerine yıkılması sonucu Atalay TEKEŞ kardeşimizin sol elmacık kemiği, üst çenesinde , burun kemiklerinde ve sol ayağında kırılma ve göz perde derisinde ileri derece de soyulma nedeniyle sol gözünüde yaralanma meydana geldiği bilgisini edindik. Kendisine özgü konuşmalarının geçtiği güzel bir sohbet ortamında ailemizle geçmişolsun ziyaretimizi gerçekleştirdik.

Kendisinin moralinin gayet yerinde olduğunu buna da şükür diyerek metanetini koruduğunu gördük. Atalay kardeşimize Yüce rabbimizden acil şifalar diler,kendisine ve kendisine büyük özveriyle yardımcı olduğunu gördüğümüz eşlerine de geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.


Gene aynı hastanenin Genel Cerrahi Yoğun bakım Ünitesi'nde Mide ve 12 Parmak bağırsağında meydana gelen kanama nedeniyle tedavi gören Ormancı İbrahim KARA kardeşimizin babaları Hacı Abdil KARA Amcamıza ziyarette bulunmak istedik.

Fakat yoğun bakım ünitesinde hijyen bir ortamın korunmasına özen gösterilmesi ve hastaların herhangi bir virüse ve enfeksiyona yakalanmamalarına engel olmak için ziyaret yasağı konulması nedeniyle , aynı hastane de ameliyatlarda görevli bulunan Cılkoğlu Şaban GÜMÜŞ'ün oğlu Hasan GÜMÜŞ kardeşimiz birkaç kare fotoğraf çekimini gerçekleştirdi. kendisine Dişlili hastalarımıza ve yakınlarına gösterdiği içten yardımlardan dolayı teşekkür ediyor.

Ormancı İbrahim KARA kardeşimizin babaları Hacı Abdil KARA Amcamıza geçmiş olsun dileklerimizi ve Yüce Allah'tan Acil Şifalar Diliyoruz.













GÖRÜNTÜ PLAYLA BAŞLAMIYORSA LÜTFEN Atalay Tekeş 1 YAZISINA TIKLAYINIZ



Editör : Bulent
dislikasabasi.com