03 DIYAD ' DAN DERNEKLERE İFTAR YEMEĞİ (FOTO)


03 DIYAD ' DAN DERNEKLERE İFTAR YEMEĞİ

03 DIYAD tarafından İstanbul ve çevresinde yer alan ve Afyonkarahisar ' ı temsil eden derneklerin Yönetim Kurulu Başkan ve Üyelerine 29 Ağustos 2009 Cumartesi günü dernek merkezinde iftar yemeği verildi.

Verilen yemeğe ; İlyas SEÇEN (Bağcılar Afyonkarahisarlılar Derneği Bşk.Yard. ve EGEBIR Yönetim Kurulu Üyesi) ve Dernek Yönetim Kurulu üyeleri , Numan BENEK (Darıca Afyonkarahisarlılar Derneği Başkanı) ve Dernek Yönetim Kurulu üyeleri , Salih BOYRACI (Tepecik Afyonkarahisarlılar Derneği Bşk.Yard.) ve Dernek Yönetim Kurulu üyeleri , Ali VAROL (Kartal Afyonkarahisar Kale Spor Yön.Kur.Üyesi) , Mehmet Özcan ve Süleyman Nacak (Afyonkarahisarlılar Derneği Üyeleri) , Halil GÜLER (Kanal 3 İstanbul Temsilcisi) , Mehmet SEVİM (Afyonkarahisar Kayadibi Day.Der.Bşk.Yrd) ve Dernek Yönetim Kurulu üyeleri , Serkan AKAR (Şuhutlular Derneği Yön.Kur.Üyesi) ve 03 DIYAD ' temsilen ; Mustafa Kodeş , M.Ali Özkaran , Muharrem Ağılönü , Savaş Uyar ve İbrahim YILDIRIM katılmıştır.

Afyonkarahisar sevdalıları biraraya getiren iftar yemeğinin ardından bir yandan çaylar yudumlanırken bir yandan da bu oluşumun son hali olacak olan Federasyon kurma işlemlerinde artık son aşamaya geldiğini öğrenmek bizleri çok memnun etmiştir. Kasabamızın tanıtımını İstanbul ve çevresinde yer alan derneklere en güzel şeklinde yapan 03 DIYAD Yönetim Kurulu üyelerine bir kez daha teşekkür ederiz. Sizleri iftar yemeğinden görüntüler ile başbaşa bırakıyoruz..






































Editör : admin
dislikasabasi.com