MÜBAREK KURBAN BAYRAMINIZI TEBRİK EDERİZ(BAYRAM FOTOLARI EKLENDİ)


MÜBAREK KURBAN BAYRAMINIZI TEBRİK EDERİZ

27 Kasım 2009 Cuma günü dinimizin iki bayramından biri olan Kurban Bayramı’dır. Bayramınız mübarek olsun. Kurban Bayramı; ismini kurban ibadetinden almıştır.

Kurban ibadeti, bize Allah’a itaatı hatırlatır. Servetini başkalarıyla paylaşma alışkanlığı kazandırır. Zengin ve fakirlerin birbirleriyle kaynaşmalarına, birbirlerini sevip saymalarına ve kardeşlik bağlarını kuvvetlendirmelerine vesile olur.

Bayramlar, milli ve manevi değerlerin güçlenmesine birlik, beraberlik, sevgi ve saygı bağlarının kuvvetlenmesine; yardımlaşma ve dayanışma ruhunun tesisine; dargınlıkların giderilmesine, büyüklerin ve komşuların ziyaret edilmesine, yetim ve kimsesizler ile muhtaçların gözetilmesine, çocukların sevindirilmesine vesile olan müstesna günlerdir.

Bu duygu ve düşüncelerle kasabamız halkının ve tüm islam aleminin mübarek Kurban Bayramınızı en içten duygularımızla kutlar, bu bayramın tüm insanlığın huzur ve barışına vesile olmasını, birlik ve beraberlik ruhunu coşturmasını ve insanlığın bütün günlerinin bayram günü gibi coşkulu ve mutlu geçmesini Cenab-ı Hakk’tan niyaz ederiz.

www.dislikasabasi.com Ekibi




















































Editör : Mustafa
dislikasabasi.com