ABDULLAH SÖNMEZ KARDEŞİMİZİ ALLAH KORUDU ! (VİDEO EKLENDİ)





Görgü tanıklarından edinilen bilgilere göre ;15 Nisan 2010 günü kasabamızın karşı mevkii Dişli Atatürk İlköğretim Okulu karşısındaki telefon bayiinden kontör aldıktan sonra hareket eden kamyonetin yola dönerek çıkışı esnasında kasabamız merkezinden motosikletle karşı istikametine seyir halindeki Abdullah SÖNMEZ kadeşimiz kamyonete sol yandan çarpmasıyla trafik kazası meydana gelmiş.

Çarpmadan sonra yolun karşısına 25 metre savrulan Abdullah SÖNMEZ Kardeşimiz duyarlı öğretmenlerin durumu 112 ACİL'e haber vermesiyle yetişen 112 Acil Sağlık Ekibi tarafından ilk müdahalenin ardından,Ambulansla Bolvadin Devlet Hastanesi Acil Servisi'ne kaldırılmış ve kendisine burada da müdahale yapılması sağlanmıştır.

Olayı duyar duymaz bizde olay mahallinden görüntü aldık , ardından Bolvadin Acil Servisine hareket ettik. Şiddetli çarpmaya rağmen Abdullah SÖNMEZ kardeşimizin mucize eseri çok büyük hasar vermediğini kaburga kemiklerinde hasar oluştuğu , yüzünde doku zedelenmesine bağlı ödemler oluştunu çok ciddi sağlık probleminin olmadığını ancak iç organlarında beyninde aniden oluşabilecek hertürlü kanama ihtimaline karşın 24 saat müşahade altında tutulacağını doktorlarından öğrendik.

Fakat ilerleyen saatlerde kafatasında oluşan çatlakve orta kulak kanaması nedeniyle Afyonkarahisar Kocatepe Devlet Hastanesi'ne kaldırılmış yapılan müdahalenin ardından kanamanın durdurulduğu ilerleyen saatlerdede önemli bir komplikasyon oluşmadığı takdirde kasabamıza döneceği bilgisini edindik.

Kaza geçiren Abdullah SÖNMEZ kardeşimize ve ailesine tekrar geçmiş olsun dileğimizi ve Allah daha büyük kaza ve belalardan korusun dileklerimizi iletiyoruz.




ABDULLAH SÖNMEZ'İN GEÇİRDİĞİ KAZA SONRASI GÖRÜNTÜLERİ 15/04/2010






















Editör : Bulent
dislikasabasi.com