03 DIYAD 6. HIDIRELLEZ ŞENLİĞİ DUYURUSU (ERTELEME)



YAĞIŞ NEDENİYLE ERTELENEN 6.HIDIRELLEZ ŞENLİĞİMİZ YAPILAN TÜM GÖRÜŞMELERE VE VERİLEN MÜCADELEYE RAĞMEN İSTANBUL ' DA UYGUN PİKNİK ALANI BULUNAMAMASI NEDENİYLE BU SENE YAPILAMAYACAKTIR.


03 DIYAD 6. HIDIRELLEZ ŞENLİĞİNE DAVET



03 DIYAD tarafından her sene geleneksel olarak yapılan Hıdırellez Şenliği'nin 6. sı 23 Mayıs 2010 Pazar tarihinde Tuzla Akfırat 2 Numaralı Piknik Alanında (Formula 1 karşısı) yapılacaktır. Şenliğimize Merkez DIYAD, Avrupa DDYD dernekleri ile tüm DİŞLİLİ hemşerilerimiz davetlidir.

İstanbul ' daki hemşerilerimiz için 03 DIYAD dernek merkezi önünden 23 Mayıs sabahı en geç saat 09:00' da otobüsler kalkacaktır.

Piknik alanına otobüslerle gidecek olan hemşerilerimiz dernek merkezinde yer alan listeye adlarını yazdırmaları gerekmektedir. Sayı belirlenerek ona göre araç ayarlaması yapılacaktır.

Bütün hemşerilerimizin geniş katılımlarını beklemekteyiz.


Kanal 3 ile federasyon kurma çalışmaları sırasında yapılan görüşmeler neticesinde haber amaçlı çekim yapma sözü alınmıştır.

03 DIYAD Yönetim Kurulu 09 Mayıs 2010 tarihinde piknik özel toplantısı yapmış ve piknik öncesinde ve sırasında uygulanacak program ve etkinlikler hakkında görüş alışverişi yapmıştır.

Yapılan toplantı sonucunda toplu olarak piknik alanına gidilmiş ve yerinde kontroller yapılmıştır.


Geçen sene büyük beğeni toplayan piknik aktiviteleri bu senede yapılacaktır. Özellikle büyük ilgi gören mumya oyunu, sandalye kapmaca gibi oyunların yanında bu sene kova ile su taşıma, halat çekme ve balon patlatma gibi oyunlarda eklenecektir. Küçükleride unutmadan çuval yarışı, yumurta taşıma yarışı gibi oyunlarda yapılacaktır.6.Hıdırellez Şenliği Akfırat Piknik Alanından Ön İzlenim



YOL TARİFİ

Piknik Alanında gitmek için Kurtköy yolundan gişelere girmeden Akfırat Formula 1 istikametine dönmek gerekmektedir. Formula 1 yolu takip edildikten sonra Formula 1 pistinden önce yer alan son tabeladan (aşağıda resmi yer almaktadır) sağa dönüş yapılıp hemen dönüşün ardından sola dönülmesi gerekmektedir. (2.resim) Ardından yol takip edildiğinde piknik alanı levhasından hemen sonra ağa dönüldüğünde alanı ulaşılmış olunmaktadır.










03 DIYAD YÖNETİM KURULU
İrtibat Telefonu : 0 216 657 03 53



Editör : admin
dislikasabasi.com