DİŞLİLİLER ADDYD SEÇİMİNE TEK LİSTEYLE ,BİRLİK VE BERABERLİĞE DEVAM DEDİLER






AVRUPA'DAKİ GÜZEL DİŞLİLİLER ADDYD SEÇİMİNE TEK LİSTEYLE GİREREK ,

GÜZEL BİR DİŞLİ ADINA, BİRLİK VE BERABERLİĞE DEVAM DEDİLER


15/05/2010 Cumartesi Günü Avrupa'nın değişik ülke ve şehirlerinden gelen Dişli Sevdalısı 60 üye kardeşimizin katılımıyla Almanya'nın Dissen Camii’nde yapıldı.

Dernek seçiminden önce geçmiş Yönetim Kurulu Başkanı İsa GEDİK tek gayelerinin öncelikle Allah rızası ve ardından Dişli ve Dişlili kardeşleri adına güzel işlere imza atmak olduğunu , bu gaye ile göreve geldikleri süreden bu tarafa Yönetim Kurulu olarak bu görev ve sorumluluğu en iyi şekilde yapmaya çalıştıklarını belirterek, geçmişte olduğu gibi bu dönemki Yönetim Kurulu seçimlerinde de tek liste halinde birlik ve beraberliğimiz açısından önemli olduğunu her üye gibi kendisinin ve yönetim kurulu üyesi arkadaşlarının görüşü olduğunu belirtti.


Seçime katılan üyelerin tümüde aynı görüş birliği içerisinde hareket etme kararlılığı içerisinde oldukları bu nedenle tek liste halinde gidilen seçim açık oylama yapılarak oy birliği ile yeni yönetim kurulu seçimi tamamlandı.







Avrupa Dişli Dayanışma ve yardımlaşma Derneği Yönetim Kurulu'na Tahsin ARSLAN,Gültekin AĞILÖNÜ(Aytekin) , Vatan KODEŞ,Celalettin AĞILÖNÜ,Soner ARSLAN , Muhammed GENCER,Salih AĞILÖNÜ Seçilmişlerdir.

Yeni Yönetim Kurulu Adına ;Tahsin ARSLAN kardeşimizin , Bundan önce Yönetim Kurulları Gibi Kendilerinin de , Aynı Hizmet Görevini Layıkıyle Sürdüreceklerini ,Tek Temel Amaçlarının Dişlimize Hizmet Olduğunu , Geçmiş Yönetim Kurulunda Büyük Özveri Göstererek Görev Yapan Kardeşlerimize Teşekkür Ettiğini Belirtti.

Yeni Seçilen Yönetim Kurulu Üyelerimize Hayırlı Olsun Dileklerimizi İletiyor ,


Bu Güzel Toplantıya Ev Sahipliği Yaparak Güzel Yemek ve Hizmet İkramlarında Bulunan; Dissen Camii Cemaatına ve Gümüşhaneli Ramis ÇAKIR Kardeşimize

Sitemiz ve Tüm Dişlili Kardeşlerimiz Adına Teşekkür Ediyoruz.





















































Editör : Bulent
dislikasabasi.com