Dişlili Öğrencilerin Başarıları Devam Ediyor
    Daha önceki haberlerimizde de duyurduğumuz her iki ilköğretim okulumuz öğrencilerinin İlçe ve İl Birinciliklerinden sonra; İlçemizde yapılan bilgi yarışmasının ön elemelerinde Dişli İlköğretim Okulu I.Kademe'de ilk 6 okul arasına girerek 3. sırada, 19 Nisan 2006 tarihinde yapılacak Bolvadin İlçe Bilgi Yarışması finaline katılma başarısını göstermişlerdir.

    Yarışmada başarı gösteren Kadriye AĞILÖNÜ (Öğretmen Yüksel AĞILÖNÜ'nün kızı) 88 puan, Rukiye KURU (Öğretmen Murat-Meryem KURU'nun kızı) 82 puan, İzzet ÜNAL (Ünal Digital Tic.Muhammet ÜNAL'ın oğlu) 80 puan alarak finallere taşımışlardır. Başta öğrencilerimize başarılarında önemli bir Paya sahip annelerine ve babalarına, öğretmenleri Hüseyin Bahadır DEMİREL Bey'e ve okul müdürü Abdullah GÜMÜŞ Bey'e tebriklerimizi iletir, 19 Nisan 2006 tarihinde yapılacak bilgi yarışmasında aynı başarılarının artarak sürmesini, gönlümüzden geçen sonuçta Bolvadin İlçe Birincisi olmanızı sitemiz ve tüm Dişliler adına gönülden diliyoruz.

Ayrıca Kasabamızdan Bolvadin EML 2. sınıf öğrencisi Muhammed Mustafa ÖZKARAN (Etem'in İbili'nin) Maliye Bakanlığının açmış olduğu slogan yarışması sonucunda Afyon İl 2.si olmuştur. Öğrencimizin kendisini , Anne ve Babalarını tebrik ediyor,başarısının devamını diliyoruz.



Haftaya yapılacak Bilgi Yarışmasından renkli ve sevinçli haberler vermek üzere ziyaretçilerimize hoşça kalın diyoruz.
Editör : Bulent
dislikasabasi.com