DİŞLİ'DE VE BOLVADİN'DE KURBAN PAZARI (VİDEO FOTOĞRAF EKLENDİ)




Kurban Bayramı'na sayılı günler kala kasabamızda da kurbanlık satışları başladı. Satıcılar belli bir maliyetle yetiştirdiği hayvanları elden çıkarmanın yollarını ararken vatandaşlar bütçelerine uygun kurbanlık almak için acele etmiyor.


Türkiye'ye gelen ithal hayvanlardan dolayı vatandaşların kurban fiatlarında ucuzlama beklentisi içerisinde olduklarını dile getiren satıcılar; ''Biz besici olarak, üretici olarak şu an sıkıntılıyız. İthal mal Türkiye'ye geldi kurbanlık hayvanlarımızı satmakta güçlük çekiyoruz.'' dediler.


Bilindiği gibi Afyon çevresinde son günlerde karkas (kesilmiş) etin kilosu 19 liradan 16,5 liraya düştü. Bakalım hayırlısı Allah'tan.

kasabamızda bazı kurbanlıklar pazara çekildiği gibi bazı kurbanlıkların satışları satıcıların kendi evlerinde açık ahırda veya kapalı ahırlarda sergileyerek satışlarını yapıyorlar.

Bunlardan biriside ŞEN KASAP Ahmet ŞEN kurbanlıkları kendi evinde pazarlayanlardan birisi . Kasabamızdan kurbanlıkların satışlarından ve kurbanlıklardan Bülent Hocamızın izlenimleriyle başbaşa bırakıyoruz.


DİŞLİ'DE KURBANLIK SATIŞLARI AHMET ŞEN KASAP 2010/1



DİŞLİ'DE KURBANLIK SATIŞLARI DİŞLİ KURBAN PAZARI / 2010 /2



















































Editör : Mustafa
dislikasabasi.com