10 YILDIR YATALAK HASTA OLAN MEVLÜT AMCAYI ZİYARET ETTİK ( Foto Eklendi )




yaklaşık 10 yıldan beri yatağa mahkum olan Dişli Tarım Kredi Kooperatifinden 1991 yılında emekli olan otuz beş sene önce eşini kaybeden, 77 yaşındaki Mevlüt Şişik amcayı (Balinin Sarı) oğlu emekli öğretmen İrfan Şişiğin evinde ziyaret ettik. Ziyaretimiz esnasında Mevlüt Amcanın kısmi felç geçirdiğini, konuşamadığını öğrendik.

İkinci hasta ziyaretimiz 80 yaşındaki Kemal Özkaran Amca oldu. Kemal amca sigaradan dolayı nefes darlığı çekiyor. Sigara içtiğine binbir pişman. Kendisini ziyarete gelen misafirlere; ''Sakın ola sigara içmeyin, benim halimi görüyorsunuz'' diyor.


Saadetin başı sağlıktır. Cihanda vücut sağlığı kadar büyük bir nimet yoktur. Vücut sağlığı olmazsa, hiç bir şeyin tadı kalmaz. Bunun için dünyada sıhhatinin bozulmasını isteyen bir kimse düşünülemez. Hepimiz hasta olmamayı isteriz. Lakin her nedense bir çoklarımız sıhhatin muhafazası için lazım olan tedbirlerin tatbikinde yine ağır davranır, zararlı alışkanlıkların önüne geçemeyiz. Sıhhatimizi bozan şeylerden sakınmalıyız. Allah hastalarımıza acil şifalar versin.


Geçmiş olsun demek için;

İrfan ŞİŞİK: 0 546 253 94 63
Kemal ÖZKARAN: 0 272 622 32 13






















Editör : Mustafa
dislikasabasi.com