AK PARTİ TÜRKİYE'DE ÜÇÜNCÜ KEZ İKTİDARA GELDİ (Fotoğraf Eklendi)












Türkiyenin % 50 sinin sandıkta desteğini kazanarak her Türk seçmen vatandaşının 2 kişiden 1 isinin oyuyla sandıktan ADALET VE KALKINMA PARTİSİNİ seçmeleri ve Başbakanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN'ı Milletvekilleriyle birlikte Türkiye tarihinde eşi görülmemiş başarıya kavuşmasından dolayı tebrik ediyor, Türkiyemizin Partilerinden CUMHURİYET HALK PARTİSİ ,MİLLİYETÇİ HAREKET PARTİSİ ile diğer partilere ve Milletvekillerine de ayrı ayrı tebriklerimizi iletiyor , Gelecek günlerde de milletçe birlik ve beraberlik içerisinde , kardeşçe omuz omuza her güçlüğü aşacağımıza inanıyor , Türkiye deki hangi partiye oyunu verirse versin bizim kardeşimizdir diyor,Türkiye den ve Afyonumuzdan seçilen bütün milletvekillerimiz vatanımıza ve milletimize hayırlı uğurlu olsun dileklerimizi iletiyoruz.



www.dislikasabasi.com

GÜZEL DİŞLİM SİTESİ EKİBİ


Bu gün yapılan Türkiye 2011 Milletvekili Genel Seçimleri'nde kasabamızda da 08.30'da oy verme işlemine başlandı. Seçmenlerin erken saatlerde oylarını kullandıkları görüldü. Sandıklar 17.00'den sonra açılmaya başlanarak kısa sürede sonuçlar açıklandı. Cihan Haber Ajansının sitemizden isteği üzerine kasabamızda yapılan resmi olmayan seçim sonuçları hakkında bilgi verildi. Ayrıca Bakanımızın fırsat buldukça sitemizi ziyaret etmesi bizleri sevindirdi. Ak Partinin seçimi tekrar kazanması nedeniyle kasabamızda gece konvoy düzenlenerek Ak Parti Belde Başkanı Sait Şişik Tarafından teşekkür konuşması yapıldı.

Sonuçlar alındıktan sonra Türkiye nin her tarafında olduğu gibi Buna göre kasabamız sandık sonuçları aşağıdaki şekilde alındı.




ADALET VE KALKINMA PARTİSİ : 1538


CUMHURİYET HALK PARTİSİ : 150


MİLLİYETÇİ HAREKET PARTİSİ : 467




KOMŞUMUZ ÖZBURUN KASABASI SONUÇLARI



ADALET VE KALKINMA PARTİSİ : 689

CUMHURİYET HALK PARTİSİ : 214


MİLLİYETÇİ HAREKET PARTİSİ : 162
















Kasabamızda Ak Partiye gönül verenler kasabamızda sevinç ve kutlama konvoyu düzenlediler.

İlerleyen saatlerde Dişli'de yapılan Konvoy görüntüleri hazırlandıktan sonra sayfamıza eklenecektir.












































































































Editör : Mustafa
dislikasabasi.com