KASABAMIZ HALKINDAN LÜTFİ ŞİŞİK'İN OĞLU MANİSA'DA TRAFİK KAZASI GEÇİRDİ(foto)


Kasabamız halkından Manisa'da ikamet eden Lütfi ŞİŞİK'in(Gariboğlu) oğlu Mustafa ŞİŞİK Manisa'da trafik kazası geçirmiştir. Kendisini evinde ziyaret ettiğimiz Mustafa kardeşimizin verdiği bilgiye göre kavşakta geçmek için motorla beklerken özel bir otomobilin kendisine çarpması sonucu ayağında çatlak, kolunda ve vücudunun değişik yerlerinde (kaburga, baş) sıyrık ve yaralanmalar oluşmuştur.

Kazadan hemen sonra ilk etepta durumunun ciddi olmasından dolayı Ambulans beklenmeden arkadan otomobiliyle gelen duyarlı bir vatandaşın yardımı ile hemen hastaneye götürülmüştür.

Kaza olayını duyar, duymaz başta Manisa Afyonkarahisarlılar Dernek Başkanımız Sn. Dr. Ragıp GÜNEŞ ve hemşehrilerimiz hastaneye akın etmiştir. Olaydan sonra otomobiliyle çarpan kişi göz altına alınmıştır. Kaza yapan Mustafa'nın durumunun iyiye gitmesi neticesinde daha sonra serbest bırakılmıştır. Aynı gün içerisinde 25 haziran 2011 sabaha karşı saat 03.00 ile 04.00 arasında hastaneden alınarak evine getirilmiştir.


Kaza yapan Mustafa Kardeşimize ve ailesine sitemiz ve hemşehrilerimiz adına geçmiş olsun der böyle üzücü olayların bir daha yaşanmamasını temenni ederiz.













Editör : Bekirtekes
dislikasabasi.com