RAMAZAN ÖNCESİ KAYNARCA ' DA OKUTULAN KURAN-I KERIMLER VE DUYURUMUZ


BAYANLARA MUKABELE DUYURUSU

ve

RAMAZAN ÖNCESİ KAYNARCA ' DA OKUTULAN KUR'AN-I KERIM ' LER


Yarın başlayacak olan Mübarek Ramazan ayı öncesi Kaynarca ' da ikamet etmekte olan bayan hemşerilerimiz için başlayacak olan mukabele ve M.Ali Özkaran ve Hicazi Akyüz tarafından hemşerilerimizin katılımı ile gerçekleşen Kur'an-i Kerim okunması haberinin detayları aşağıda yer almaktadır.


BAYANLARA MUKABELE DUYURUSU

03 DIYAD dernek merkezinin altında yer alan dairede 01 Ağustos 2011 (Yarın) tarihinden başlayarak saat 11:00 ' de Ramazan Ayı boyunca Mukabele Okunacaktır. Mukabeleye katılacak bayan hemşerilerimizi bekleriz.

03 DIYAD ' DA GENÇLERİMİZE VERİLECEK İFTAR DUYURUSU

Geçmiş senelerde olduğu gibi bu senede Kaynarca ' da ikamet etmekte olan gençlerimiz için 03 DIYAD dernek merkezinde iftar verilecektir. Tamamen gönüllülük esesına göre hazırlanan iftarımıza katkıda bulunmak isteyen hemşerilerimiz dernek merkezinde bulunan listeye isimlerini yazdırabilirler. Allah rızası için gençlerimize katkıda bulunmak isteyen hemşerilerimizi bu güzel organizasyona davet ederiz.

03 DIYAD ' DA MEHMET ALİ ÖZKARAN TARAFINDAN OKUTULAN KUR'AN-I KERIM

Dernek başkanımız Mehmet Ali Özkaran tarafından Allah rızası için 03 DIYAD dernek merkezinde erkeklere Kur'an-i Kerim okutulmuştur. Allah ' ü teala Mehmet Ali Özkaran kardeşimizin niyetini kabül etsin inşaallah ve de davetine icabet eden tüm hamşelerimizden de Allah razı olsun.








































HİCAZİ AKYÜZ TARAFINDAN EVİNDE OKUTULAN KUR'AN-I KERIM

Hemşerilerimizden Hicazi Akyüz tarafından geçmişleri ve Allah Rızası için eviden bayanlara Kur'an-i Kerim okutulmuştur. Allah ' ü teala Hicazi Akyüz kardeşimizin niyetini kabül etsin inşaallah ve de davetine icabet eden tüm hemşelerimizden de Allah razı olsun.













Editör : admin
dislikasabasi.com