GÜZEL DİŞLİ'DE İFTAR ÇADIRI ETKİNLİKLERİNİN FİNALİ (YENİ VİDEO-FOTO)




Kasabamızda Merkez Dişli Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği'nin Öncülüğünde Sürüdürülen 2011 Yılı Ramazan Ayı İftar Çadırı Etlikleri 28 Ağustos 2011 Tarihinde Sona Erdi. Çalışmaları Etkin Şekilde Sürdüren Dernek Yönetim Kurulu Üyeleri ve Diğer Gönüllü Yardımsever Güzel Dişlililer Etkinliklerini Sahur Özel Programıyla Bitirdiler. Son Programa Kasabamız Dışından Gelen Misafirlerin İlgileri Gözlerden kaçmadı.

Bu Mutlu Son Gün İzlenimlerimizi Sizlerle Paylaşıyor.Allahü Teala Bu Güzel Etkinlikleri Hep Birlikte yaşamayı Nasip Etmesi Temennisiyle Sizleri (Video ve Fotoğraf) İzlenimlerimizle Başbaşa Bırakıyoruz.


DİŞLİ İFTAR ÇADIRI ETKİNLİKLERİ SONU 2011/1


DİŞLİ KASABASI İFTAR ÇADIRI ETKİNLİKLERİ SONU...



Kasabamızda 5 yıldır iftar çadırı etkinlikleri düzenleyen Merkez Dişli Dayanışma ve Yardımlaşma Derneğimiz etkinliklerine aralıksız devam ediyor. İftar Çadırına davet edilen Başta Kaymakamımız Sayın Osman Nuri CANATAN, İlçe Jandarma Bölük Komutanımız Sayın Durmuş YÖNDEM,İlçe Emniyet Müdürümüz, İlçe Mİlli Eğitim Şube Müdürlerimiz Sayın Bekir Sıtkı ÖZAYDIN, Derviş ÖZÇAL, Bolvadin Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Başkanımız, Bolvadin Özel İdare Müdürümüz, İl Genel Meclisi Üyesi Sayın Derviş AYNACI, Akparti İlçe Başkanı Sayın Carullah KOLAY ve diğer misafirler 19/08/2011 tarihinde katıldılar.

Samimi ortamda gerçekleşen iftar çadırı etkinlikleri Başta Kaymakamımız ve diğer değerli misafirlerimizin katılımlarıyla İftar Çadırımızda Kaynaşmanın en güzeli sergilendi. İftar çadırı Etkinliklerine katılan Başta Kaymakamımız Sayın Osman Nuri CANATAN ve eşlerine ,İlçe Jandarma Bölük Komutanımız Sayın Durmuş YÖNDEM ve diğer değerli misafirlerimize teşekkür ederiz.















































































DİŞLİ İFTAR ÇADIRI ETKİNLİKLERİ 2011/2



DİŞLİ İFTAR ÇADIRI ETKİNLİKLERİ 2011/3



DİŞLİ İFTAR ÇADIRI ETKİNLİKLERİ 2011/4



DİŞLİ İFTAR ÇADIRI ETKİNLİKLERİ 2011/5


DİŞLİ İFTAR ÇADIRI ETKİNLİKLERİ 2011/6

Güzel Dişli'mizde büyük küçük herkes, mübarek Ramazan Ayına girmenin sevincini hep birlikte yaşıyorlar. Ramazanın habercisi teravih namazına giden Dişlililerin bu yıl gurbetçilerden bazılarının tatillerini ramazanda Dişli'de geçirdikleri gözlerden kaçmıyor.

Kasabamızdaki Tüm üyelerinin Anne ve bacılarımızın oluşturduğu Dişli Merkez Dişli Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği bu yılda örnek çalışmalarından birisi olan geleneksel İFTAR ÇADIRI geleneğini binbir meşekkatle ve tempolu çalışmayla devam ettirdikleri görüldü.

Bu güzel geleneğin ve diğer maneviyatımıza kasabamızın birlik ve dayanışma ruhunu ön plana taşıyan gelenekleri devam ettirmeleri ve kasabamızdaki ve gurbetteki Dişlili kardeşlerimizin desteklerinden dolayı TEŞEKKÜR VE ALLAH RAZI OLSUN dileklerimizi iletiyor , izlenimlerimizle başbaşa bırakıyoruz.




GÜZEL DİŞLİ'DE RAMAZAN COŞKUSU 2011/1



Editör : Mustafa
dislikasabasi.com