03 DIYAD ' DA ARABAŞI ZİYAFETİ (Foto)


03 DIYAD ' DA ARABAŞI ZİYAFETİ

03 DIYAD ' da daha önceden kararlaştırılan 15 günde bir Cumartesi akşamları ferfene yapılması kararının bugünkü konusu Arabaşı idi. 23 Şubat 2013 Cumartesi günü gerçekleştirilen Arabaşı etkinliğine dernek üye ve hemşerilerimizin yanında diğer derneklerden ve federasyon ile çeşitli kademelerde görev yapan hemşerilerimizde davet edilmiştir.

Davetimize icabet edip gelen ; İlyas SEÇEN (AFYONMADEF Başkanı), Levent IŞIK (İstanbul Afyonkarahisarlılar Dernek Başkanı), Mehmet ÖZCAN, MEvlüt ALTUNTAŞ, Himmet KANDEMİR, Süleyman NACAK (İstanbul Afyonkarahisarlılar Derneği Yönetim Kurulu Üyeleri), Türker EROĞLU ( IBB Katı Atık Yön. Müd.), Metin SÖYLEMEZ ( Kocaeli İl Genel Meclis ÜYesi), Ahmet AKIN ( Gebze Afyonkarahisarlılar Derneği Bşk. Yrd.) , Ercan KÖSEER ( Bolvadin Çalışma Platformu Bşk ), Ramazan AŞAN,Hasan ÇUBUK ( Bolvadin Çalışma Platformu Yön. Kur. Üyesi) ve Salih UZUN ( Üsküdar Belediyesi Destek Hizmetler Müdürü) ' a teşekkür ederiz.

Ayrıca davete katılan tüm hemşerilerimiz ve arabaşı yapımında en büyük emeğe sahip Kadir AĞILÖNÜ abimize teşekkürü borç biliriz.

Arabaşı ziyafetinden İzlenimlerimiz;







































































































































































Editör : ibrahimy
dislikasabasi.com