Mehmet Kodeş (Çona Amca) Hakkın Rahmetine Kavuşmuştur.(Fotoğraflar Eklendi)

Kasabamız Çaybaşı Mahallesinde ikamet etmekte olan hayır severliği ile tanınan ,İsmail oğlu Mehmet Kodeş (Çona Amca) bir süredir rahatsızlığı nedeniyle tedavi görmekteyken 08 Eylül 2006 tarihinde (Bugün) evinde Hakkın Rahmetine Kavuşmuştur.


Merhuma Allah'tan rahmet ,geride kalan eşlerine,kardeşlerine ,oğullarına,kızlarına ve yakınlarına ve Tüm sevenlerine sitemiz ve Tüm Hemşehrilerimiz adına başsağlığı dileriz.



Mehmet KODEŞ Ağabeyimizi 1 Mart 2006 tarihinde Rahatsızlığı nedeniyle Ziyaret ettiğimiz gün..








Merhumun Cenazesi bu gün (09 Eylül 2006)öğle namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından,kasabamız mezarlığına defnedilmiştir.
























Bir süre önce kendileri bize:__Hocam sizin uygun göreceğiniz yere yardım yapmak istiyoruz ...Şeklinde bize ifadede bulunmuşlardı.Biz de uygun durumu kendilerine iletmiştik..Fakat kendileri yardım için kendi isimlerinin anılmamasını (Söylenmemesini)özellikle isteyerek,gerekli yardım vasıtamızla iletilmişti.Bizde sadece yerine ulaştığını duyurmak ve göstermek için habersiz bir iki fotoğraf çekmiş kendilerine göstermiştik.



Kendileri çok duygulanmış,bize şu şekilde konuşmuşlardı:
__Bu gün varsak yarın yokuz ama benim de istediğim bu yüzlerin gülmesiydi.İnşaallah Allah'ta bizim yüzümüzü öbür dünyada güldürür....diye duygulanarak bize içindeki duygularını dökmüştü...
İşte Dişli'nin ÇONA AMCASI...
Yarın diye ifade ettiğiniz gün bu gün..Ama şimdi bizler yalan dünyadayız siz ise gerçek dünyadasınız....
İnşaallah Allah sizin de yüzünüzü Gerçek dünyada güldürür.......









Editör : Bulent
dislikasabasi.com