03 DIYAD 6.OLAĞAN GENEL KURULU YAPILDI (Foto)


03 DIYAD 6.OLAĞAN GENEL KURULU YAPILDI

DİŞLİ KASABASI SOSYAL YARDIMLAŞMA VE DAYANIŞMA DERNEĞİ (03 DIYAD)
' nin 6. Olağan Kongresi 15 Mart 2015 tarihinde dernek merkezinde Saat 14:00 ' de yapıldı. Derneğimizin sürekli olarak üye sayısı 235 rakamına ulaşmıştır.

Genel Kurul dernek başkanı Savaş UYAR ' ın açılış konuşması ile başladı. Ardından Divan Kurulu oluşturulmuş ve divan kuruluna oy birliği ile Ahmet Aksoy , Mehmet Düzyatan ve Mehmet Sönmez seçilmiştir.

Yönetim Kurulu adına Sezai Sapmaz tarafından 2013 Yılı ve 2014 Yılı Faaliyet Raporu ile 2013 Yılı ve 2014 Yılı Denetim Raporunun okunmasının ardından okunan raporlar oy birliği ile Genel Kurulda ibra edildi. Divan Kurulu tarafından aday olanların liste vermesini istemesinin ardından ; Mustafa KODEŞ Yönetim Kurulu aday listesini sundu.

Tek aday olmasından dolayı Mustafa Kodeş ' in Yönetiminin seçildiği Divan Kurulu tarafından tüm üye ve hemşerilerimize duyruldu. Seçimi kazanan Yeni Yönetim Kurulu Listesi Aşağıdadır.

Yönetim Kurulu (Asil)

1.Mustafa Kodeş
2.Basri Eryılmaz
3.Sezai Sapmaz
4.Abdül Kadir Mert
5.Kadir Ağılönü

Yönetim Kurulu (Yedek)

1.Mehmet Ağılönü
2.Abdullah Mert
3.Salih Çakıl
4.İsmail Kandemir
5.Hicazi Akyüz

Denetleme Kurulu (Asil)

1.İdris Ağılönü
2.Eyüp Karakoç
3.Resul Uyar

Denetleme Kurulu (Yedek)

1.Resul Sevim
2.Hacı Kadir Sevim
3.İbrahim Yıldırım


Derneğimize yeniden başkan seçilen Mustafa KODEŞ ' i sitemiz ve tüm hemşerilerimiz adına tebrik eder , görevinde başarılar dileriz.

















03 DIYAD Olağan Genel Kurulu tamamlandıktan sonra Bolvadinli Hemşerimiz Ak Parti 1. Bölge (İstanbul Anadolu Yakası) Aday Adayı MEHMET KOCA derneğimize ziyarete gelmiş ve hemşerilerimiz ile sohbet etmiştir. Her zaman hemşerilerimizin hizmetinde olduğu belirten Mehmet Koca , İstanbul ' da Afyonluların , Bolvadinlilerin ve de Dişli Kasabalıların temsilcisi olacağını belirtmiştir.

Ülkemizin en büyük sanayi şirketlerinden Anadolu Birlik Holding İcra Kurulu Başkanı ve TORCU CEO’su olan Bolvadinli hemşerimiz Mehmet Koca ; 28 yıllık iş tecrübesine sahip ve lisans eğitimini İTÜ’nün Endüstri Mühendisliği bölümünde tamamlamıştır. İş hayatında, uzmanlıktan Genel Müdürlüğe kadar bir çok farklı pozisyonda görev almış, son olarak Gübre Fabrikaları T.A.Ş. (GÜBRETAŞ) Genel Müdürlüğü ve Nesmal Holding CEO’luğu görevlerini de yürütmüştür. Görev yaptığı kuruluşlarda holding organizasyonu kuruluşunu da gerçekleştiren Koca, görev aldığı kuruluşlarda tarımsal verimlilik ile tarımsal sanayi konusunda çok sayıda projeye imza atarken, uluslararası ortak yatırım gerçekleştirme deneyimine sahip olarak biliniyor.



















Editör : ibrahimy
dislikasabasi.com