AVRUPA DİŞLİLİLER DERNEĞİ HIDIRELLEZ ŞENLİĞİ ETKİNLİKLERİ (FOTO)


AVRUPA DİŞLİLİLER DERNEĞİ HIDIRELLEZ ŞENLİĞİ ETKİNLİKLERİ

Avrupa Dişlililer Derneğimizin öncülüğünde düzenlemiş olduğumuz Hıdırellez Şenliği
Belçika ' da büyük bir çogunlukla yapıldı.

Birlik, Beraberlik ve Kardeşlik duygularıyla başlayan şenliklerimiz Grill ve bazı etkinliklerle geç saatlere kadar coşkuyla sürmüştür.

Fransa ' dan, Almanya ' dan, Hollanda ' dan ve Belçika ' dan hiç bir menfaat ve karşılık beklemeden bir çok engelleri aşarak katılım sağlayan DİŞLİ SEVDALISI kardeşlerimize teşekkür ederiz. Allah razı olsun. Herhangi sebeble gönülleri bizimle olupta katılamayan diğer kardeşlerimi ile de başka bir organizasyonda görüşmek isteriz.

Hıdırellez Şenliği esnasında bir de sürpriz doğum günü kutlaması meydana geldi. İsmail Çakıl abimizin doğum gününü kutladık. Çocuklarına teşekkür ederiz. Doğum günü ihtiyar delikanlısına Allah ' tan uzun ömürler dileriz.

Avrupa Dişlililer Derneğimizin ilk kez Almanya dışında gerçekleştirmiş olduğu bu etkinlikte emeği geçen başta Yönetim Kurulu üyelerimize, sponsorlarımıza, Bekir Kaya, Tahsin Arslan kardeşlerimize görünen görünmeyen, bilinen bilinmeyen,en ufak emeği dahi geçen herkese, bizlere böylesi güzel ve anlamlı bir gün yaşattıkları için teşekkür ederiz.

Bu mutlu ve eğlenceli Hıdırellez Şenliğini siz sevenlerimizle paylaşmak istedik. Teşekkkürler.

Avrupa Dişlililer Dernegi Yönetim Kurulu. Selam ve Dua ile.




























































































































































Editör : Cennet
dislikasabasi.com