Turgay Başyayla ile Lezzet Yolculuğu Programı Dişli'de Gerçekleştirildi (FOTO)


Turgay Başyayla ile Lezzet Yolculuğu Programı Dişli'de Gerçekleştirildi

SHOW TV de yayınlanan Turgay Başyayla ile Lezzet Yolculuğu Programı Dişli Merkez DİYAD Derneğimiz ve Çevresinde Gerçekleştirildi.

Programın Çekimlerinden Önce Hazırlıklara Başlandı. Çekimlerin Yapılacak Alana Öğle Arası Gelen Çekim Ekibi Davul Zurna İle Karşılandı. Karşılamada Dişli Belediye Başkanı Süreyya GÜVENİR , Dişli İlkokulu Müdürü Bülent GÜVENİR , Dişli Atatürk Orta Okulu Müdürü Mustafa UYAR, Dernek Başkanı Mustafa OKUMUŞ , Dernek Yönetim Kurulu Üyeleri, Dernek Gönüllüleri , Bayrak Amca , Asım'ın Rüstem Amca Dişlimizin Renkli Simaları ve Diğer Katılımcılar Hazır Bulundular.

Kasabamıza Ait Yöresel Yemekler Hünerli Anne ve Bacılarımız Tarafından Canlı Olarak Yapıldı. Hazırlanan Yöresel Hamurlu Sade-Haşhaşlı Ekmek,Börek,Bükme,Lokul, Haşhaşlı Hamırsız, Lokul,Somun, Yufka (Şepit) Yanında Sebze,Et Yemekleri , Sarmalar,Dolmalar,Tatlılar,Çorbalar ve Daha Pek Çok Yemekler Sergilendi..

Yapılan Tüm Çalışmalar ve Verilen Emekler Program Ekibinden Tam Not Alarak Büyük Beğeni Topladı..Yapılan Çekimlerden Bazılarını İzlenimlerinize Sunuyoruz.. Program Çekiminin Son Bölümünden Bir Kesit İlerleyen Saatlerde İzleniminize Canlı Olarak Sunulacaktır...























































































































































































































































































































Editör : Mustafa
dislikasabasi.com