Dişlimizde Çekimi Gerçekleştirilen Lezzet Yolculuğu Programı 11 Aralık 2016 da


İzleyemeyenler ve tekrar izlemek isteyenler için video eklendi

Dişli ve Çevresinde Gerçekleştirilen Turgay Başyayla ile Lezzet Yolculuğu Programı 11 Aralık 2016 Pazar Günü Saat 13:00 ile 14:00 Arasında Show Tv ' de Yayınlanmıştır.


Önceki Günlerde SHOW TV de yayınlanan Turgay Başyayla ile Lezzet Yolculuğu Programı Dişli Merkez DİYAD Derneğimiz ve Çevresinde Gerçekleştirilmişti.

Programın Çekimlerinden Önce Hazırlıklara Başlanılmış. Çekimlerin Yapılacak Alana Öğle Arası Gelen Çekim Ekibi Davul Zurna İle Karşılanmış, Karşılamada Dişli Belediye Başkanı Süreyya GÜVENİR , Dişli İlkokulu Müdürü Bülent GÜVENİR , Dişli Atatürk Orta Okulu Müdürü Mustafa UYAR, Dernek Başkanı Mustafa OKUMUŞ , Dernek Yönetim Kurulu Üyeleri, Dernek Gönüllüleri , Bayrak Amca , Asım'ın Rüstem Amca Dişlimiz in Renkli Simaları ve Diğer Katılımcılar Hazır Bulunmuşlardı.

Kasabamıza Ait Yöresel Yemekler Hünerli Anne ve Bacılarımız Tarafından Canlı Olarak Yapılmıştı. Hazırlanan Yöresel Hamurlu Sade-Haşhaşlı Ekmek,Börek,Bükme,Lokul, Haşhaşlı Hamırsız, Lokul,Somun, Yufka (Şepit) Yanında Sebze,Et Yemekleri , Sarmalar,Dolmalar,Tatlılar,Çorbalar ve Daha Pek Çok Yemekler Sergilenmişti..

Yapılan Tüm Çalışmalar ve Verilen Emekler Program Ekibinden Tam Not Alarak Büyük Beğeni Toplamıştı.. Program Çekimleri Bolvadin de Yapılan Çekimlerle Birlikte

Show Tv Ekranlarında

11 Aralık 2016 Pazar Günü Saat 13.00 ile 14.00 Arasında Yayınlanacağı Bilgisi Edinildi...

Tüm İzleyicilerimize Güzel Dişlimiz'den İyi Seyirler Dileklerimizi ,
Selam , Sevgi ve Saygılarımızı Gönderiyoruz...








Editör : Bulent
dislikasabasi.com