Kasabamız Mahallinden Geçen Ana Yolda Feci Kaza'dan sonra SON DURUM
Kasabamızın mahallinden geçen ana yolda
Konya İstikametinden İstanbul istikametine giden Mehmet ŞİNEGÜ yönetimindeki 33.D.5636 plakalı tırla, Emirdağ yönünden gelen 42.RC.277 plakalı kömür yüklü kamyon Mustafa ve Yılmaz UYAR'ın evlerinin karşısında Bolvadin Dişli Kasabası yol güzergahında feci şekilde çarpıştı.

Yaralılardan tır şoförü Mehmet ŞİNEGÜ ve bu kazada hayatını kaybeden kamyon şoförünün yanında bulunan kişinin dayım diye feryad eden yaralı Ahmet KARAKUŞ olduğunu,kaldırıldıkları Bolvadin H.İ.Özsoy Devlet hastanesi yetkililerinden öğrendik.

Kazada feci şekilde can veren şoförün kimliği henüz öğrenilemedi.Yararalılar Bolvadin H.İ.Özsoy Devlet Hastanesi'e kaldırılmış olup hayati tehlikelerinin bulunmadığı öğrenildi.

Kaza sonucu Bolvadin_Emirdağ karayolu bir saat ulaşıma kapandı.

Kazada kurtarma çalışması için başta Belediye Başkanımız Abdil UYSAL ile itfaiye ve diğer tüm ekipler olay mahallinde kaza yapan araçların yoldan kaldırma çalışmalarına Bolvadin'den gelen kurtarma ve diğer araçlarla,Dişli Belediyesi işçilerinin tır ve kamyonun yüklerinin başka araçlara taşınması çalışmalarına katıldıkları gözlendi.

Kazada kamyon şoförünün yanında bulunan yaralı Ahmet KARAKUŞ'ta iç kanama nediyle hayatını kaybettiği bilgisi edinildi.Böylece ölü sayısı 2'ye çıkmış oldu.



Bu Haberimiz Bu Gün Olay Saatinden Hemen Sonra Sitemiz Tarafından başta CİHAN HABER AJANSI'na ve mahalli gazetelere Geçilmiştir. (Bu haberimiz Fotoğraflarıyla Başta ZAMAN Gazetesi olmak üzere basından izlenebilmesi mümkün olabilmektedir.)












FECİ KAZADA HAYATINI KAYBEDEN KAMYON SÜRÜCÜSÜNÜN ACI GÖRÜNTÜLERİNİ GÖLGELEMEK ZORUNDA KALDIK








Editör : Bulent
dislikasabasi.com