AFRİN'DEKİ MEHMETÇİĞİMİZE YARDIM KAMPANYASI


AFRİN'DEKİ MEHMETÇİĞİMİZE YARDIM KAMPANYASI

Avrupa Dişlililer Derneği Yönetim kurulunun aldığı karar gereğince Suriye ' de bulunan Türk Askerimize Maddi ve manevi desteklerimizi göstermek adına bir kampanya başlatmış bulunmaktayız.

Bu konuda ki görüş ve düşüncelerimizi Bolvadin Kaymakamlığı'na , IBS-ULUSLARARASI İŞBİRLİĞİ VE YARDIMLAŞMA DERNEĞİ' ne ve resmi kurumlara bildirdik.

Suriye ' de Afrin Bölgesinde bilakis düşmanla mücadele eden askerlerimize ve polisimize; Afyon bölgemizin yöresel kaymak, sucuk, lokum ve helva gibi gıdalar başta olmak üzere bir çok gıda yardımı yapılacaktır. Bu konu da yetkililerden özel izin alınmıştır. Yoksa gıda götürmek çeşitli sebeplerden yasaklanmıştı.

Yurt dışında bulunan arkadaşlarımız gerek işyerlerinde gerekse kendi imkanları çerçevesinde toplamış oldukları yardımları derneğimiz hesabına yollayabilirler. Yapılan yardımların nereye ne şekilde iletildiği ileride ayrıntılı olarak basında olsun (A Haber ' le görüşülüyor) resimli ve yazılı olarak Derneğimiz hesabından bilgilendirilecektir.

Allah yapmış ve yapacak olduğunuz yardımları şimdiden kabul buyursun. Devletimize, Vatanımıza, Askerimize ve Polisimize güç kuvvet versin. Birlik ve beraberliğimizi kıyamete kadar daim eylesin. Selam ve dua ile

Avrupa Dişlililer DerneğiIBS Derneği
Yönetim Kuruluwww.ibs.org.tr




Editör : ibrahimy
dislikasabasi.com