ASIRLIK KOCA ÇINAR DUDU NİNE EBEDİ ALEME GÖÇTÜ (CENAZE ve YEMEK FOTO)


Kasabamızın Yunus Emre Mahallesi'nde ikamet eden rahmetli Çil İzzet Amcanın eşi, emekli öğretmen Ali Salman, Alkaloid fabrikasından emekli Sabahattin Salman, Makbule Mert, Şehri Sönmez'in anaları, Ahmet Mert ve İbeyit Sönmez'in Kayın validesi

Dudu Nine

mübarek ramazan ayında 94 yaşında bu dünyadan ebedi aleme göçtü.

Dudu Nineye Allah'tan rahmet, oğullarına, kızlarına, torunlarına sabrı cemil dileriz.

Merhume Dudu Ninenin cenazesi 09/06/2018 Cumartesi günü , öğlen namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından kasabamız mezarlığına defnedilmiştir.














































RAHMETLİ DUDU NİNENİN YEMEĞİ VERİLDİ

08 Haziran Cuma günü aramızdan ayrılıp ebedi aleme göçen Dudu Ninenin yemeği evlatları; Emekli Öğretmen Ali Salman, Alkaloid fabrikasından emekli Sabahattin Salman, Makbule Mert ve Şehri Sönmez Dişli Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğinde yemek verdi. Davetlilere; Tavuk çorba, etli bulgur pilavı, üzüm hoşafı, bamya ve tahin ikram edildi. Kasabamız dışından da çok sayıda misafir davete icabet etti. Güzel Dişlimizi ve Diyad'ı beğendiklerini ifade ettiler.

Yemekten sonra Din görevlileri kur'ani kerim okudu. Dua etti. Allah kabul etsin. Asırlık çınar Dudu Ninenin ve Salman ailesinin geçmişlerinin canına değsin.

























































Editör : Mustafa
dislikasabasi.com