03AFDIYAD ' DA GERÇEKLEŞTİRİLEN AŞURE ETKİNLİĞİ (Foto)


03AFDIYAD ' DA GERÇEKLEŞTİRİLEN AŞURE ETKİNLİĞİ


“Şehrullahi’l-Muharrem” olarak meşhur olan, yani “Allah’ın ayı Muharrem” olarak bilinen Muharrem ayı, İlahi bereket ve feyzin, Rabbani ihsan ve keremin coştuğu ve bollaştığı bir aydır.

Âşura Gününün Allah katında ayrı bir yeri vardır. Bugünde Cenâb-ı Hak on peygamberine on çeşit ikramda bulunmuş ve kudsiyetini arttırmıştır.

Kültürümüzde de önemli bir yere sahip olan aşure ayı dolayısıyla 30 Eylül 2018 Pazar günü 14:00 - 15:30 Saatleri arası BAYANLARA, 17:00 - 18:30 Saatleri arasında ERKEKLERE 03AFDIYAD dernek merkezinde aşure etkinliği düzenlenmiştir.

Erkekler için yapılan program ; Fevzi Çakmak Bahçelievler Camii İmamı Ramazan hocamız tarafından Kur'an-i Kerim okunması, sohbet ve yapılan duanın ardından uzaktan yakından davete icabet eden hemşerilerimize aşure ikramı şeklinde yapılmıştır.

Bayanlar için yapılan program ; Pendik Müftülüğü tarafından görevlendirilen Bayan Vaiz tarafından Aşure günü ile ilgili yapılan sohbet ve duanın ardından yoğun katılım gösteren hemşerilerimize aşure ikramı şeklinde yapılmıştır.

Katılım gerçekleştiren tüm hemşerilerimize tekrardan teşekkürlerimizi iletiyoruz.

Erkekler Aşure Etkinliğinden fotoğraflar























































































Bayanlar Aşure Etkinliğinden fotoğraflar





























































Editör : ibrahimy
dislikasabasi.com