03AFDIYAD'DA PERŞEMBE AKŞAMLARI KURAN OKUNMASI VE SOHBET DEVAM EDİYOR(2.HAFTA)


03AFDIYAD'DA PERŞEMBE AKŞAMLARI KURAN OKUNMASI VE SOHBET DEVAM EDİYOR(2.HAFTA)

25 Ekim 2018 itibariyle bu seneki başlangıcı yapılan , Perşembe akşamları 03AFDIYAD derneğimizdeki Kur'an-i Kerim okunması ile birlikte meal ve ilmihal derslerine 01 Kasım 2018 Perşembe günü de devam etti.

Pendik Müftüsü Hüseyin BAŞ tarafından Kur'an-i Kerim okunması ile başlayan program yine müftümüz tarafından Mülk suresinin meal ve kısa tefsiri ile devam etmiştir. Yapılan duanın ardından da katılım sağlayanlara ikramda bulunulmuştur.

İstanbul'dan hacca giden Muammer Aksoy ve Ahmet Aksoy kardeşlerimiz de zemzem ve hurma ikramında bulunmuştur. Yapılan diğer ikramlar ile birlikte gecemiz devam etmiştir. Allah haclarını kabul etsin.

Pendik Müftüsünün de bizzat katıldığı Perşembe gecesi programına tüm hemşerilerimizi bekliyoruz.





























03AFDIYAD ' DA PERŞEMBE AKŞAMLARI KURAN OKUNMASI VE SOHBETE BAŞLANDI

Geçtiğimiz sene Ekim ayı itibariyle başlayan ve Mayıs ayına kadar devam eden Perşembe akşamları 03AFDIYAD derneğimizdeki Kur'an-i Kerim okunması ile birlikte meal ve ilmihal derslerine 25 Ekim 2018 günü itibariyle başlanmıştır.

Geçen sene olduğu gibi bu sene de ; Pendik Müftüsü Hüseyin BAŞ bey derneğimizde ki sohbete katılmış ve yaklaşmakta olan Mevlid Kandili ve haftası hakkında sohbet etmiş , Mülk suresinin meali ve kısa tefsiri ile sohbetine devam etmiştir. Ardından Bahçelievler Camii imamı Ramazan hocamız dua etmiş ve katılım sağlayanlara ikramda bulunulmuştur.

İstanbul'dan hacca giden Mustan Özkaran ve Muammer Aksoy kardeşlerimiz de zemzem ve hurma ikramında bulunmuştur. Yapılan diğer ikramlar ile birlikte gecemiz devam etmiştir. Allah haclarını kabul etsin.

Katılım sağlayan tüm hemşerilerimize teşekkür eder , önümüzdeki haftalarda katılamayan hemşerilerimiz de derneğimize bekliyoruz.

Pendik Müftüsünün de bizzat katıldığı Perşembe gecesi programına tüm hemşerilerimizi bekliyoruz.



































Editör : ibrahimy
dislikasabasi.com