PAZILININ SARI'NIN HALİL MERT HAKK'IN RAHMETİNE KAVUŞTU (CENAZE ve YEMEK FOTO)


Kasabamızın Yunus Emre Mahallesi ' nde ikamet eden Menekşe Teyzenin eşi, İlyas Mert, Mustafa Mert, Abdil Mert, Veda Gümüş, Şerife Uysal, Fatoş Öztoprak'ın babaları, Mehmet Ali Gümüş, İdris Uysal ve Tahir Öztoprak'ın kayın pederleri

Pazılı'nın Halil Mert Ağabey

72 Yaşında Hakk'ın rahmetine kavuşmuştur.

Halil Ağabeye Allah'tan rahmet, geride kalan eşine, oğullarına, kızlarına, gelinlerine, damatlarına, torunlarına ve Gadılar sülalesine başsağlığı dileriz.

Merhumun cenazesi 06 Kasım 2018 Salı günü öğle namazına müteakip Çarşı Camii önünde kılınan cenaze namazından sonra Dişli mezarlığında toprağa verilmiştir.





























































































RAHMETLİ HALİL MERT AĞABEY İÇİN YEMEK VERİLDİ


Geçtiğimiz hafta aramızdan ayrılan rahmetli Halil Ağabey için Dişli Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğinde eşi Menekşe teyze ve evlatları İlyas Mert, Mustafa Mert, Abdil Mert, Veda Gümüş, Şerife Uysal, Fatoş Öztoprak tarafından yemek verildi. Davetlilere; Yayla çorba, etli bulgur pilavı, üzüm hoşafı, bamya ve tahin ikram edildi.

Yemekten sonra Din görevlileri Kur'anı kerim okudu ve dua etti. Halil Ağabeyin ve Gadılar sülalesinin geçmişlerinin canına değsin. Mekanı cennet bahçelerinden bir bahçe olsun.




























































Editör : Mustafa
dislikasabasi.com