KASABAMIZDAN İZLENİMLER
Kasabamızda geçtiğimiz hafta başlayan kar yağışı bu hafta başında geceleri çok hafif kar yağışı görüldü.Hafta başından bu tarafa yüksek basınca bağlı (Havanın açık olması durumu) sıcaklıklarda önemli seviyede düşüş görülmeye devam ediyor.Belirli aralıklarla vermeye devam ettiğimiz Kasabamızdan İzlenimlerimizin geçtiğimiz haftaki görüntüleriyle sizleri başbaşa bırakıyoruz.

CUMA GÜNÜ İZLENİMLERİMİZ













PAZAR YERİ İZLENİMLERİMİZ







Küresel ısınmaya bağlı son günlerde Kasabamız Çeşmelerinin Suyu kuruduğu (Kuruyan çeşmeleri üzülmemeniz için yayınlamadık) veya dörtte bir oranında azaldığı gözlendi.İlerleyen günlerde yağacak kar ve yağmurlarla arzumuz İnşaallah eski gürül gürül akar durumuna gelmesidir.



MUHTAR AHMET KANDEMİR'İN KAHVESİ ÖNÜNDEN İZLENİMLER



Geçmişte birçok şakalarıyla tanınan Bekir Amca'ya (7 Aylık Bekir Amca) kasabamızdan takılmadan edemeyenlerden birisi de İlyas EROĞLU (Kabıroğlu İlyas) Bekir Amcamıza takıldı takılmasına ama Bekir Amcamızın asasından savurduğu dayağını yemeden de kurtulamadı.



SEN MİSİN BEKİR AMCAYA TAKILAN ?



Asker Uşaklarımız (Cesur Yürekler ) İş Başında ;
Başta Kirletilen Yeni çeşmenin Arka Tarafını Boyayarak İşe Başladılar.Asker Uşaklarımızın yaptıkları bu örnek davranış takdirle karşılanmış olup,bu çeşmemizin ilk ve son görüntüleri ileriki günlerde sizin izleniminize inşaallah sunmaya çalışacağız.





Bolvadin İmaret Camiin üzerinde gökyüzünün sisle kaplandığı Bir Günde İkindi vakti Güneşin Güzel ve değişik görüntüsünü sizlerle paylaşmak istedik.



Editör : Bulent
dislikasabasi.com