BEYBEY'İN KADİR ÇELİK AĞABEYİ KAYBETTİK (CENAZE ve YEMEK FOTO)


Kasabamızın Çaybaşı Mahallesi'nde ikamet eden Almanya'dan emekli Keziban Teyzenin eşi, Ali Çelik, Osman Çelik, Ummahan Okumuş, Leyla Daldal, Zehra Agilönü 'nün babaları, Mahir Okumuş, Mustafa Daldal ve Aytekin Agilönü'nun kayın pederleri kasabamızın şairlerinden

KADİR ÇELİK AĞABEY

79 yaşında Afyon Park Hastanesinde kalp ameliyatı sonucu solunum yetmezliği nedeniyle 25 Kasım 2018 Pazar günü Hakk'a yürüdü.

Kadir ağabeye Allah'tan rahmet, geride kalan eşine, oğullarına, kızlarına, torunlarına, damatlarına ve Çelik ailesine sabr-ı Cemil dileriz.

Merhumun cenazesi 26 Kasım Pazartesi öğle namazına müteakip Çarşı Camii önünde kılınan cenaze namazından sonra Dişli mezarlığında toprağa verilmiştir.

Geçtiğimiz aylarda rahatsızlığı sebebiyle kendisini ziyaret ettiğimizde şu dörtlüğü söylemişti;

Dünya bir devirdir durmayıp döner,
Tarih bir yıldızdır, parlayıp söner.
Sizleri görmeden ölürsem eğer,
Bu cansız resmim kalsın Yadigar.





Geçtiğimiz haziran ayında Kadir Ağabeyi ziyaret etmiş ve sitemizde haber olarak yayınlamıştık. Aşağıdaki yazıyı tıklayarak haberimize ulaşabilirsiniz.

KADİR AĞABEYİN ZİYARETİNE GİTTİK























































































KADİR ÇELİK AĞABEYİN YEMEĞİ VERİLDİ

25 Kasım Pazar günü aramızdan ayrılan Kadir Çelik ağabeyin yemeği geçtiğimiz günler Diyad'da eşi Keziban Teyze, evlatları Ali Çelik, Osman Çelik, Ummahan Okumuş, Leyla Daldal ve Zehra Ağilönü tarafından verildi.

Davetlilere; Yayla çorba, etli bulgur pilavı, üzüm komposto, bamya ve tahin ikram edildi. Yemekten sonra Din görevlileri Kur'anı kerim okudu ve dua etti. Allah kabul etsin

Kadir Ağabeyin ve Çelik ailesinin geçmişlerinin canına değsin.
























































Editör : Mustafa
dislikasabasi.com