MUSTAFA AĞILÖNÜ AMCA BELÇİKA'DA HAKK'IN RAHMETİNE KAVUŞTU(CENAZE ve YEMEK FOTO)


Kasabamız halkından, Belçika'da ikamet eden; Şehri Teyzenin eşi, Süleyman Ağılönü, Hacı Kadir Ağılönü, Muharrem Ağılönü, Sevim Akyüz, Mevliya Kandemir, Nurgül Ağılönü ve Songül Ede'nin babaları, Bünyamin Akyüz, Kadir Kandemir, Salih Ağılönü ve Recai Ede ' nin kayınpederleri

MUSTAFA AĞILÖNÜ AMCA

01 Şubat 2019 Tarihinde 86 yaşında Belçika'da Hakk'ın rahmetine kavuşmuştur.

Mustafa Amcaya Allah'tan rahmet, geride kalan eşine, oğullarına, kızlarına, gelinlerine, torunlarına, damatlarına ve Ağılönü ailesine sabr-ı Cemil dileriz.

Merhumun cenazesi 03 Şubat Pazar günü öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazından sonra Dişli mezarlığında toprağa verilmiştir.

























































































RAHMETLİ MUSTAFA AĞILÖNÜ AMCANIN YEMEĞİ VERİLDİ

Geçen hafta rahmetli olan Mustafa Ağılönü amcanın yemeği eşi Şehri teyze ve evlatları Süleyman Ağılönü, Hacı Kadir Ağılönü, Muharrem Ağılönü, Sevim Akyüz, Mevliya Kandemir, Nurgül Ağılönü ve Songül Ede tarafından Dişli Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğinde verildi. Davetlilere; Tavuk çorba, etli bulgur pilavı, üzüm hoşafı, bamya ve tahin ikram edildi. Kasabamız dışından davetliler de vardı.

Yemekten sonra Din görevlileri Kur'anı kerim okudu ve dua etti. Allah kabul etsin. Mustafa amcanın ve Ağılönü ailesinin geçmişlerinin canına değsin.





































































Editör : Mustafa
dislikasabasi.com