03 AFDIYAD'DAN EYÜP SULTAN CAMİİ,EMİRGAN KORUSU VE ÇAMLICA CAMİİ GEZİSİ(FOTO)


03 AFDIYAD'DAN EYÜP SULTAN CAMİİ,PANORAMA 1453 MÜZESİ, EMİRGAN KORUSU VE ÇAMLICA CAMİİ GEZİSİ

03 AFDİYAD derneğimiz , 07 Nisan 2019 Pazar günü sabah 04:30 ' da dernek önünden hareketle Eyüp Sultan Cami ' sinde sabah namazı kılınmasındandan sonra, Panorama 1453 Müzesi gezisi , Emirgan Korusu gezisi ve ardından da öğle namazı için yeni yapılan Çamlıca Camii gezisi düzenlemiştir.

Geçekleşen gezi ile hemşerilerimiz ; Eyüp Sultan Cami'nin maneviyatından yaralanmış, 1453 Panorama Müzesi ' nde İstanbul'un fethini 3 boyutlu olarak yaşamış , İstanbul Lale günleri denince ilk akla gelen ve nisan ayı ile birlikte muhteşem bir görünüme bürünen Emirgan Korusu ' nun güzelliğini görmüş ve de 7 metre 77 santimetre boyundaki dünyanın en büyük alemine sahip ve 6 minareli Çamlıca Camii'yi ziyaret etmiş oldular.

Gezi için dernek tarafından 2 yarım otobüs (35 kişilik) ve 1 adet de büyük otobüs ayarlanmış ve tam kapasite ile birlik ve beraberlik içinde sorunsuz bir şekilde tamamlanmıştır.

ÇAMLICA CAMİİ




Gezi ile ilgili olarak Basri Eryılmaz ve Sezai Sapmaz tarafından sitemize ulaştırılan fotoğraflar. Ayrıca yeni fotoğraflar ulaştıkça haberimiz güncellenecektir.


































































































Geçtiğimiz sene gerçekleştirilen geziden seçtiğimiz fotoğraflardan oluşturduğumuz kısa özet









Editör : ibrahimy
dislikasabasi.com